Have_Fun Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 WWZimmerman mi je najjaca od ove 3 epizode koje su izasleUskoro stize i 4.
scab Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 WWZimmerman mi je najjaca od ove 3 epizode koje su izasleUskoro stize i 4.bome ne stize!'South Park' blows deadline for first time ever
ducca Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 za sada je super. prve dve epizode odlicne, world war zimmerman vec 'nako, mozda ima veze i sto nisam gledala wwz, i necu, pa moguce da nisam pohvatala bas sve fore. Definitivno preporucljivo pogledati bar zarad SP epizode. Sve je tu, i zena i deca, i frizura, pad aviona koji samo Pitt i sexy riba prezivljavaju...
Lrd Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Hahaha, odlična je epizoda! Jaka™ sezona za sada. :)
scab Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 sjajna sezona! poslednje dve su mi bile presmesne
eye of the beholder Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 17i serijal je odličanWWZimmerman je odličanPogotovo što je "priča" sa Zimmermanom istinita!
copkillah Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 pa gde si se ti krio proteklih meseci, crni eye? :DSent from my HTC One SV using Tapatalk 4
keksi krem Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 U ovoj zadnjoj epizodi najjaci je onaj crnja sto nosi twilight majicu i misli da je vamp kid
katamaran Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Cini mi se da su autori SP presli na neke kvalitetnije narkotike. Opasna sezona.
scab Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 meni ova poslednja epizoda u kojoj kao tovare obamacare užasna!malo mi već pun te njihove "ni levo ni desno" politike. i za rat su i za da ne bude rata. i kako ste samo dobro republikanski sad natovarili kanadu za njihov zdravstveni sistem, alal vam vaš neljudski korporacijski!
Weenie Pooh Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 A šta bi ti, da SP bude angažovana umetnost? (Tovarenje nije imalo veze sa Kanadom uopšte, nego sa američkim tehničkim problemima oko registracije za Obamacare.) Ipak, meni je sjajno kad Ike komentariše kako Dora the Explorer ima "that sweet PuertoRican strange"
scab Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 (edited) A šta bi ti, da SP bude angažovana umetnost? (Tovarenje nije imalo veze sa Kanadom uopšte, nego sa američkim tehničkim problemima oko registracije za Obamacare.) Ipak, meni je sjajno kad Ike komentariše kako Dora the Explorer ima "that sweet PuertoRican strange" pa ako se bave dnevnopolitickim dogadjajima i definitivno zauzimaju neki stav, samo ocekujem da taj stav ima vise muda. i da bude manje republikanski. naravno da se radi o problematicnom 'obamacare sajtu', ali naravno i da jesu kacili kanadsko zdravstvo ("It was a mistake.", "What?", "Trying to reform Canada's health care system and being too stubborn to admit it wasn't working...") Edited November 1, 2013 by scab
Кристофер Лумумбо Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 pa ako se bave dnevnopolitickim dogadjajima i definitivno zauzimaju neki stav, samo ocekujem da taj stav ima vise muda. i da bude manje republikanski. naravno da se radi o problematicnom 'obamacare sajtu', ali naravno i da jesu kacili kanadsko zdravstvo ("It was a mistake.", "What?", "Trying to reform Canada's health care system and being too stubborn to admit it wasn't working...")nisam gledao epizodu ali oni to rade namerno, da bi americki liberali koji gledaju seriju pizdeli. to sto se u seriji iznosi nije nuzno njihov stav,
Recommended Posts