March 30, 201213 yr Što ne znači da su prethodne dve bile loše. :)pa... prva mi je bila losa sve do poslednje tri sekunde kad se iyvadila.
March 30, 201213 yr pa... prva mi je bila losa sve do poslednje tri sekunde kad se iyvadila.Meni je prva bila hilariozna još od trenutka kada su spasavali kevu sa šolje i objašnjavali mu da je ona već mrtva.
April 26, 201212 yr Ha, ha, ha, mr Garrison predaje đacima Game of Thrones, porodice i njihove odnose.
April 26, 201212 yr jako je loš i nimalo smešan south park u poslednje vreme. ova poslednja epizoda je bila tako dosadna i besmislena da sam imao želju da je ugasim, što mi se baš retko dešavalo sa SP-om.
April 26, 201212 yr jako je loš i nimalo smešan south park u poslednje vreme. ova poslednja epizoda je bila tako dosadna i besmislena da sam imao želju da je ugasim, što mi se baš retko dešavalo sa SP-om.Meni je super. Nije revolucionaran kao u prvih šest-sedam sezona, ali mi je drag i zabavan i smešan. A svaka sezona ima nekoliko bisera.
April 26, 201212 yr Meni je super. Nije revolucionaran kao u prvih šest-sedam sezona, ali mi je drag i zabavan i smešan. A svaka sezona ima nekoliko bisera.druze lrd, ti se ne racunas, tebi je svaka serija dobra. :D
April 27, 201212 yr druze lrd, ti se ne racunas, tebi je svaka serija dobra. :DKleveta. <_< Ja samo pišem o serijama koje mi se sviđaju, pa zato tako izgleda. Gledam ja i mnogo đubreta, ali zadržavam to za sebe. :)
April 27, 201212 yr Kleveta. <_< Ja samo pišem o serijama koje mi se sviđaju, pa zato tako izgleda. Gledam ja i mnogo đubreta, ali zadržavam to za sebe. :)...tačnije, gotiviš i njih, ali u sebi. <_< Mislim, čak te je i kojot provalio...
April 27, 201212 yr ...tačnije, gotiviš i njih, ali u sebi. <_< Mislim, čak te je i kojot provalio...Close, but no cigar. :D Nije mi svaka serija "dobra", a skoro svaku koja gledam mi se "sviđa". Drastična razlika. A eno, dočekao sam i to da pljujem Community. :(
April 27, 201212 yr Pa kad ne slušaš sivu eminenciju foruma ( ) i zapljuneš još od četvrte epizode i uštediš i vreme i živce.