Jump to content

South Park

Featured Replies

gleda neko na b92 saut park? jel pocela 14. sezona?i jos, seca se neko kako je preveden kartmen kad je coon?

• Replies 458
  • Views 54.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ubedljivo najbolja fora, iako traje možda sekundu, je paljenje zgrade Zooma od strane rulje koja proslavlja pobedu na Covidom  

• Patty Lee
    Patty Lee

Najbolji da, glavni ne (oko ovoga ćemo se naknadno dogovoriti, ali samo da naglasim da generalno napadam s leđa, iz zasede i vezujem za radijator, it’s my thing). Odgledala sam samo Panderverse, jedva

• a sada nešto novo:   o opasnostima deepfake-a istraživao je ... Fred Sassy!

Krenuli su sa sredinom trinaeste, pa pustili jedanaestu, a sada ide dvanaesta sezona.

a znaci opet izvanredan skeduling.ajd ako neko naleti na coon epizodu da zabelezi da li je ostao coon ili ima neko domace ime.

A mint berry crunch? :D

to ce tek da bude u 14. sezoni, ako se dobro secam?

Valjda, to je nastavak price o coonu, u one 2 epizode koje idu kasnije.

• 1 month later...

South Park zakiva koliko je dobar u poslednje vreme... Jedini problem je dočekati emitovanje.

Jeste, al' volim i ovu titlovanu varijantu da mi ne promakne neki fazon :)

to da, pogotovo sto su prevodi dojajni :)al bulja je realno termin, mogli bi makar reprizni da uvedu.

• 3 weeks later...

Pre neki dan išla je ona genijalna epizoda kad pevaju Kalifor-nja-nja da odvuku beskućnike iz South Parka :rolf:

• 1 month later...

Prva epizoda 16. sezone - je-bo-te... :lol:

meni to stvarno više nije nešto. simpsons su mi bolji

meni to stvarno više nije nešto. simpsons su mi bolji
grandmothers and froggs :) meni su ok i Simpsonovski dry/situation, i South Parkovski toilet humorRandy Marsh genijalan, kao i uvek :Hail:
  • 2 weeks later...

Izasla 3. epizoda 16. sezone :DMoze da se pogleda na sajtu