slepa živana Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 1 hour ago, nezvanova said: Saši Iliću Ninova nagrada za knjigu „Pas i kotrabas“ Tanjug 20. januara 2020. 12:14 Podeli BEOGRAD – Saša Ilić dobitnik je NIN-ove nagrade za knjigu „Pas i kontrabas“, saopštio je danas žiri u beogradskom Dorćol Platzu. Ilić je 66. dobitnik NIN-ove nagrade, a odluku je doneo žiri koji je radio u sastavu Branko Kukić, Ivan Milenković, Teofil Pančić, Marija Nenezić i Marjan Čakarević. Žiri je većao od jutros u 9.30 sati. U najužem izboru za 65. NIN-ovu nagradu bili su i romani „Mulat albino komarac“ Steva Grabovca u izdanju Imprimatura, „Grozota ili…“ Slobodana Tišme u izdanju Čarobne knjige, „Yugoslav“ Ane Vučković u izdanju Partizanske knjige, „Po šumama i gorama“ Milenka Bodirogića u izdanju Orfelina. uuu tek sad ima da izpizde potpisnici pa što bi reko draganče, čestitamo!
Frank Pembleton Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 Nesrećni Tanjug ne može da ubode mesto događaja... Bilo je u hotelu Moskva.... ... Shiit has hit the fan...
Moća Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 Ja sam kupio od ovog Tabaševića "Pa kao" i odustao sam pre polovine jer je neopisiva smaračina. A i najviše mrzim te pisce što pišu u predrkanom tonu kao ne jebu živu silu itd.
gospa buba Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 auu teshka situacija. najteza situacija. sent from bubamoto
Pečorin Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 Drago mi je što je orfelinov roman uzeo nagradu. Odličan izdavač.
darling Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 5 hours ago, slepa živana said: možda su se smorili što bazdulj nije ušo u uži izbor. jos mi je zivo secanje na veliko prijateljstvo bazdulja i pancica, bazdulj + kukic, takodje.
ultra plasticni Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 3 minutes ago, Pečorin said: Drago mi je što je orfelinov roman uzeo nagradu. Odličan izdavač. Jel oni izdaju horore, odnosno jel dobitnik nina horor?
Pečorin Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 @ultra plasticni Da, izdaju uglavnom horore, ali ovaj roman nije horor. Nije horor ni drugi orfelinov roman koji je ušao u najuži izbor.
James Marshall Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 Vidim pominjala se i neka moralna podobnost članova žirija, kad vidim da to Muharemaga i Emir pominju proserem se odmah.
Frank Pembleton Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 Vidim pominjala se i neka moralna podobnost članova žirija, kad vidim da to Muharemaga i Emir pominju proserem se odmah. Ma ovo je sad eskaliralo zbog soc mreža itd...Stalno je bilo neke drame, dobro ovi su možda malo više licemeri, ali uvek ima tih "incidenata "...Realno ove je najbolje ignorisati... ... Shiit has hit the fan...
James Marshall Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 Ali super je što to pokušavaju da objasne nekim grđenjem tradicije i pozivanjem na istoriju NNnagrade, ali eto baš ove im zasmetao sastav žirija i zasmetao u momentu kad su objavili uži izbor, usput zasmetao i prošlogodišnjem dobitniku... A kad ih pitaš je li to zbog personalnog sastava žirija, eto kao i jeste ali i nije, brane kao neke principe
Tsai Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 Najbolje bi bilo da Handke bude jedini clan zirija svake godine uz Немањинеtm konsultacije..
Pečorin Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 5 minutes ago, maharaja said: Hm, jel samo Delfi prodaje Pas i kontrabas? Možeš i direktno od izdavača http://orfelin.info/product/pas-i-kontrabas-sasa-ilic/
Recommended Posts