Takeshi Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 pod brojem 31, muzej macura u novim banovcima... je l' bio neko? to radi sezonski ili tokom cele godine?nikako da sa nakanim, a deluje vrlo zanimljivo (nadrealizam, zenit, dada... iz privatne kolekcije)
hazard Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Ispade :D Ima lepe nove arhitekture po Bgd, ali uglavnom po Senjaku i slicnim cetvrtima u koje tipican stanovnik grada ode jednom u pet godina. A, opet, mnogo je i sramotne gradnje. Neka me zebnja uhvati svaki put kad prelazim preko raskrsca Bulvera i Takovske i onda skoro da jednim pogledom mogu da obuhvatim fensi Staklenac kod ceske ambasade i onaj novoizgradjeni mordor na uglu Takovske i Kosovske.Aaaaa...tri lista duvana. Pa pazi, to je odradjeno planski, da bi izgledalo starije. Da se zataska cinjenica da na toj superatraktivnoj lokaciji godinama nije bilo nista osim parkinga. Sad lepo vidi to neki prolaznik i kaze sebi "aa, ovo more da je izgradjeno u isto vreme kad i geneks apartmani" - a mozda se i neki potencijalni naslednik predratnog vlasnika isto tako zajebe...
Caligula Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Slicnost je ocigledna, dakle sigurno i namerna. Mada ne vidim u cemu je problem. Cak i kad je otvoreno inspirisana ovim mitoloskim dogadjajem, cemu zgrazavanje i pretnje ubistvom?Kao zgrazavanje nad onom fotografijom (bilo na susednom topiku, mrzi me da trazim) gde 11/09 grupa njujorchana sedi na obali i posmatra pogodjene kule. Majmuni neopevani - na dnevnom nivou seju tone ekploziva/baruta i smrti nad ostatkom covecanstva, al' se vredjaju na arhitekturu.
Joe D Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Meni je ovo mnogo dobro, jebes sta ga je inspirisalo.
nezvanova Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 odlican posao bjarke ingelsa...http://archrecord.construction.com/news/2012/02/BIG-Kimball-Art-Center.asp#.TzxyeArVBSvg.facebookUploaded with ImageShack.us
gospa buba Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 (edited) Meni je ovo mnogo dobro, jebes sta ga je inspirisalo.+1. fenomenalno!(i ochigledno namerno) Edited February 16, 2012 by thermal bug
Lancia Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 +1. fenomenalno!(i ochigledno namerno)-1. grozna krakata skalamerija. super je ovo dansko cudo, sto ga okaci Nezvanova.
nezvanova Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 -1. grozna krakata skalamerija. super je ovo dansko cudo, sto ga okaci Nezvanova.jeste dansko cudo, no, na nekim drugim radovima ociglednije - ipak bruseno u barceloni ;-)
Lancia Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 jeste dansko cudo, no, na nekim drugim radovima ociglednije - ipak bruseno u barceloni ;-)eto, nije ni cudo da se meni svidja :D mada, ne znam sta bi tamo brusili, ovo bas mirise na skandinaviju.
zorglub Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 (edited) nova gajbica Victora Valdesa. Edited March 30, 2012 by zorglub
Lancia Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Zorglube, oladi vise od doskocica i imbecilnih slika koje navodno izrazavaju svu raskos tvog plemenitog uma ili ces biti besomucno stalkovan s moje strane, makar mi to bilo zadnje na forumu.
prima Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 da, bolje postavi sta je za tebe gotivna gajbicaja bih mogla i ovde, ispod mosta
prima Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 ili na selu (monsanto portugal) /rock and (don't) roll please
Recommended Posts