vathra Posted March 9, 2017 Posted March 9, 2017 Cloud atlas је покушај да се од више већ виђених и више пута прежваканих тема направи један оригиналан филм, тако што ће убацити један детаљ од претходне приче у следећу. Као да покушају да ти продају три стара Забавника у пакету на мору. Гледати само ако имате вишак времена.
noskich Posted March 9, 2017 Posted March 9, 2017 (edited) A Children of men? Mnogi ga hvale, meni se uopste nije dopao. Cloud atlas је покушај да се од више већ виђених и више пута прежваканих тема направи један оригиналан филм, тако што ће убацити један детаљ од претходне приче у следећу. Као да покушају да ти продају три стара Забавника у пакету на мору. Гледати само ако имате вишак времена. Pa to je i sustina filma, reinkarnacija. The tree of life je isto dobar kome se svidja koncept Cloud atlas-a. Edited March 9, 2017 by noskich
djili Posted March 9, 2017 Posted March 9, 2017 Cloud atlas је покушај да се од више већ виђених и више пута прежваканих тема направи један оригиналан филм, тако што ће убацити један детаљ од претходне приче у следећу. Као да покушају да ти продају три стара Забавника у пакету на мору. Гледати само ако имате вишак времена. Procitaj zabavnike knjigu, meni je bilo ok kako su je ekranizovali.
noskich Posted March 9, 2017 Posted March 9, 2017 (edited) Problem je sto hard core SF nije isplativ pa ga zato razvodnjavaju akcijom, hororom, romantikom, fantastikom... Sto se kaze prosjak ne moze da bira, zato nisam preterano kritican prema SF filmu. Jos malo SF-a koji vredi pogledati, a slabije je poznat: Immortal 2004 - osrednje Code 46 2003 - ovaj je jako simpatican jer je ishcashen, prilicno originalan film Natural City 2003 - osrednje Avalon 2001 - nista narocito, ali atmosfera je ok Nirvana 1997 - ok Edited March 9, 2017 by noskich
radisa Posted March 9, 2017 Posted March 9, 2017 Event Horizont? Niko ga ne spominje, dobar space horor...
noskich Posted March 9, 2017 Posted March 9, 2017 (edited) Event Horizont? Niko ga ne spominje, dobar space horor... Dobar je. A podseca me na Sunshine 2007 zbog te price o bogu/djavolu i gresima. Edited March 9, 2017 by noskich
אַף אֶחָד Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 Thanks na savetima. Vecinu ovih nisam gledao. Sad na brzinu prosao kroz trailere, ima par koje cu sigurno pogledati, vecina deluje zanimljivo.
Jeremija Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 (edited) Event Horizont? Niko ga ne spominje, dobar space horor... Odličan, mada ima jedno dvadesetak godina otkako sam ga gledao u bioskopu, a chandra je pitao za novije naslove. Inače, vidim da je trenutno na 24% na Rotten Tomatoes, a 35% na Metacritic, ako je ikada ikome trebao dokaz koliko su ovi sajtovi bezvredni i beznačajni, to je to. Edited March 10, 2017 by Jeremija
radisa Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 Odličan, mada ima jedno dvadesetak godina otkako sam ga gledao u bioskopu, a chandra je pitao za novije naslove. Inače, vidim da je trenutno na 24% na Rotten Tomatoes, a 35% na Matacritic, ako je ikada ikome trebao dokaz koliko su ovi sajtovi bezvredni, to je to. Mada ako ukucaš best SF Horrors ladno izlazi uvek... Recimo, ovde je bolje plasiran od Alliena... A ovde je poslednji na listi od 20... ALi je na listi... Na većini lista SF flmova po netu se nalazi dosat visoko... Taj film je imao neku katastrofu na blagajnama, a meni je baš baš jako dobar... To definitivno nije film za bioskop, ali za kući, pustiti noću i uživati...
Jimmy Kowalski Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 Odlican film i Paul WS Anderson ne idu zajedno u istu recenicu..
Jeremija Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 Mada ako ukucaš best SF Horrors ladno izlazi uvek... Recimo, ovde je bolje plasiran od Alliena... A ovde je poslednji na listi od 20... ALi je na listi... Na većini lista SF flmova po netu se nalazi dosat visoko... Taj film je imao neku katastrofu na blagajnama, a meni je baš baš jako dobar... To definitivno nije film za bioskop, ali za kući, pustiti noću i uživati... Meni je bioskopsko iskustvo bilo superiornije, uglavnom zbog zvuka. Dosta dobro sam odradio home theatre kod sebe u stanu, ali nema šanse da noću pojačam zvuk, probudio bih čitavu zgradu. Inače vredi spomenuti briljantnu glumu Sema Nila, mislim, uvek je izvrstan kao psihopata, ali ovde je i sebe prevazišao:
Pantelija jr Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 davno gledao, pozaboravljao masu detalja, ali... sjecam se da sam bio razocaran. iznevjerena (prevelika) ocekivanja valjda, sto li...
Recommended Posts