BWA Posted September 13, 2021 Posted September 13, 2021 https://rwp-league.com/2021/09/13/izvucene-skupine-za-novu-sezonu/ U prvoj grupi favoriti su NBGD, Jug i VKP. Tim redom. U drugoj Radnički, izuzetno pojačan Jadran Split i CZV.
variola Posted September 13, 2021 Posted September 13, 2021 (edited) Neki dan su na fb stranici objavili (Nbg) da im je došao i ovaj mladi crnogorski centar Perković. Posle su to povukli. Koliko sam čuo, obeštećenje za njega je 100k e (još 2 godine ugovora sa Primorcem) i još nisu bili izgleda uplatili. Edited September 13, 2021 by variola 1
BWA Posted September 13, 2021 Posted September 13, 2021 13 minutes ago, variola said: Neki dan su na fb stranici objavili (Nbg) da im je došao i ovaj mladi crnogorski centar Perković. Posle su to povukli. Koliko sam čuo, obeštećenje za njega je 100k e (još 2 godine ugovora sa Primorcem) i još nisu bili izgleda uplatili. Trebalo bi da je toliko. Primorac ga je toliko platio Kataru prije par godina. Možda čak i malo više.
variola Posted September 13, 2021 Posted September 13, 2021 4 minutes ago, BWA said: Trebalo bi da je toliko. Primorac ga je toliko platio Kataru prije par godina. Možda čak i malo više. Pa nisu baš toliko (po mojim izvorima), nego 50k, ali razumljivo jer je tada bio mlađi. Ovde govorim samo o obeštećenju. Inače je sada i Recco bio spreman da odmah plati toliko ali je Perković insistirao na NBG. Još da se vidi hoće li to biti realizovano.
BWA Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 Crnogorski mediji pišu da je Perkovic definitivno presao u NBGD.
variola Posted September 15, 2021 Posted September 15, 2021 Dobro, šta je za gangulu 100k (plus najmanje još toliko za dvogodišnju platu). Definitivno je dogovorena i regionalna liga, igraće se slično kao i prošle sezone, baloni, 2 grupe, 3 runde pa F4. Nbg je naravno upao kao 13ti, bez nekog dodatnog objašnjenja.
BWA Posted September 15, 2021 Posted September 15, 2021 Pa da. Nema nikakvog objašnjenja. Posto nisu igrali regionalnu ligu prošle ni pretprosle sezone, znači da su dobili pozivnicu usljed čega je liga proširena sa 12 na 13 klubova.
variola Posted September 19, 2021 Posted September 19, 2021 (edited) Danas borba za još jedno zlato. Na Malti se igra EP za juniore (U17). U finalu smo protiv Grčke koju smo već pobedili u grupi (bilo je 9:8). Edited September 19, 2021 by variola 2
variola Posted September 19, 2021 Posted September 19, 2021 Još jedno zlato 10:6 u finalu protiv Grčke. 1
BWA Posted September 19, 2021 Posted September 19, 2021 Odlična je ova generacija. Božović je prethodne sezone bio standardan u Partizanu, a vjerovatno i će biti i ove. Isto tako i Marko Dimitrijevic. Brescanski je takođe imao značajnu minutažu u Vojvodini. Ipak se radi o klincima od 16-17 godina kojima nije lako da se prilagode na seniorski vaterpolo. 1
variola Posted September 19, 2021 Posted September 19, 2021 Brešćanski je za glavu viši od ostalih čudi me da nije bio dominantniji na ovom Ep, i drugi centar nam je dobar, isto i ovaj golman iz Vojvodine. Kovačević i Stanić su isto već igrali za prvi tim Valisa, sad će i u prvoj ligi.
BWA Posted September 19, 2021 Posted September 19, 2021 8 minutes ago, variola said: Brešćanski je za glavu viši od ostalih čudi me da nije bio dominantniji na ovom Ep, i drugi centar nam je dobar, isto i ovaj golman iz Vojvodine. Kovačević i Stanić su isto već igrali za prvi tim Valisa, sad će i u prvoj ligi. Drugi centar je Musikic iz Banjice?
variola Posted September 19, 2021 Posted September 19, 2021 Just now, BWA said: Drugi centar je Musikic iz Banjice? Jeste. Mvp prvenstva je Urošević, najefikasniji naš, on igra za Taš. Zanimljivo i dobro da dosta ovih mladih sada dolazi iz manjih vaterpolo sredina /klubova. 1
BWA Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 On 19.9.2021. at 20:50, variola said: Brešćanski je za glavu viši od ostalih čudi me da nije bio dominantniji na ovom Ep, i drugi centar nam je dobar, isto i ovaj golman iz Vojvodine. Kovačević i Stanić su isto već igrali za prvi tim Valisa, sad će i u prvoj ligi. Je li Stanić iz Valjeva? Sad vidim da je prijavljen kao igrač Šapca za Evrokup.
variola Posted September 22, 2021 Posted September 22, 2021 18 hours ago, BWA said: Je li Stanić iz Valjeva? Sad vidim da je prijavljen kao igrač Šapca za Evrokup. ovaj što igra za reprezentaciju, Petar, jeste, on igra za Valis. 1
Recommended Posts