Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted
fridom i bensedin, onaj što je vodio jutarnji.
sve vreme ti pričam o bori borozanu bre.doduše, slagala sam da ga znam. on je godinu dana mlađi od mene.
Posted (edited)

da, sa Novakovićem.edit: @cmrlj

Edited by copkillah
Posted

ne klevetaj, samo je jedan novakovic. RIP!

Posted (edited)

otkad je b92 portal postao stubom srpstva? htedoh da pročitam vesti a pomislih da me redirektovalo na www.delije.com..uglavnom :puke:

Edited by Gonzo
Posted

pa i ppp je stub (stup?) srpstva pa se niko ne zali, kaj ne?

Posted

izvinjavam se sto prekidam raspravu pitanjem, da li je 92 i ove sezone vlasnik prava za LE?

Posted
izvinjavam se sto prekidam raspravu pitanjem, da li je 92 i ove sezone vlasnik prava za LE?
Ле-леее, гробари опет мечки на рупу.
Posted

tekst o dijani k. koja letuje u zajecaru i pirotu :D pa jbte, i moja baba je provalila.btw, obozavam pirot :D (nije ironija)

Posted

zbilja genijalno. sledeci put nek odu u prokuplje pa nek kukaju kako ni tamo plaza nije sredjena, nema jebenog bioskopa, ajfelovog tornja, kipa slobode, bogami ni romanticnih kanala sa gondolama. a toliki potencijal.nego, nevezano za ovaj biser istrazivackog novinarstva, odakle im one slike kojima ilustruju clanke? izgledaju ko da su iz onih retro foto romana :lol: ps. ne zgrazavam se i ne zalim za prosloscu, samo se sprdam -_-

Posted (edited)
ovo je vec mahnitanje. doduse, preneto je sa Bete. ali komentari nisu. daj jel to tamo uredjuje neko, koji je ovo kurac. kakve veze ima sto su izbeglice.
a meni ne puste komentar kojim im skrećem pažnju da su pogrešno napisali prezime jednog košarkaša. :huh: Edited by pacey defender
Posted
zbilja genijalno. sledeci put nek odu u prokuplje pa nek kukaju kako ni tamo plaza nije sredjena, nema jebenog bioskopa, ajfelovog tornja, kipa slobode, bogami ni romanticnih kanala sa gondolama. a toliki potencijal.

istina je jedino da plaža nije sređena - nema je, odnosno nikada je nije ni bilokip slobode:450px-Prokuplje_spom3.jpgkanal (u prvom planu, u pozadini, na vr brda nekada sanatorijum, danas kafana, sa zanimljivom metalnom konstrukcijom, koja bi mogla da se računa kao mala ajfelova kula):800px-Prokuplje_Hisar_Toplica.jpg(na kanalu) fale gondoleajfelova kulica:hisar.jpgima i bioskop - toplica, ne nalazim pic, moraćeš da mi veruješ na reč

Posted

a i reka tece uzbrdo ;)