pariah Posted December 14, 2022 Posted December 14, 2022 (edited) Dune as directed by Sergei Parajanov. https://www.facebook.com/Luciferasi/posts/pfbid0WKgiisyYCGHvaQFQDRveh2zAY9g6wEVwWVCnfb18mgWsQZY6S8KXifHcv5PaVjtzl Edited December 14, 2022 by pariah 1 2
I*m with the pilots Posted December 16, 2022 Posted December 16, 2022 Povodom nove liste naj filmovs u Sight and Sound https://portalnovosti.com/ona-na-vrhu-kanona
Ras Posted December 16, 2022 Posted December 16, 2022 (edited) 1 hour ago, I*m with the pilots said: Povodom nove liste naj filmovs u Sight and Sound https://portalnovosti.com/ona-na-vrhu-kanona O nečemu mora da se piše Sve je u redu sa S&S listom, osim Portrait of a Lady on Fire koji sam gledao na preporuku odavde (sa foruma) i mogao bi da ide jedino na listu filmova koje zaboraviš odmah nakon gledanja. Edit: Pardon, tu je i još jedno logo vnogo: Get Out! Edited December 16, 2022 by Ras
Mil@n Posted December 18, 2022 Posted December 18, 2022 Kakav je kralj Bil Hader... Fenomenalno imitira, ali kad je rekao ovo za Švarcija "show me your leadership capabilities" - ne pamtim kad sam tako lol-nuo na nešto 2
mustang Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 Danas mi je tesko da razdvojim samuel l. jacksona od tarantina. Njih dvojica su mi savrsena simbioza. 3
Jimmy Kowalski Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 Niko tako dobro ne govori Quentinov dijalog kao Sam.. 1
Mil@n Posted January 2, 2023 Posted January 2, 2023 Zanimljivo, poslendji postovi o Tarantinu, a baš sam došao o njemu koju. Odgledao sam mu jedno 20 intervjua poslednjih mesec dana. Sigurno ne postoji bilo ko iz filmske industrije ko voli i uživa u filmovima po svim osnovama kao on. Vatra sa kojom priča o svemu tome je fascinantna, nije ni čudo što su mu filmovi takvi kakvi su. Generalno je jako zanimljiv i inspirativan lik za slušanje, od načina na koji razmišlja, do načina na koji priča, gestikulira. Car.
Jimmy Kowalski Posted January 2, 2023 Posted January 2, 2023 Slusaj onda njegov podcast sa Rogerom Avaryjem..
kipo Posted January 2, 2023 Posted January 2, 2023 Nedavno naletim na njegovu listu, njemu najboljih 20 filmova. Izmedju ostalih i Matriks, Brzina sa Sandrom Bulok i jos par tako. Reko' svasta.
mustang Posted January 2, 2023 Posted January 2, 2023 6 hours ago, kipo said: Nedavno naletim na njegovu listu, njemu najboljih 20 filmova. Izmedju ostalih i Matriks, Brzina sa Sandrom Bulok i jos par tako. Reko' svasta. Zasto svasta? Matriks je remek delo a speed kao i point break klasici dobre akcije i adrenalina. Sto puta moze da se gleda osim za one koji je ne vole da gledaju keaniove filmove ili nekog ko ne voli sandru bulok
kipo Posted January 2, 2023 Posted January 2, 2023 (edited) 23 minutes ago, mustang said: Zasto svasta? Matriks je remek delo a speed kao i point break klasici dobre akcije i adrenalina. Sto puta moze da se gleda osim za one koji je ne vole da gledaju keaniove filmove ili nekog ko ne voli sandru bulok Meni su generalno dobri, bas gledljivi, a neki osim toga i sa sjajnim, unikatnim idejama. Ali ja sam laik, kontam da filmski radnici imaju malo ozbiljnije kriterijume sta film cini najboljim. Edit: Osim Matriksa, to je samo dobra ideja. Edited January 2, 2023 by kipo
Recommended Posts