Lrd Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 konacno jedna odlicna epizodaŠto ne znači da su prethodne dve bile loše. :)
scab Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Što ne znači da su prethodne dve bile loše. :)pa... prva mi je bila losa sve do poslednje tri sekunde kad se iyvadila.
Lrd Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 pa... prva mi je bila losa sve do poslednje tri sekunde kad se iyvadila.Meni je prva bila hilariozna još od trenutka kada su spasavali kevu sa šolje i objašnjavali mu da je ona već mrtva.
Lrd Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Ha, ha, ha, mr Garrison predaje đacima Game of Thrones, porodice i njihove odnose.
copkillah Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 (edited) Odlična :lol:edit, umro sam: Edited April 26, 2012 by copkillah
nemoderisani Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 jako je loš i nimalo smešan south park u poslednje vreme. ova poslednja epizoda je bila tako dosadna i besmislena da sam imao želju da je ugasim, što mi se baš retko dešavalo sa SP-om.
Lrd Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 jako je loš i nimalo smešan south park u poslednje vreme. ova poslednja epizoda je bila tako dosadna i besmislena da sam imao želju da je ugasim, što mi se baš retko dešavalo sa SP-om.Meni je super. Nije revolucionaran kao u prvih šest-sedam sezona, ali mi je drag i zabavan i smešan. A svaka sezona ima nekoliko bisera.
Кристофер Лумумбо Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Meni je super. Nije revolucionaran kao u prvih šest-sedam sezona, ali mi je drag i zabavan i smešan. A svaka sezona ima nekoliko bisera.druze lrd, ti se ne racunas, tebi je svaka serija dobra. :D
Lrd Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 druze lrd, ti se ne racunas, tebi je svaka serija dobra. :DKleveta. <_< Ja samo pišem o serijama koje mi se sviđaju, pa zato tako izgleda. Gledam ja i mnogo đubreta, ali zadržavam to za sebe. :)
Filipenko Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Kleveta. <_< Ja samo pišem o serijama koje mi se sviđaju, pa zato tako izgleda. Gledam ja i mnogo đubreta, ali zadržavam to za sebe. :)...tačnije, gotiviš i njih, ali u sebi. <_< Mislim, čak te je i kojot provalio...
Lrd Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 ...tačnije, gotiviš i njih, ali u sebi. <_< Mislim, čak te je i kojot provalio...Close, but no cigar. :D Nije mi svaka serija "dobra", a skoro svaku koja gledam mi se "sviđa". Drastična razlika. A eno, dočekao sam i to da pljujem Community. :(
Filipenko Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Pa kad ne slušaš sivu eminenciju foruma ( ) i zapljuneš još od četvrte epizode i uštediš i vreme i živce.
Recommended Posts