Have_Fun Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 ncaa.com/march-madness-live kako nemas geoblocking? ja sam prosle godine to zaobilazio zenmate-om, ali ni meni ni jednom ortaku to sada nije odradilo posao
Have_Fun Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Radi zenmate, na chromu, ne znam da li je bitno kunem se da nam nije radilo pre par dana sad sam probao i sve je ok
Calavera Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 stvarno deluje kao ozbiljan mamojeb, nije mu frka da preuzme kad treba.
Nemanja Posrbica Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 pih.. steta :/ Ne kapiram kako neko može da navija protiv ND. Jedna od najgledljivjih ekipa u koledž košarci.
Have_Fun Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Ne kapiram kako neko može da navija protiv ND. Jedna od najgledljivjih ekipa u koledž košarci. nemam nista protiv ND, prosle godine su mi bili jedna od omiljenih ekipa.. nego su mi igraci SFA bili jako gotivni u toj borbi, trudili su se, sibali koliko su mogli, igrali sa 2 poprilicno niska beka, bas dali sve od sebe, Walkup bio dobar i na kraju sjebali jer nisu zagradili kos.. ceo trud im otisao uzalud.. nisam se uopste ni nadao da moze biti na loptu ovaj mec, a kad je vec bio, sto da ne bude jos jedno iznenadjenje
freakns Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 kakav je ovo mec jebote... 14-2 je napravio Texas A&M u poslednjih 32 sekunde. Northern Iowa je 4 lopte ubacila u ruke Texasu... pa su u produzetku izjednacili Texas A&M na 5 sec pre kraja... i sada opet produzetak
Nemanja Posrbica Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 (edited) Koenig za Sweet 16. Xavier se samoubio. edit. Preživeo je i Texas A&M Edited March 21, 2016 by Nemanja Posrbica
freakns Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 nije kome je namenjeno, nego kome je sudjeno :( a igrao sam Northern Iowu do F4... e jbg :(
Nemanja Posrbica Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 Danas počinje Sweet 16. 'Ajmo UNC, Oklahoma, Maryland, Miami, ND i Iowa State.
Calavera Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 nije mi jasan ovaj raspored, 4 dana pauze izmedju top 32 i sweet 16, a onda jos stave po dva meca u isto vreme.
Recommended Posts