Pikoleta Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 seriously?http://www.dailymail.co.uk/news/article-2389974/Zhang-Lin-builds-mountain-apartment-block-Beijing-China-create-dream-penthouse.html
hoffnung Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 u komentarima sam procitao da to nije pravo kamenje. u svakom slucaju, da jeste ili nije, dobra je gradjevina, ali sigurno ovako kako je na ovoj zgradi je no sense at all.
bigvlada Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Simbol kineske nelegalne gradnje, ako je verovati medijima građeno je noću. Sada je ruše.
Zaz_pi Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 (edited) Objekat u izgradnji je Kula Sangaj, visina 632 mSenzen(u levom delu slike se vidi gradnja Ping An finansijskog centra, visina 660m)U gradni ili ce se graditihttp://www.youtube.com/watch?v=wIcvcDC2s24#t=149SingapurTjancin(u sredini slike se nalazi Goldin Finance 117, visina 597m)Ovako treba da izgleda kada se zavrse sve zapoceti projekti na sliciGuangdzou(objekat u prvom planu, sa desne strane, je Cau Tai Fuk zgrada, visina 530m) Edited November 10, 2013 by Zaz_pi
Zaz_pi Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 CangsaZgrade u gradnji ili planu da se gradeProjekat Zahe Hadid, odobren za gradnju "> VuhanU prvoma planu je objekat u gradnji pod imenom Greenland Center, visina visina 636 mNaningSudozu-Superkula u fazi gradnje-Izgled jednog buduceg dela SudzoaHong KongTo je to sto se tice Kine, za sada.
Alis Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 što se ovog projekta zaha hadida na kalemegdanu tiče, vidim da se mnogima ne sviđa, baš zato što je kao palo s marsa, ne uklapa se tu, šta ti ja znam.meni je mnogo lepo. ta organska arhitektura mi dobro izgleda gde god da je smestiš.jes da ne liči ni na šta u beogradu, al jednom treba da počnu ovakve stvari i kod nas da se grade.sad, što je kod nas sve naopačke, pa pola grada u ruinama, a ovamo se otpočinju grandiozni projekti, to je druga stvar.
Töölönlahti Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Možete li da predložite Top 5 do 10 primera vojne arhitekture 19. i 20. veka u Srbiji ili makar bivšoj Jugoslaviji i neke izvore informacija o njima, bilo internetske, bilo bibliotečke? Od interesa su fotke, planovi, neke osnovne informacije o korišćenju tokom decenija... Meni su na pamet pale samo well-known landmarks po Beogradu i Novom Sadu (ministarstvo, akademija, zgrada RV u Zemunu, varadinska kasarna i ona jodna banja u Futoškoj, van toga fazon Željava i da izgooglam čega ima po moru), a pitan sam da pomognem oko mini-prezentacije na tu temu i nešto kapiram da vas ovde ima dovoljno koji biste umeli da posavetujete. -_-
porucnik vasic Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Možete li da predložite Top 5 do 10 primera vojne arhitekture 19. i 20. veka u Srbiji ili makar bivšoj Jugoslaviji i neke izvore informacija o njima, bilo internetske, bilo bibliotečke? Od interesa su fotke, planovi, neke osnovne informacije o korišćenju tokom decenija... Meni su na pamet pale samo well-known landmarks po Beogradu i Novom Sadu (ministarstvo, akademija, zgrada RV u Zemunu, varadinska kasarna i ona jodna banja u Futoškoj, van toga fazon Željava i da izgooglam čega ima po moru), a pitan sam da pomognem oko mini-prezentacije na tu temu i nešto kapiram da vas ovde ima dovoljno koji biste umeli da posavetujete. -_- То ти је то што си навео. Плус СКЦ, мада би то била одлична тема за историчаре архитектуре.
расејан Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Колико у прошлост? Стара зграда пољопривредне школе, некадашња хонведска касарна у Зрењанину, почетак Македонске улице.
Recommended Posts