akibono Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 plašim se da će ovo da izazove dosta izolacije, problema i nezavršenih poslova po kućama gde uvažava South Park..... :D
Weenie Pooh Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Bolje nemoj ni da pokušavaš, toliko je loš seed/leech odnos da se neviđeno vuče svaki torrent koji sam probao <_< Biće bolje sutra, nadam se...
copkillah Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 imam isti problem, moj burazer kaže da mu se odavno skinula, a stavili smo u isto vreme
Weenie Pooh Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Odigrao malo, 5th-level Thief, nije loše mada me užasno nervira što ne možeš ništa da pričaš. Da su se potrudili da naprave glasični RPG dialogue tree sa po tri opcije za svaki odgovor, ne mora čak ni da se nešto naročito grana, bio bi daleko bolji utisak. Ovako, fokus je na arcade-style turn-based combat, koji meni lično brzo dosadi. Ali kažem, nije loše, podseća malo na one Precipice of Darkness igre koje je Penny Arcade radio...
teacher Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Odigrao malo, 5th-level Thief, nije loše mada me užasno nervira što ne možeš ništa da pričaš. Da su se potrudili da naprave glasični RPG dialogue tree sa po tri opcije za svaki odgovor, ne mora čak ni da se nešto naročito grana, bio bi daleko bolji utisak. Ovako, fokus je na arcade-style turn-based combat, koji meni lično brzo dosadi. Ali kažem, nije loše, podseća malo na one Precipice of Darkness igre koje je Penny Arcade radio... to je sistem koji dominira trenutno, jer vrlo lako može da se napravi takva igra pomoću Unity alata.
John Coltrane Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Sa debelim zakasnjenjem odgledah 17sezonu, odavno se nisam ismejao ovako. Prosto ne znam sta mi je jace, da li "omaz" GoT ili one prve Goth vs. Emo, photoshop cure ili (mozda ipak najbolja) Ridja Krava
Filipenko Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Sezona cela je potpuni vrh. Naročito dobro legne nakon podbačaja u nekim prethodnim sezonama.
katamaran Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 (edited) Presao igricu. Borbe su malo monotone al je prica zanimljiva. Sad mi se jos igra :( Ubedljivo najvise me je smorilo... (obvious spoiler warning) kad sam morao da radim abortus na snuke kod Slejva u dupetu :) Edited March 20, 2014 by katamaran
Weenie Pooh Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Ja sam zamalo batalio posle prvog dana, kad vanzemaljci analno sondiraju, a ti moraš da pritiskaš S trista na sat ne bi li prdežom izbacio sondu Na mojoj raspaloj tastaturi nije bilo šanse da to izvedem, a užasno me je iznervirao bezvezni koncept po kom ako ne drndaš dovoljno brzo jedan taster, nema dalje da igraš, ko te jebe. Niti može da se preskoči glupava scena, niti da se remapuju komande na neko manje izanđalo dugme... ništa, our way or the high way! <_< Na kraju sam skinuo ovo da bih prešao, ali sam ostao toliko pissed off da mi se i nije dalje igralo, stigao sam još do Stena i Kajla, a sad me mrzi da nastavim.
Dionysos Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 (edited) да тај део јако смара, ја сам покушао да смањим тежину, реко биће толерантнији, али џаба, потпуно исто... и оно учење прдежа ме је прилично смарало, али генерално ок забава Edited March 20, 2014 by Dionysos
katamaran Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Tek ce te smarati to brzo kliktanje u nekim kasnijim borbama kad ti samo u nekom trenutku kaze da stiskas random dugme.
katamaran Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Moram sad da nadjem na youtube sta se desi kad ne pritiskas dovoljno brzo dugme za vreme borbe sa underpants gnome-om. Ko je igrao zna o cemu pricam :D
Dionysos Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Tek ce te smarati to brzo kliktanje u nekim kasnijim borbama kad ti samo u nekom trenutku kaze da stiskas random dugme. ма прешао сам већ, остало ми пар ових додатних мисија, један клинац који се негде сакрио, два бескућника да протерам, пар џимбових егзотичних животиња да побијем... не знам да ли још нешто
Recommended Posts