Jump to content
IGNORED

South Park

martinj

Recommended Posts

Posted
konacno jedna odlicna epizoda
Što ne znači da su prethodne dve bile loše. :)
Posted
Što ne znači da su prethodne dve bile loše. :)
pa... prva mi je bila losa sve do poslednje tri sekunde kad se iyvadila.
Posted
pa... prva mi je bila losa sve do poslednje tri sekunde kad se iyvadila.
Meni je prva bila hilariozna još od trenutka kada su spasavali kevu sa šolje i objašnjavali mu da je ona već mrtva. :lol:
  • 2 weeks later...
Posted

:DNova epizoda "Jewpacabra" je :Hail: Kyleov ringtone :thumbsup:

• 2 weeks later...
Posted

Ha, ha, ha, mr Garrison predaje đacima Game of Thrones, porodice i njihove odnose.

Posted (edited)

Odlična :lol:edit, umro sam:2ekpyqs.jpg

Edited by copkillah
Posted

jako je loš i nimalo smešan south park u poslednje vreme. ova poslednja epizoda je bila tako dosadna i besmislena da sam imao želju da je ugasim, što mi se baš retko dešavalo sa SP-om.

Posted
jako je loš i nimalo smešan south park u poslednje vreme. ova poslednja epizoda je bila tako dosadna i besmislena da sam imao želju da je ugasim, što mi se baš retko dešavalo sa SP-om.
Meni je super. Nije revolucionaran kao u prvih šest-sedam sezona, ali mi je drag i zabavan i smešan. A svaka sezona ima nekoliko bisera.
Posted
Meni je super. Nije revolucionaran kao u prvih šest-sedam sezona, ali mi je drag i zabavan i smešan. A svaka sezona ima nekoliko bisera.
druze lrd, ti se ne racunas, tebi je svaka serija dobra. :D
Posted
druze lrd, ti se ne racunas, tebi je svaka serija dobra. :D
Kleveta. <_< Ja samo pišem o serijama koje mi se sviđaju, pa zato tako izgleda. Gledam ja i mnogo đubreta, ali zadržavam to za sebe. :)
Posted
Kleveta. <_< Ja samo pišem o serijama koje mi se sviđaju, pa zato tako izgleda. Gledam ja i mnogo đubreta, ali zadržavam to za sebe. :)
...tačnije, gotiviš i njih, ali u sebi. <_< Mislim, čak te je i kojot provalio...
Posted
...tačnije, gotiviš i njih, ali u sebi. <_< Mislim, čak te je i kojot provalio...
Close, but no cigar. :D Nije mi svaka serija "dobra", a skoro svaku koja gledam mi se "sviđa". Drastična razlika. A eno, dočekao sam i to da pljujem Community. :(
Posted

Pa kad ne slušaš sivu eminenciju foruma ( av-48.jpg ) i zapljuneš još od četvrte epizode i uštediš i vreme i živce.