July 18, 2025Jul 18 7 minutes ago, Cash said:Beše protiv tog Japana smo se lani mučili na olimpijadi.Dobili ih sa 1 razlike.Ali mislim da nas je iznenadila njihova "divljina". Oni taktički igraju kontra celog sveta....
July 18, 2025Jul 18 Danas onaj kolega Grk prica kako je Grcka najjaca u vaterpolu poslednjih 20,25 god.SpoilerOd ovih niskih nacija.
July 18, 2025Jul 18 1 hour ago, W.F.C. said:Ko pŗenosi?rts naše. https://eurovisionsport.com/ sve, imaju i snimci, potrebna registracija.
July 20, 2025Jul 20 dobri smotavno sam znao da je ovaj nisin sin :) nicolas jbt... kako igra za usa, zar nije nisa crnogorac Edited July 20, 2025Jul 20 by Mr.Mxyzptlk
July 20, 2025Jul 20 Kakva je naša perspektiva ovde, za sledećih npr. 5 godina (10...) ? Ima li nekih talenata na vidiku? Zlato iz Pariza mi je bilo prilično iznenađujuće, imamo li nekih kečeva u rukavu za još takvih iznenađenja? Ili, kojim slučajem, nešto još lepše od pariske kombinacije iskustva (povratka iz penzije), jake želje i uspešno kapitalizovanog underdog statusa (neku mladu generaciju, npr.)? Bezumno uništavanje VK "Partizan" je sigurno doprinelo uništavanju perspektive, da li možda ima nekih klubova koji pružaju nadu da ćemo ipak nekako preživeti ovo zlo vreme? Gangulin nbg projekat ne vidim da dobacuje ni do nekog srednjeg roka, kamoli na duže staze. Mogu li Niš, Novi Sad, Kragujevac, (ili još neko možda), da pruže malo nade?Mnogo su nam radosti doneli, bilo bi lepo ako bi tih radosti bilo još.
July 20, 2025Jul 20 Lagano polufinale, bravo!!!@dranki dak Radi Partizan i dalje i uprkos svemu dobro u mladjim kategorijama, cak je sad i voda u bazenu topla :)Nema Beograda i Vojvodine sto je velika steta jer su pravili odlicne igrace, ali tu su Sabac i pomalo Radnicki KG.
July 22, 2025Jul 22 Hahaha kakav mec Grcka Spanija. Ako ispadnemo od Madjara treba staviti kucu i sve sto se ima na nas protiv Grka. Od ovoga se nece dugo oporaviti.