Roger Sanchez Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Nisi preneo drugi genijalni deo, o Staljingradu, to je jos jaceDrago mi je da vidim da je taj sjajan literarni produkt prikupio više preporuka nego svi ostali tekstovi zajedno, na prve dvije strane. Pogodio je publikum u dušu. :)
darling Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 ko je ovo dete sto bulazni u agapeu kod gajseka (u reprizi)? je l ovo tinejdz agape?
Lezilebovich Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 ko je ovo dete sto bulazni u agapeu kod gajseka (u reprizi)? je l ovo tinejdz agape? video dečji perspic i shvatio da je to odlična ideja... video sam dete prilikom vrtenja kanala, ali sam se uplašio da ću se mnogo iznervirati kada čujem da dete govori o bogu, veri - pa ga nisam odslušao ni reč,
Прслин Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 ali sam se uplašio da ću se mnogo iznervirati kada čujem da dete govori o bogu, veriМало је ко позванији о томе да говори од деце, бар према мом свакодневном искуству.
Hamlet Strašni Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Jel ovo slaninarski monti pajton umesto basketa?
ToniAdams Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 masa na dnevniku pijana ko dupe, brlja samo.
Frank Pembleton Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 (edited) Znaci dovoljno je da budes "skretnicar", ali ne Jugoslav mora da zasere sa svojim mudrijanjem... Edited January 19, 2012 by Frank Pembleton
Аврам Гојић Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 (edited) EP: Srbija dobila "prljave" HrvateHrvati su ponovo pokušali da svoje komplekse izleče grubom igrom, a Nikša Dobud je udarcem u lice raskrvavio nos i arkadu Filipu Filipoviću. Naš igrač je zakucao petarac u mrežu i sa tri prsta pozdravio prljavog rivala. Edited January 19, 2012 by Marko M. Dabovic
bergasa19 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Sta se cudis. Poznata je stvar da se vaterpolisti hrvatske ne kupaju.
Кристофер Лумумбо Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 EP: Srbija dobila "prljave" HrvateHrvati su ponovo pokušali da svoje komplekse izleče grubom igrom, a Nikša Dobud je udarcem u lice raskrvavio nos i arkadu Filipu Filipoviću. Naš igrač je zakucao petarac u mrežu i sa tri prsta pozdravio prljavog rivala. koliko je njihov sportski deo sajta prso u poslednje dve godine, to je neverovatno.
Filipenko Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Nije prsao, nego je ranije verovatno to neko držao na pristojnijem nivou i umivao stvari, a sada su ih pustili i vidimo njihovo pravo lice.
DR. KUMALO Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 kurirdžijehttp://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=01&dd=22&nav_id=576103
Recommended Posts