Dankan Ajdaho Posted March 21, 2018 Posted March 21, 2018 I dalje mi je nashvatljiva odluka da film ne ide u bioskopsku distribuciju. Ako ništa drugo, fotografija je prelepa.
jms_uk Posted March 21, 2018 Posted March 21, 2018 I dalje mi je nashvatljiva odluka da film ne ide u bioskopsku distribuciju. Ako ništa drugo, fotografija je prelepa.According to The Hollywood Reporter, Paramount sold the international rights to Annihilation (Netflix-u) after poor test-screening results last summer indicated the film might be “too intellectual” for general audiences. Sent from my iTelephone using Tapatalk
Dankan Ajdaho Posted March 21, 2018 Posted March 21, 2018 (edited) 1 hour ago, jms_uk said: According to The Hollywood Reporter, Paramount sold the international rights to Annihilation (Netflix-u) after poor test-screening results last summer indicated the film might be “too intellectual” for general audiences. Sent from my iTelephone using Tapatalk I posle neko prigovara kad se povuče sintagma o glupim amerima. Edited March 21, 2018 by Dankan Ajdaho
ToniAdams Posted March 21, 2018 Posted March 21, 2018 ameri su glupi pa se bas u Evropi ne prikazuje.
makaronee Posted March 21, 2018 Posted March 21, 2018 ne mogu da se setim da li u srpskomhrvatskom postoji prevod reci [shimmer], a ima se onoliko vrucine i sparine. kako bilo, nije lose odabran muzicki broj, moze se u doticnim stihovima (helplessly hoping, CSN) naci mnogo vaznih i direktnih uputnica za zapravo ljubavno kino. doduse, u ex machina je i kategorija mujsickog broja bila, khm.. teza? [schubert / brendel, D960]
אַף אֶחָד Posted March 22, 2018 Posted March 22, 2018 Odgledao konacno Alien Covenant. Meni je to ok zabava. Bolji od Prometeja (kojem je i bila svrha da probije led i otvori novu liniju fransize). Ima par glupih momenata i rupa, ali u odnosu na druge vise-decenijske SF fransize zvuci uverljivo kao udzbenik nebeske mehanike.
teacher Posted March 22, 2018 Posted March 22, 2018 1 hour ago, chandra said: Odgledao konacno Alien Covenant. Meni je to ok zabava. Bolji od Prometeja (kojem je i bila svrha da probije led i otvori novu liniju fransize). Ima par glupih momenata i rupa, ali u odnosu na druge vise-decenijske SF fransize zvuci uverljivo kao udzbenik nebeske mehanike. ne bih se baš složio, realno je da covenant jedan od najglupljih visokobudžetnih sf-ova u poslednjih 200 godina. dugo sam mislio da je prometej glup, ali onda je došao covenant.
James Marshall Posted March 22, 2018 Posted March 22, 2018 (edited) Prometej je pokušao da bude dubok, širok i fejlovao, a Kovenant je kao pokušao da se vrati duhu originalnog filma, sa manje ambicije, ali je zapravo epski glup i loš. Ništa ne šljaka. Edited March 22, 2018 by James Marshall
ToniAdams Posted March 22, 2018 Posted March 22, 2018 a jel vama svima bolji/drazi osmi putnik1 ili stvor?
James Marshall Posted March 22, 2018 Posted March 22, 2018 (edited) E jebi se, što mi to radiš. Je li tebi draži T1 ili T2? Spoiler Ajlijen, brt, bolji je stvor od stvora, inače su oba top klasa "userem se od straha od svakog sledećeg kadra, iako na njemu Jafet Koto jede sutlijaš" horora Edited March 22, 2018 by James Marshall
precog Posted March 22, 2018 Posted March 22, 2018 (edited) kolju se svakako... alien bolji za nijansu, ima vise klaustrofobije. mada mi je ona scena u stvoru sa krvlju i uzarenom pizdarijom vrh. Edited March 22, 2018 by precog
Recommended Posts