Jump to content

Vaterpolo

Featured Replies

Doveli smo i Marka Vavica, američkog reprezentativca u VKP.

Biće moćna srpska i regionalna liga.

steta sto se regionalna liga ne igra kao liga, normalno, nego ti neki turniri ako sam dobro razumeo. bas sam se naostrio da gledam nbg ove sezone.

1 hour ago, Nikodije said:

steta sto se regionalna liga ne igra kao liga, normalno, nego ti neki turniri ako sam dobro razumeo. bas sam se naostrio da gledam nbg ove sezone.

Igraju se 3 turnira, u novembru, januaru i februaru. Na kraju će svako sa svakim odigrati po jedan meč.

Lako moguće da će NBG biti organizator jednog od turnira, pa možda i budeš imao priliku da uživaš.

super ako bude tako. licno, vise me zanima regionalna liga nego liga sampiona.

6 hours ago, BWA said:

Lako moguće da će NBG biti organizator jednog od turnira, pa možda i budeš imao priliku da uživaš.

Mislim da neće biti turnira u Bg. Ako sve bude po planu, domaćini turnira će biti timovi koji su prošle godine osvojili prva 3 mesta, Kragujevac, Dubrovnik i Split. 

@Nikodije dosta će ti biti i LŠ koja se ove godine igra redovno :). I naravno, prvoplasirani u reg. ligi će biti domaćin f4. 

Edited by variola

Pred sam start lige, bazen u Valjevu prestaje sa radom do okončanja renoviranja.

Inače, ovaj Valis ima simpatičnu ekipu.

@variola

9 minutes ago, BWA said:

Pred sam start lige, bazen u Valjevu prestaje sa radom do okončanja renoviranja.

Inače, ovaj Valis ima simpatičnu ekipu.

@variola

Idioti, sad menjaju ploče oko bazena. Inače, to je otvoreni bazen preko koga se stavlja balon od jeseni. Valis trenira u Lajkovcu, verovatno će tamo i igrati našu ligu (sigurno par meseci). Tačno je bilo i za Stanića, prelazi u Šabac od oktobra. 

sad vidim da srpskih klubova u regionalnoj ligi ima cak 10, 5 u prvoj, 5 u drugoj, mislim da smo prvi put po brojnosti pretekli hrvate. btw u drugoj regionalnoj ligi igrace vk proleter, pojma nisam imao da u zrenjaninu postoji vaterpolo klub, pa jos i na tom nivou, ne znam odakle su se stvorili u regionalnoj ligi.

Edited by Nikodije

7 minutes ago, Nikodije said:

sad vidim da srpskih klubova u regionalnoj ligi ima cak 10, 5 u prvoj, 5 u drugoj, mislim da smo prvi put po brojnosti pretekli hrvate. btw u drugoj regionalnoj ligi igrace vk proleter, pojma nisam imao da u zrenjaninu postoji vaterpolo klub, pa jos i na tom nivou, ne znam odakle su se stvorili u regionalnoj ligi.

U prvoj regionalnoj maš 3 proslosezonska iz prve plus Radnicki koji je osvojio drugu ligu, te  NBGD koji je ušao po nekom pozivu.

Vojvodina, Zemun i Nais koji su i prošle sezone igrali drugu regionalnu su se plasirali po rezultatu iz srpske Super lige, a Proleter i Valis kao dva prvoplasirana iz 1A lige Srbije.

Proleter je bio prvi u 1A ligi Srbije, i to ubjedljivo.

Tim je kombinacija sredovječnih mediokriteta i solidnih klinaca.

1 hour ago, Nikodije said:

sad vidim da srpskih klubova u regionalnoj ligi ima cak 10, 5 u prvoj, 5 u drugoj, mislim da smo prvi put po brojnosti pretekli hrvate. 

isto je i hrvata, po 5. u prvoj su Jug, Jadran (ST), Mladost, Solaris, Mornar. u drugoj Primorje, Medveščak, POŠK, KPK, Zadar.

iz cg su Jadran (HN), Primorac, Budva u prvoj, Cattaro u drugoj ligi, i još je tu slovenački Triglav (u drugoj).

da, video sam kasnije da je kpk sa korcule, nisam ih ubrojao medj hrvate odmah.

bice brutalna regionalna liga, mi imamo 4 jake ekipe, hrvati 3, ne znam kakvi su crnogorci, al pretpostavljam da je barem jadran hn blizu tog nivoa, dakle 8 jakih ekipa koje mogu da se bore za titulu.

I Jadran i Primorac su puno slabiji u odnosu na prethodnu sezonu.

Primorcu je Perkovic bio pola tima, a Jadran je u finansijskim problemima vec duže vrijeme.

I jedni i drugi imaju dosta mladih, talentovanih igrača pa mogu biti konkurentni naročito kod kuće.

Istina, teško da će ista odigrati kod kuće s obzirom da je sporan naziv kotorskog bazena, a krov u Igalu se srušio.

sporan naziv kotorskog bazena? wtf? o cemu  se radi?

nasao sam, o jebo te, kakva glupost.

Edited by Nikodije

...nasli se hrvati uvredjeni zbog dzimija gopcevica, a svaki drugi objekat u zemlji im nosi ime franje tudjmana, notornog fasiste i zlikovca, ukljucujuci i najveci aerodrom u zemlji.

Edited by Nikodije

Zoran Gopčević je bio kotorska (pa i SFRJ) vaterpolo legenda i sad novi (renovirani) bazen hoće nazvati po njemu. Onda su se hrvati pobunili da neće tu igrati jer je Gopčević bio zapovednik  stražar u logoru Morinj a neki su ga zatvorenici optuživali za brutalnost. Nikada nije suđen za ovo (neki drugi jesu i osuđeni i cg je platila i neke odštete zatvorenicima). Bazen je pre imao drugo ime i sada je nastala čitava frka. Uglavnom ova prva 3 turnira re.lige bi se trebala ionako igrati u gradovima timova koji su prošle sezone osvojili prva 3 mesta (Kragujevac, Dubrovnik, Split). Da li će biti tako i kojim redosledom, nije još definitivno.