Ras Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 a i reka tece uzbrdo ;)naravnoosvrnuo sam se samo na ono što je miralem pobrojao, ostalo je potencijal
Miralem Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 ok, sad jos samo da neko sagradi all inclusive hotel (opasan zidom), i ima turisti da nagrnu
Parsons Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 vreme je za spalato - turisticke blagodeti jugoistocne srbije, podnaslov: putevima dijane k. -_-
Miralem Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 i da se uvedu dijana k. zvezdice. po jedna za dom kulture, bioskop, kafanu, bazen, etc.
notenoughreasonsforclaire Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 "Burna fudbalska jesen na B92..." Je l' to oni prenose nešto osim LE ili se opet zezaju?
kud u maglu Simoviću Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 "Burna fudbalska jesen na B92..." Je l' to oni prenose nešto osim LE ili se opet zezaju?bice veselo ako prodju i Partizan i oni drugi, kako ce to pokrpiti. LE + tenis, bolje ce im biti da b92 info preimenuju u b92 sport
renne Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 još ako prenose i italijane kako se priča po gradau...
Quizmaster Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 U poslednje vreme mi baš prijaju spojeno "Sunđer Bob", "Prijatelji" i "Dva i po muškarca", a večeras se produžilo i na "Merlin", "Seks i grad" i još tri filma...
Arkadija Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 (edited) Na sajtu su danas objavili tekst pod naslovom "Igra Tronova", šta reći. Zar je teško napisati Igra prestola ili Game of Thrones? Ili je onaj koji je postavio ovo pomislio da su se zaigrali filmovi Tron i Tron Legacy :lol:edit: ipak su ispravili, možda čitaju ovaj forum Edited August 6, 2011 by Arkadija
Кристофер Лумумбо Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 b92:Paralelno, na svim Pinkovim kanalima se više ne mogu čuti prelepe balade Olivera Dragojevića, Džibonija, Nine Badrić i drugih hrvatskih pevača, a sledeće nedelje će se znati sudbina hrvatskih pevača koji su potpisali za Pinkovu muzičku kuću City records.i meni je krivo sto necu moci da cujem ove prelepe balade :(
copkillah Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 b92:Paralelno, na svim Pinkovim kanalima se više ne mogu čuti prelepe balade Olivera Dragojevića, Džibonija, Nine Badrić i drugih hrvatskih pevača, a sledeće nedelje će se znati sudbina hrvatskih pevača koji su potpisali za Pinkovu muzičku kuću City records.i meni je krivo sto necu moci da cujem ove prelepe balade :( IZVOR: BLIC
Кристофер Лумумбо Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 izvinjavam se devedesetdvojci sto su preneli ovu kretensku vest
Recommended Posts