Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted
Bilo bi lepo kada se "The Wire" ne bi kratio dve sekunde pre odjavne špice. Majku mu, pa to je samo osamdesetak sekundi više, zar je to stvarno toliki problem?
+zilion
Posted
jel gledao neko ovaj zlocin protiv covecnosti?http://www.b92.net/tv/najava.php?id=2079
Sads u saltanju kanalima odgledah nekoliko minuta reprize.Tuzno.
Posted
jel gledao neko ovaj zlocin protiv covecnosti?http://www.b92.net/tv/najava.php?id=2079
Dno....
Posted
U studiju su voditelj i gost koji razgovaraju pokušavajući da aktuelna događanja sintetišu sa likom i delom gosta. Cilj emisije je nagovor na odgovornost, razmišljanje, ljudski stid i želju da se o sudbini Srbije i njenoj budućnosti progorovi iz odgovornijeg i iskrenijeg ugla. Tačnije, emisija je pokušaj da se izbegnu ispravni i demagoški odgovori. Povratak vere ljudima da još ima nenameštenih razgovora i da dijalog ima svoj logički tok, čije razrešenje obavezuje sagovornika, a zaključak utiče da se nešto pomeri iz mrtve tačke. Ad hoc geslo emisije: nije sve u marketingu, ima nečeg i u čovekovom duhu!
:lol:
Posted (edited)
antic.pngGreota ne postaviti i na maticnom topiku :lol: Edited by ducca
Posted

Primetiću da vesti iz nauke odlično pasuju uz ostatak pripadajuće kategorije "b92 život"post-92-13173004156939.jpgTu su negde i vesti iz CERN-a

Posted
Iju, pa ova emisija Hoču da znam Nataše Odalović je prejadna. Ono, klasa Radio televizije Vojvodine. Dosada koja se pravda finoćom.Slušam sad neki njen nemušti uvod, u kojem po 10 puta objašnjava onu poslovicu o topovima i muzama koje zaćute... We get the point!
Gledao na sajtu sa Teofilom i Nikitom Milivojevicem, bash deluje jadno, pokushava sa nekim internim fazonima kao da su kod nje na terasi. Jebo te nekad sam redovno citao njene tekstove u Danasu.
Posted
antic.pngGreota ne postaviti i na maticnom topiku :lol:
nishta novo za njih...c1ee32802e847ec1b2d3670d78961e8e.jpg
Posted
nishta novo za njih...
ja mislim da oni jednostavno štede na ljudstvu pa koriste neke skripte za generisanje vesti. keyword antić, softver nalazi radomirovu sliku i kači je uz tekst.
Posted

oce li Stoimenov uspeti da progura i svoje studentske filmove :isuse:

Posted

E i ja isto pomislih sinoc...Jbte kako niko od njih ne odoli tom porivu da zavali tezgu.A da ga pitas bilo bi:Ma molili me da im dam nemaju cime da popune program...