slepa živana Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 fridom i bensedin, onaj što je vodio jutarnji.sve vreme ti pričam o bori borozanu bre.doduše, slagala sam da ga znam. on je godinu dana mlađi od mene.
copkillah Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 (edited) da, sa Novakovićem.edit: @cmrlj Edited August 4, 2011 by copkillah
Gonzo Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 (edited) otkad je b92 portal postao stubom srpstva? htedoh da pročitam vesti a pomislih da me redirektovalo na www.delije.com..uglavnom Edited August 4, 2011 by Gonzo
yolo Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 pa i ppp je stub (stup?) srpstva pa se niko ne zali, kaj ne?
kud u maglu Simoviću Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 izvinjavam se sto prekidam raspravu pitanjem, da li je 92 i ove sezone vlasnik prava za LE?
kud_genijalci Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 izvinjavam se sto prekidam raspravu pitanjem, da li je 92 i ove sezone vlasnik prava za LE?Ле-леее, гробари опет мечки на рупу.
Parsons Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 tekst o dijani k. koja letuje u zajecaru i pirotu :D pa jbte, i moja baba je provalila.btw, obozavam pirot :D (nije ironija)
Miralem Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 zbilja genijalno. sledeci put nek odu u prokuplje pa nek kukaju kako ni tamo plaza nije sredjena, nema jebenog bioskopa, ajfelovog tornja, kipa slobode, bogami ni romanticnih kanala sa gondolama. a toliki potencijal.nego, nevezano za ovaj biser istrazivackog novinarstva, odakle im one slike kojima ilustruju clanke? izgledaju ko da su iz onih retro foto romana ps. ne zgrazavam se i ne zalim za prosloscu, samo se sprdam -_-
pacey defender Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 (edited) ovo je vec mahnitanje. doduse, preneto je sa Bete. ali komentari nisu. daj jel to tamo uredjuje neko, koji je ovo kurac. kakve veze ima sto su izbeglice. a meni ne puste komentar kojim im skrećem pažnju da su pogrešno napisali prezime jednog košarkaša. Edited August 5, 2011 by pacey defender
Ras Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 zbilja genijalno. sledeci put nek odu u prokuplje pa nek kukaju kako ni tamo plaza nije sredjena, nema jebenog bioskopa, ajfelovog tornja, kipa slobode, bogami ni romanticnih kanala sa gondolama. a toliki potencijal. istina je jedino da plaža nije sređena - nema je, odnosno nikada je nije ni bilokip slobode:kanal (u prvom planu, u pozadini, na vr brda nekada sanatorijum, danas kafana, sa zanimljivom metalnom konstrukcijom, koja bi mogla da se računa kao mala ajfelova kula):(na kanalu) fale gondoleajfelova kulica:ima i bioskop - toplica, ne nalazim pic, moraćeš da mi veruješ na reč
Recommended Posts