cmrlj Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 (edited) i ne samo ona :Dali, okej, ne mogu svi da imaju ovako istancan ukus;) Edited March 25, 2013 by cmrlj
lostfanforever Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 bas su dobre, sve!ja dosla da priupitam za neki sajt za kupovinu sukanja do podabez saljenja molila bih
sailorman Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 One idiotske mašne/cvetovi što ih našiju na 95% baletanki. Kako je meni to ružno! Teško mi da razumem da su ikome baletanke lepše sa mašnom nego bez nje.
cmrlj Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 opet pocela sezona onih odvratnih plasticnih providnih bretela za bruseve sto glume da brusa nema. fuj.
mlatko Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 opet pocela sezona onih odvratnih plasticnih providnih bretela za bruseve sto glume da brusa nema. fuj.kako to radi? kad se seksaju odlepe? ženka ili mužjak?
mlatko Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 aaa, bretele? ja pomislio na one prilepljive silikonske uloške za u brus.to je zakon, ja odlepim kad vidim da nekoj vire
Patty Lee Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 ne mogu da docekam da prodje ovaj trend nosenja patika sa skrivennom platformom, mucenih isabel marant kopija i sl. odvratnosti.
mlatko Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 kad se skockaju...pa ne moš sa njima ni izić normalno obučen
darling Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 meni se svidja.a ne svidja mi se haljina golih ledja koja se vezuje iz vrata. to vezivanje iza vrata mi je odvratno. ni na kupacem ne podnosim istu pojavu.
Recommended Posts