Jump to content
IGNORED

South Park

martinj

Recommended Posts

Posted

moram da se složim sa drugim komentarima na netu da kartmen izvlači ovu epizodu. mneh, na šta su se sveli...

Posted

mislim da je vreme da povuku, poceli su opako da smaraju u poslednje vreme.

• 2 weeks later...
Posted

Rendi vlada, kao i uvek :)

Posted (edited)

jebote koja dna. ja inače dve godine za spavanje pogledam jednu epizodu. mislim da nisam za to vreme pogledao ni jednu posle8me sezone.uporediti ovo sa prehistoric ice man, clubhouses i recimo cartman silly hate crime je neverovatno. ovo je postalo zlo, glupo i izobličeno

Edited by korindjar
Posted (edited)

spektakl, ko i uvek kad su rendi i kartmen ras limbau u prvom planu.koliko bi svet bio lepsi kada bi bate prestale da mere pisice.ovu epizodu ce da pljuju samo cajankasi i penisoduzinski opsednuti. i da, guverner terminator.

Edited by luba
Posted

Kartmen kod psihologa je epic scena zaista, iako je lako moglo da se pretpostavi donekle :)

Posted

meni je ova najnovija epizoda bila nevidjeno dosadna. klasicno izdrkavanje (pun intended -_- ) kad ponestane ideja

Posted

Ova poslednja uopšte nije loša :)

• 3 months later...
Posted

Evo, sad cekamo nove epizode koje izlaze tek u Oktobru... bas me zanima sta ce se desiti dalje... Da li ce svi da omatore ili sta vec...

Posted (edited)

Nije ni bitno,samo nek izadju.

Edited by Tastatura
Posted

Poslednja, sa govnima, je odlična. Navodno se pojaviše komentari da im je to stvarno poslednja, iako je zvanično pauza.

• 1 month later...
Posted

U ovoj novoj nema skoro ničega što je ovu seriju načinilo velikom.

Posted (edited)

Ponestaje mozda ideja ili su se jednostavno smorili...Mada kako god bilo,gledacu ih dok ne ukinu seriju.Prosto,navukao sam se :)

Edited by Tastatura
Posted

Hm, ova prva epizoda nastavka je bila odlična. Ne znam za ovu današnju tj. jučerašnju, to tek treba da pogledam.