Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

South Park

Featured Replies

Meni nije trebao bubnjar, još bolje je kad žena kuca na vrata a odande se čuje muzika i njegovi "ta-da" zvuci, ona pita "šta to radiš" a on će "Nothing Sharon, just... going to the bathroom" :D

Taj Rendijev segment je primer razlike između dobre SP epizode i loše SP epizode. U lošoj epizodi prosto ne bi imali tu sporednu priču, nego bismo svo vreme gledali petlove kako igraju Magic: The Gathering, razvlačili bi taj jedan geg 20 minuta i prosto završili kad istekne vreme. Ovako je neuporedivo zabavnije za gledanje.

Edited by Weenie Pooh

• Replies 469
  • Views 58.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• S27 je krenula pun gas od starta, ako ih ne zabrane do kraja iste biće super

• ubedljivo najbolja fora, iako traje možda sekundu, je paljenje zgrade Zooma od strane rulje koja proslavlja pobedu na Covidom  

• Odličan je SP već godinama, malo su izmenili fokus sa čiste zajebancije na aktivnu kritiku društva i politike, što je baš gotivno kad gledaš, ali kad se vratiš tome posle 7-8 godina malo izgubi jačinu

Posted Images

Rekoše na ovom topiću mudri ljudi: svaka epizoda sa Rendijem je 20% bolja samo zbog toga. Amazingly.

:lolol:

kad je Rendi prvi put izvadio maramicu mislim da su mi i jetra i slezina malo napukle od smeha :D

ali brate cock magic  :rolf:

Meni nije trebao bubnjar, još bolje je kad žena kuca na vrata a odande se čuje muzika i njegovi "ta-da" zvuci, ona pita "šta to radiš" a on će "Nothing Sharon, just... going to the bathroom" :D

Taj Rendijev segment je primer razlike između dobre SP epizode i loše SP epizode. U lošoj epizodi prosto ne bi imali tu sporednu priču, nego bismo svo vreme gledali petlove kako igraju Magic: The Gathering, razvlačili bi taj jedan geg 20 minuta i prosto završili kad istekne vreme. Ovako je neuporedivo zabavnije za gledanje.

+1

upravo ovo, nije bila epizoda sa jednom linijom, već nekoliko pričica koje su se preklopile, onaj stari dobri SP. 

Čak su se i murijaši solidno uklopili, podsjetilo me na epizodu "Cartman's incredible gift" kad onako hapse po redu, pa na kraju i Kartmenovu konkurenciju  :lolol:

Meni je zapravo prvi šok i bio nakon što sam počeo da gledam to što sam ja po naslovu i očekivao nešto tipa Rendija (Cock magic) da bi ovi prvo prešaltali na perutninu a poslije kad su ubacili Rendija, duplo ludilo

Rekoše na ovom topiću mudri ljudi: svaka epizoda sa Rendijem je 20% bolja samo zbog toga. Amazingly.

Randy nosi SP vec par sezona unazad. Ova je krojena za njega. Bog.

• 2 weeks later...

:o :o :o

Auuuu jebote, kakva epizoda!!! :ziga: :ziga: :ziga:

Hologrami su pobedili!!! :D a isprozivase i Pjudipaja :D

Edited by Have_Fun

Je l bolja od prethodne? Je l ima Randyja?

Je l bolja od prethodne? Je l ima Randyja?

Nije i nema. :(

Nije i nema. :(

?

?

Pa nije dobra kao prethodna, a i nema toliko...Rendija. :D

ma nije da se bas malo pojavljuje Rendi

zbunio si me bio pa sam pomislio da sam preskocio neku epizodu :)

Teo da napravim šalu sa Rendi/Lord, ali mi ne ide nešto. :)

a to

e jbg... izgleda da sam danas ustao na bosansku stranu

my bad

lol, pogledao sam :D bice sledeca dobra, obecava

Kad je krenuo na stejdzu da se vata za "klitoris" ocekivao sam da ce da krene sa cock-magijom :D pogotovo posto ju je Sheron pomenula pre toga

ovi. jebeno. nisu. normalni.

:lolol:

gotova sezona... prebila je :ziga:

ova dupla epizoda mi je bila apsolutno ludilo :D

Edited by Have_Fun