Sludge Factory Posted August 29, 2023 Posted August 29, 2023 BTW, koliko je masan War Pigs na ovo lajvu, strasno! Tovatna mas' jebemti! brrrrrrrrr! 2
ragasto Posted August 29, 2023 Posted August 29, 2023 1 hour ago, Sludge Factory said: BTW, koliko je masan War Pigs na ovo lajvu, strasno! Tovatna mas' jebemti! brrrrrrrrr! To. Dinosaurus prvo urlikne pa zgazi. 1
autsajder Posted August 29, 2023 Posted August 29, 2023 21 hours ago, ragasto said: Gledam podkast sa bivšim bubnjarem Block Outa Fala za tip, zanimljivo je slušati Miljka, ne pamtim da sam ikada čitao neki njegov intervju. Osjeća se koliko je posvećen muzici profesionalno i kao fan, zanimljive su mu anegdote. Djeluje iskreno kada priča o raspadu BO, a one crtice o ideji da Mitu izbace iz benda još 96. i prekršeni dogovor "meni pjesme, vama ime" su baš Išao bih iz principa i na svirku Čoveka vuka, iako me nisu oborili Crnom kutijom (previše mi zvuči iz inata i kao eho Vranjkovićevog stila). A Nikolica ako nastavi da gnjavi akustičnim davežima od izdanja, biće mi dovoljna ona jedna nj. svirka na kojoj sam bio prije par godina. 2
ragasto Posted August 29, 2023 Posted August 29, 2023 Sećam se da su neposredno posle raspada davali intervjue na sve strane i Vranjković i BO (možda samo Mita, toga se baš ne sećam), i oni su tada pričali u dlaku isto što i Miljko. To što je Vranjković njih zabranio je stvarno jako ružan potez, pa neka je kao autor i 500 puta bolji od njih. Da ne pominjem da je Miljko svirao u Indijancima što je ispod...najnižeg nivoa bilo čega. Al ajde, to su neke njihove prijateljske kombinacije, objasnio je koliko se družio sa Vickom. Crna kutija je i meni zvučala usiljeno, sad se sećam možda dve pesme...lepo si napisao, slažemo se 100%. Mleko je prosuto, jebo sad sve. @autsajder 1
napadaj Posted August 29, 2023 Posted August 29, 2023 Gledam i ja sad, šteta što voditelj nije bolji. Spoiler - Uvek neka pička uništi bend. - Ovo može da bude i dvosmisleno hehe No shit, Sherlock 2
igoraki Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 Ne volim baš smrt metal, ali mi je nešto legla ova pesmica, valjda što je kratka
Kreator Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 (edited) Edited October 1, 2023 by BlackGeorge 1
Recommended Posts