Jump to content
IGNORED

South Park

martinj

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

izasao i poslednji 3. deo :lolol:Gejtsove tetovaze :D

Posted

Odlična je bila ova trilogija, baš odlična, naročito onaj garden of betrayal. :lolol:Mada, ona trilogija sa bajkama mi je bila najepskija stvar ikad na televiziji.

Posted

Upravo to sam došao da napišem, ne zna se koja epizoda je bolja!hold on, hold onnpj8sp.jpgAko se kojim ludilom ovako nastavi, ovo će biti verovatno najbolja sezona do sada.

Posted

A ne. :( Podsetio si me na tu zlu činjenicu.Onda je definitivno jedna od najboljih sezona.Izgleda da je fora sa sitkomima da što manje epizoda po sezoni, to su epizode bolje. Kao Filadelfija.

Posted

Pogledao trilogiju i Kim the Hobit ep, razvalili su. Nema lose epizode u sezoni, zivi bili jos sto godina :Hail:Ali kasapljenje Balmera :lol:

Posted
hold on, hold on
Sjajna je bila epizoda, samo mi nije jasno da li stvarno više ne smeju da pominju Kanye Westa po imenu? Tolika minutaža, a niko da mu izgovori ime...
Posted

U ovoj zadnjoj mi je najjaci bio Timmy kada je rekao "I wouldn't mind tappp...tapping that ass" :lol:

• 2 months later...
Posted

Vidim da niste ispratili igru na kojoj rade već dugo vremena - znači nije baš TV serija ali je vrlo usko povezana sa krajem sezone i temom trilogije, pored 'crnog petka', igre prestola, rata konzola i ostalog.

Završetak pravljenja igre je par puta odlagan tako da u trilogiji postoji čak i par direktnih podjebavanja na račun tog kašnjenja. 

Konačno izlazi za par nedelja pa je Ubisoft okačio video prvih 13 minuta igre...

Koga interesuje neka baci pogled jer izgleda fantastično, apsolutno kao interaktivna epizoda/film :D

South Park: The Stick of Truth

• 3 weeks later...
Posted

... Večeras se skida.

Sutra utisci.