Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted
Nisi preneo drugi genijalni deo, o Staljingradu, to je jos jace
Drago mi je da vidim da je taj sjajan literarni produkt prikupio više preporuka nego svi ostali tekstovi zajedno, na prve dvije strane. Pogodio je publikum u dušu. :)
Posted

ko je ovo dete sto bulazni u agapeu kod gajseka (u reprizi)? je l ovo tinejdz agape? :lol:

Posted
ko je ovo dete sto bulazni u agapeu kod gajseka (u reprizi)? je l ovo tinejdz agape? :lol:
video dečji perspic i shvatio da je to odlična ideja... video sam dete prilikom vrtenja kanala, ali sam se uplašio da ću se mnogo iznervirati kada čujem da dete govori o bogu, veri - pa ga nisam odslušao ni reč,
Posted
ali sam se uplašio da ću se mnogo iznervirati kada čujem da dete govori o bogu, veri
Мало је ко позванији о томе да говори од деце, бар према мом свакодневном искуству.
Posted

Jel ovo slaninarski monti pajton umesto basketa?

Posted

masa na dnevniku pijana ko dupe, brlja samo.

Posted (edited)

Znaci dovoljno je da budes "skretnicar", ali ne Jugoslav mora da zasere sa svojim mudrijanjem...

Edited by Frank Pembleton
Posted (edited)
EP: Srbija dobila "prljave" HrvateHrvati su ponovo pokušali da svoje komplekse izleče grubom igrom, a Nikša Dobud je udarcem u lice raskrvavio nos i arkadu Filipu Filipoviću. Naš igrač je zakucao petarac u mrežu i sa tri prsta pozdravio prljavog rivala.:Hail: Edited by Marko M. Dabovic
Posted

Sta se cudis. Poznata je stvar da se vaterpolisti hrvatske ne kupaju.

Posted
EP: Srbija dobila "prljave" HrvateHrvati su ponovo pokušali da svoje komplekse izleče grubom igrom, a Nikša Dobud je udarcem u lice raskrvavio nos i arkadu Filipu Filipoviću. Naš igrač je zakucao petarac u mrežu i sa tri prsta pozdravio prljavog rivala.:Hail:
koliko je njihov sportski deo sajta prso u poslednje dve godine, to je neverovatno.
Posted

Nije prsao, nego je ranije verovatno to neko držao na pristojnijem nivou i umivao stvari, a sada su ih pustili i vidimo njihovo pravo lice.

Posted

kurirdžijehttp://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=01&dd=22&nav_id=576103