Jump to content

Featured Replies

fridom i bensedin, onaj što je vodio jutarnji.
sve vreme ti pričam o bori borozanu bre.doduše, slagala sam da ga znam. on je godinu dana mlađi od mene.
  • Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

da, sa Novakovićem.edit: @cmrlj

Edited by copkillah

borisom? onim sto peva?

ne klevetaj, samo je jedan novakovic. RIP!

ali borisa ima najmanje dva.

otkad je b92 portal postao stubom srpstva? htedoh da pročitam vesti a pomislih da me redirektovalo na www.delije.com..uglavnom :puke:

Edited by Gonzo

pa i ppp je stub (stup?) srpstva pa se niko ne zali, kaj ne?

izvinjavam se sto prekidam raspravu pitanjem, da li je 92 i ove sezone vlasnik prava za LE?

da

izvinjavam se sto prekidam raspravu pitanjem, da li je 92 i ove sezone vlasnik prava za LE?
Ле-леее, гробари опет мечки на рупу.

tekst o dijani k. koja letuje u zajecaru i pirotu :D pa jbte, i moja baba je provalila.btw, obozavam pirot :D (nije ironija)

zbilja genijalno. sledeci put nek odu u prokuplje pa nek kukaju kako ni tamo plaza nije sredjena, nema jebenog bioskopa, ajfelovog tornja, kipa slobode, bogami ni romanticnih kanala sa gondolama. a toliki potencijal.nego, nevezano za ovaj biser istrazivackog novinarstva, odakle im one slike kojima ilustruju clanke? izgledaju ko da su iz onih retro foto romana :lol: ps. ne zgrazavam se i ne zalim za prosloscu, samo se sprdam -_-

ovo je vec mahnitanje. doduse, preneto je sa Bete. ali komentari nisu. daj jel to tamo uredjuje neko, koji je ovo kurac. kakve veze ima sto su izbeglice.
a meni ne puste komentar kojim im skrećem pažnju da su pogrešno napisali prezime jednog košarkaša. :huh:

Edited by pacey defender

zbilja genijalno. sledeci put nek odu u prokuplje pa nek kukaju kako ni tamo plaza nije sredjena, nema jebenog bioskopa, ajfelovog tornja, kipa slobode, bogami ni romanticnih kanala sa gondolama. a toliki potencijal.

istina je jedino da plaža nije sređena - nema je, odnosno nikada je nije ni bilokip slobode:450px-Prokuplje_spom3.jpgkanal (u prvom planu, u pozadini, na vr brda nekada sanatorijum, danas kafana, sa zanimljivom metalnom konstrukcijom, koja bi mogla da se računa kao mala ajfelova kula):800px-Prokuplje_Hisar_Toplica.jpg(na kanalu) fale gondoleajfelova kulica:hisar.jpgima i bioskop - toplica, ne nalazim pic, moraćeš da mi veruješ na reč

a i reka tece uzbrdo ;)