Jimmy Kowalski Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 Proslo 30 godina od premijere mozda i najboljeg horora 90-ih Candyman. Nekad Sad 3
Filozof manijak Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 On 31.10.2022. at 19:11, mustang said: taj osecaj na sekund koji ti se dozivotno ureze na surfu, skydivingu, dodir sa prirodom i kad si sve i nista ujedno. Le Grand Bleu 2
Jimmy Kowalski Posted November 11, 2022 Posted November 11, 2022 Quentin Tarantino Writes On Taxi Driver In Cinema Speculation Extract Danas poceo da citam Cinema Speculation. Obavezno stivo za ljubitelje filmova iz '70-ih godina.. 3
ToniAdams Posted November 20, 2022 Posted November 20, 2022 Gerald Tommaso DeLouise poznatiji kao Burt Young, glumac (Rocky 1-5, Chinatown, The Sopranos), slikar i bokser, 17-0-0 učinak kao profesionalac, interesantno mi je da mu je Cus D'Amato tada bio trener, legendarni trener Majka Tajsona. 6
I*m with the pilots Posted November 23, 2022 Posted November 23, 2022 Svojevremeno ste izjavili da je "Mesar" Aurelija Grimaldija najgori film koji ste snimili. Ima li još nešto čega biste se postideli? Ja ga se stidim, ali se opet i ne stidim jer se za toliku lovu koliku sam dobio ne biste ni vi stideli. https://portalnovosti.com/miki-manojlovic-tuga-je-sto-se-o-mladim-autorima-slabo-vodi-racuna 1 2
Jimmy Kowalski Posted November 23, 2022 Posted November 23, 2022 To je kopirao izjavu Michaela Cainea On Jaws: The Revenge, Caine said "I have never seen the film, but by all accounts it was terrible. However, I have seen the house that it built, and it is terrific." 1
SmudgeYorkshire Posted December 1, 2022 Posted December 1, 2022 On 25.11.2022. at 17:13, pariah said: Da li sam ja ovo upravo pročitao opis radnje 'The Banshees of Inisherin'.
MocaVukotic Posted December 12, 2022 Posted December 12, 2022 https://nova.rs/kultura/govorili-su-da-sam-lud-ispovest-najzabranjivanijeg-umetnika-jugoslavije-karpa-godine/
I*m with the pilots Posted December 13, 2022 Posted December 13, 2022 Verovatno je negde kacen, ali za one kojima je promaklo, dobar podcast sa Zlatkom Buricem. Pored price o novijim filmovima (Trianlge of Sadness, ukratko spomenuti Ne gledaj mi u pijat i jos neka hrvatska serija koju nisam gledala) ima bas ukusnih detalja o Danskoj, Pusheru i njegovim pozorisnim korenima. //wtf mi je bio da Galeb nije cuo za Podunavske Svabe 1
Jimmy Kowalski Posted December 13, 2022 Posted December 13, 2022 (edited) Ja tek nedavno otkrio da je Todd Field koji je rezirao Tar sa Cate Blanchett i koji ima 3 nominacije za Oskara (a dobice gotovo sigurno i za Tar), ovaj tip s kim Tarantino prica o Top Gunu Edited December 13, 2022 by Jimmy Kowalski 3
Recommended Posts