March 21, 20214 yr Samo da javim da sam pročitao Ništa nije ničije od nekog pisca sa dva prezimena, bio u užem izboru. Ovo je veoma, veoma loše, bez imalo imaginacije, skoro sasvim bezvredno
January 19, 20223 yr a jel ćemo da otvorimo odvojenu temu za vesićevu nagradu ili možemo ovde o tome?
January 20, 20223 yr Just now, slepa živana said: a jel ćemo da otvorimo odvojenu temu za vesićevu nagradu ili možemo ovde o tome? Vesić daje ili prima nagradu?
January 20, 20223 yr 12 minutes ago, Profesionalac said: Vesić daje ili prima nagradu? nije u užem izboru, ali sve je moguće. ne znam šta ćemo ako šina uzme i ninovu i vesićevu
January 20, 20223 yr [emoji38] nije u užem izboru, ali sve je moguće. ne znam šta ćemo ako šina uzme i ninovu i vesićevumakar je to lako, chekacemo shta ce biljana. paori, shta cemo sent from novi mnogo jak bubamoto.
January 23, 20223 yr On 19.1.2022. at 11:29, ultra plasticni said: Ima velikih izgleda da Milena Markovic sa poemom Deca uzme nagradu Zaista?valja li? Planiram da je kupim ovih dana
January 23, 20223 yr Čak sam delove te poeme, dosta mi se svidela. U trećem broju časopisa "Moderna vremena" ima odlomak, a uhvatila sam još ponegde na netu.
January 23, 20223 yr @I*m with the pilots hvala. iskopao sam nesto na netu, deluje zanimljivo. kupicu je sigurno. @3opge mislim da se tretira kao roman u stihu
January 24, 20223 yr au raspashce se scena i politichki i rodno kukmajko milena je zmaj.sent from novi mnogo jak bubamoto.