расејан Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Цедо, премотај брзо на пролеће, смрзох се гледајући ове зимске.А овамо ми неки Андол (Андонов) хвалио Македонију као Калифорнију. Брррр!
cedo Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Цедо, премотај брзо на пролеће, смрзох се гледајући ове зимске.А овамо ми неки Андол (Андонов) хвалио Македонију као Калифорнију. Брррр!Ma odozgo se gleda Prespansko jezero ( a i Ohridsko), i tu zamisli plantazhe jabuka.Mozhda je Andol iz Vardarske kotline, a tamo nema zime :).Osim toga, ovo je samo mraz. Da se podsetimo lepote zime :)
cedo Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 (edited) Cedo, jedna molba. Uslikaj mi, molim te, ugao gde je nekad bila slatkarnica Bitola, Sat i bilo koji cikmak iza stare bolnice sa onim zutim kucama. Ne mogu nikako da stignem do tamo, a place mi se koliko mi se ide.Np, videcu ovih dana dok ne idem na posao. Nego, kada se ide Klimentom Ohridskim od centra ka staroj bolnici jesu li ti chikmaci sa leve (ka radio Bitoli) ili desne strane (iza zgrada)?edit:ustvari evo jedna kod stare bolnice (sa strane radio Bitole, desno je sada Grchki konzulat, iza ove roze kuce), imam i saat ovde ali je slikano nekom prigodom pa nije za forum. Kazhi da li treba neshto specifichnije oko stare bolnice... i evo bonus grozje sto sam ga ubrao posle slikanja. Ostalo kasnije. Edited December 31, 2009 by cedo
cedo Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 (edited) Sad se setih da imam na aparatu slike sa solitera u staroj bolnici. Krenuo da slikam Pelister pa okinuo josh koju...Dole je Solunska (ispod, a ne vidi se Kliment Ohridski), levo u dnu Karposh, u pozadini Pelagonija sve do Kajmakchalana.Ovo je malo ulevo od ove prethodne, centralno Epinal, iza levo Grozd, a ispred oni chikmaci sa leve strane iz prethodnog posta.Kontra od ove dve prethodne, Solunska nagore.Produzhetak ka novoj Bitoli i troglavi lepotan na kraju.Isto, samo malo shire.Zumiran, sa sve antenom.REK. Nije zdravo, ali bez struje ne mozhe. Ovi niski dimnjaci izbacuju samo paru.A hotelchici nichu kao pechurke posle kishe, ovaj je tu na uglu Solunske i Klimenta Ohridskog, josh neotvoren. Slikao krov, ne znam zashto. Valjda volim krovove, kao mali sam se shetao po njima :).Mozhda cesh na ovima naci ono shta si trazhio, ako ne, kazhi , a sat i poslasticharnicu ti dugujem. Edited December 31, 2009 by cedo
adam Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 uh kako je sve ovo dobro. kako to resetuje coveka, vrati u pravi sistem. moram hitno u prirodu!
cedo Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 uh kako je sve ovo dobro. kako to resetuje coveka, vrati u pravi sistem. moram hitno u prirodu!Super je. Evo josh nekoliko u sluchaju da te entuzijazam napustio :) Eto rasejani, leto.
yolo Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 ceda je vo bitola? tamo e poubavo, i gazza voli da jede polzavi i kokorec tamo !
cedo Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 ceda je vo bitola? tamo e poubavo, i gazza voli da jede polzavi i kokorec tamo !:bljak:
henrik larsson Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Kukurek? Ili kako se već zove, pletena crevca.
yolo Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 jak si mi ti makedonac ako se bljaksas na jagnjeca crevca:)
cedo Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Da, pletena crevca = kukurec. I josh jednom :bljak:
henrik larsson Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Jbt, nabrojao si tušta i tma™ tamo nekih stvari, a ne koristiš ono najbolje iz otažbine :( Gastro harakiri.
cedo Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 (edited) jak si mi ti makedonac ako se bljaksas na jagnjeca crevca:)Pa nisam Makedonac. @ henrik. Ne podnosim ni tripice ili kako se to vec u Srbiji zove. Edited January 3, 2010 by cedo
расејан Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 (edited) Eto rasejani, leto.Касно... смрзо сам се ко дупе малопре на пуш паузи... ал' свеједно, много е убаво .@ henrik. Ne podnosim ni tripice ili kako se to vec u Srbiji zove.Шкембићи? Чини ми се да се то у Хрватској зову трипице, или четири. Edited January 3, 2010 by расејан
cedo Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 (edited) Касно... смрзо сам се ко дупе малопре на пуш паузи... ал' свеједно, много е убаво .Шкембићи? Чини ми се да се то у Хрватској зову трипице, или четири.Mnogo je lijepo, poshto je Durmitor :).Moguce, moguce. Moralo je neshto i ostati iz 20 godina hrvatskosrpskog u mom fondu rechi. Kako bilo, tri pice mozhe ali tripice/... nikako :).edit: zarez Edited January 3, 2010 by cedo
Recommended Posts