Jimmy Kowalski Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 (edited) Ima okacen ceo dokumentarac Easy riders raging bulls https://youtu.be/aqVzFEeMVOQ?si=RNNeQEP22C8ixLn5 Edited December 11, 2023 by Jimmy Kowalski 2 1
Misko Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 16 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Ima okacen ceo dokumentarac Easy riders raging bulls https://youtu.be/aqVzFEeMVOQ?si=RNNeQEP22C8ixLn5 pretpostavljam, dokumentarac o Novom Holivudu?
Jimmy Kowalski Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 Da, po pomenutoj Biskindovoj knjizi..
Misko Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 (edited) 4 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Da, po pomenutoj Biskindovoj knjizi.. Meni je posebno drag taj kraj sezdesetih, pocetak NH, kraj klasicnog, zlatnog doba..mada, ja sezdesete kao filmsku deceniju smatram dosta potcenjenom, meni mozda u neku ruku i jaca od sedamdesetih, kada se malo zagrebe, ali to sam samo ja..sto zbog FNT, sto zbog odlicnih vesterna, Kjubrikovih prvih vecih bisera, pa nas crni talas, pa Kurosava..ali,sam pocetako novog Holivuda, recicu samo: Diplomac, Boni i Klajd, Rozemarina beba, Cool Hand Luke, Wild Bunch, Odiseja u svemiru.. Edited December 11, 2023 by Misko
Misko Posted December 14, 2023 Posted December 14, 2023 (edited) Ma, on je kul ili sa poncom i cigarom medj zubima, ili kao Hari, ili kada je omatoreo vec, tamo od devedesetih pa na ovamo..ovo kao da nije on Edited December 14, 2023 by Misko
Filozof manijak Posted December 15, 2023 Posted December 15, 2023 Jedino se ne bih složio za Mad Max prvi deo (dao bih mu veću ocenu, svakako mi je bolji od trećeg) 1
Sara Posted December 15, 2023 Posted December 15, 2023 Ja za Die Hard, malo previsiko al da nastavci drze nivo to se slazem
Sara Posted December 15, 2023 Posted December 15, 2023 Celu osnovnu i srednju skolu buraz i ja na vratima sobe imali klintov poster u prirodnoj velicini. Kad sam bila na 30g mature, drugar me pitao da li jos drzim Klinta u sobi😂 Kako se samo setio?! Brat ima radionicu i naravno Prljavog Harija na zidu, obecala sam da cu da mu nabavim Samantu Foks da se bolje uklopi u esnaf😂
Recommended Posts