January 13, 201213 yr Nisi preneo drugi genijalni deo, o Staljingradu, to je jos jaceDrago mi je da vidim da je taj sjajan literarni produkt prikupio više preporuka nego svi ostali tekstovi zajedno, na prve dvije strane. Pogodio je publikum u dušu. :)
January 14, 201213 yr ko je ovo dete sto bulazni u agapeu kod gajseka (u reprizi)? je l ovo tinejdz agape?
January 14, 201213 yr ko je ovo dete sto bulazni u agapeu kod gajseka (u reprizi)? je l ovo tinejdz agape? video dečji perspic i shvatio da je to odlična ideja... video sam dete prilikom vrtenja kanala, ali sam se uplašio da ću se mnogo iznervirati kada čujem da dete govori o bogu, veri - pa ga nisam odslušao ni reč,
January 14, 201213 yr ali sam se uplašio da ću se mnogo iznervirati kada čujem da dete govori o bogu, veriМало је ко позванији о томе да говори од деце, бар према мом свакодневном искуству.
January 19, 201213 yr Znaci dovoljno je da budes "skretnicar", ali ne Jugoslav mora da zasere sa svojim mudrijanjem... Edited January 19, 201213 yr by Frank Pembleton
January 19, 201213 yr EP: Srbija dobila "prljave" HrvateHrvati su ponovo pokušali da svoje komplekse izleče grubom igrom, a Nikša Dobud je udarcem u lice raskrvavio nos i arkadu Filipu Filipoviću. Naš igrač je zakucao petarac u mrežu i sa tri prsta pozdravio prljavog rivala. Edited January 19, 201213 yr by Marko M. Dabovic
January 19, 201213 yr EP: Srbija dobila "prljave" HrvateHrvati su ponovo pokušali da svoje komplekse izleče grubom igrom, a Nikša Dobud je udarcem u lice raskrvavio nos i arkadu Filipu Filipoviću. Naš igrač je zakucao petarac u mrežu i sa tri prsta pozdravio prljavog rivala. koliko je njihov sportski deo sajta prso u poslednje dve godine, to je neverovatno.
January 21, 201213 yr Nije prsao, nego je ranije verovatno to neko držao na pristojnijem nivou i umivao stvari, a sada su ih pustili i vidimo njihovo pravo lice.
January 22, 201213 yr kurirdžijehttp://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=01&dd=22&nav_id=576103