Jump to content

Featured Replies

Nisi preneo drugi genijalni deo, o Staljingradu, to je jos jace
Drago mi je da vidim da je taj sjajan literarni produkt prikupio više preporuka nego svi ostali tekstovi zajedno, na prve dvije strane. Pogodio je publikum u dušu. :)
  • Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

ko je ovo dete sto bulazni u agapeu kod gajseka (u reprizi)? je l ovo tinejdz agape? :lol:

ko je ovo dete sto bulazni u agapeu kod gajseka (u reprizi)? je l ovo tinejdz agape? :lol:
video dečji perspic i shvatio da je to odlična ideja... video sam dete prilikom vrtenja kanala, ali sam se uplašio da ću se mnogo iznervirati kada čujem da dete govori o bogu, veri - pa ga nisam odslušao ni reč,
ali sam se uplašio da ću se mnogo iznervirati kada čujem da dete govori o bogu, veri
Мало је ко позванији о томе да говори од деце, бар према мом свакодневном искуству.

Jel ovo slaninarski monti pajton umesto basketa?

masa na dnevniku pijana ko dupe, brlja samo.

jeb'o dnevnik.masinka je laf! laf u srcu!

47ae2721497742939243f48.png

Hvala za screenshot vec su promenili sliku :Hail:

Znaci dovoljno je da budes "skretnicar", ali ne Jugoslav mora da zasere sa svojim mudrijanjem...

Edited by Frank Pembleton

EP: Srbija dobila "prljave" HrvateHrvati su ponovo pokušali da svoje komplekse izleče grubom igrom, a Nikša Dobud je udarcem u lice raskrvavio nos i arkadu Filipu Filipoviću. Naš igrač je zakucao petarac u mrežu i sa tri prsta pozdravio prljavog rivala.:Hail:

Edited by Marko M. Dabovic

Sta se cudis. Poznata je stvar da se vaterpolisti hrvatske ne kupaju.

EP: Srbija dobila "prljave" HrvateHrvati su ponovo pokušali da svoje komplekse izleče grubom igrom, a Nikša Dobud je udarcem u lice raskrvavio nos i arkadu Filipu Filipoviću. Naš igrač je zakucao petarac u mrežu i sa tri prsta pozdravio prljavog rivala.:Hail:
koliko je njihov sportski deo sajta prso u poslednje dve godine, to je neverovatno.

Nije prsao, nego je ranije verovatno to neko držao na pristojnijem nivou i umivao stvari, a sada su ih pustili i vidimo njihovo pravo lice.

kurirdžijehttp://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=01&dd=22&nav_id=576103