Jump to content
IGNORED

Naučna fantastika

Ajant23

Recommended Posts

Posted

I dalje mi je nashvatljiva odluka da film ne ide u bioskopsku distribuciju. Ako ništa drugo, fotografija je prelepa.

Posted
I dalje mi je nashvatljiva odluka da film ne ide u bioskopsku distribuciju. Ako ništa drugo, fotografija je prelepa.

According to The Hollywood Reporter, Paramount sold the international rights to Annihilation (Netflix-u) after poor test-screening results last summer indicated the film might be “too intellectual” for general audiences.

Sent from my iTelephone using Tapatalk
Posted (edited)
1 hour ago, jms_uk said:

According to The Hollywood Reporter, Paramount sold the international rights to Annihilation (Netflix-u) after poor test-screening results last summer indicated the film might be “too intellectual” for general audiences.

Sent from my iTelephone using Tapatalk

:lol::rolf::smiley_hail:

I posle neko prigovara kad se povuče sintagma o glupim amerima.

Edited by Dankan Ajdaho
Posted

ameri su glupi pa se bas  u Evropi ne prikazuje.

Posted

daklem, vreme je za intermeco 

Posted

ne mogu da se setim da li u srpskomhrvatskom postoji prevod reci [shimmer],

a ima se onoliko vrucine i sparine.

kako bilo, nije lose odabran muzicki broj,

moze se u doticnim stihovima (helplessly hoping, CSN)

naci mnogo vaznih i direktnih uputnica za zapravo ljubavno kino.

doduse, u ex machina je i kategorija mujsickog broja bila,

khm.. teza?

[schubert / brendel, D960]

Posted

Odgledao konacno Alien Covenant. Meni je to ok zabava. Bolji od Prometeja (kojem je i bila svrha da probije led i otvori novu liniju fransize). Ima par glupih momenata i rupa, ali u odnosu na druge vise-decenijske SF fransize zvuci uverljivo kao udzbenik nebeske mehanike.

Posted
1 hour ago, chandra said:

Odgledao konacno Alien Covenant. Meni je to ok zabava. Bolji od Prometeja (kojem je i bila svrha da probije led i otvori novu liniju fransize). Ima par glupih momenata i rupa, ali u odnosu na druge vise-decenijske SF fransize zvuci uverljivo kao udzbenik nebeske mehanike.

ne bih se baš složio, realno je da covenant jedan od najglupljih visokobudžetnih sf-ova u poslednjih 200 godina. dugo sam mislio da je prometej glup, ali onda je došao covenant. 

Posted (edited)

Prometej je pokušao da bude dubok, širok i fejlovao, a Kovenant je kao pokušao da se vrati duhu originalnog filma, sa manje ambicije, ali je zapravo epski glup i loš. Ništa ne šljaka. 

Edited by James Marshall
Posted

a jel vama svima bolji/drazi osmi putnik1 ili stvor?

Posted (edited)

E jebi se, što mi to radiš. Je li tebi draži T1 ili T2?

Spoiler

Ajlijen, brt, bolji je stvor od stvora, inače su oba top klasa "userem se od straha od svakog sledećeg kadra, iako na njemu Jafet Koto jede sutlijaš" horora

Edited by James Marshall
Posted (edited)

kolju se svakako... alien bolji za nijansu, ima vise klaustrofobije. mada mi je ona scena u stvoru sa krvlju i uzarenom pizdarijom vrh.

Edited by precog
Posted

Stvor i Kurta Rasel, definitivno