Ratamahatta Posted July 4, 2022 Posted July 4, 2022 11 hours ago, goofs said: (inace gledao ih pre par dana na Hellfestu, iznenadjujuce dobar koncert, vrlo dobri i profesionalni). Kad ovaj mentol ne sjebava svaki prelaz drkanjem dobosa, siguran sam da je super. Ne znam kad je poceo to da radi, ali oni njini koncerti iz tipa '88-'94 su teske jebacine, pogotovo Sad But True i Harvester of Sorrow u Moskvi, lektira kako rok/metal bend treba da zvuci
Ratamahatta Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 https://www.danas.rs/kultura/paulo-jr-basista-benda-sepultura-povodom-nastupa-na-exitu-danas-je-sve-drugacije-i-opskurno/ Nisam ni znao da dolaze, secam se da je trebalo 2020. da budu oni i Kosheen Oh well, davno nisam procitao mrzovoljniji intervju
Filozof manijak Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 Dolaze oni i Napalm Djeath, za nax ex mjetalce 1
igoraki Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 Vrtim već tri dana ovaj album na repeat, baš mi je legao
napadaj Posted July 10, 2022 Posted July 10, 2022 besede gluvima, viškove ludila neretko bacim u stih oni pak krenu da grade poemu ako nabasaš na njih glavu obori, oči zatvori nema tu misli od meda sikću guje, besne oluje smrt se u oči gleda aveti srču duše u grču zverinje rastrglo žal vreba sablast koja ti začas namakne omču o vrat ova se pesma lako otkriči kad naiđe turoban ton zagrobno nem smisao njen leži pod kamenom ova se pesma samo kriči jer takva zloslutniku liči moćan otrov, mala doza jede sporo k‘o nekroza tupa britva mrzovolje dušu kinji, dušu kolje ni sam đavo ne bi mog‘o bolje besede gluvima, viškove ludila smutim pa prospem u stih sumorne pesme, ponekad bljesne stidljivo iskra iz njih krv lipti, kosturi krti prilegla memla na muk duboka raka, krugovi pakla zbijeni u jedan krug šapat u paprat napred pa nazad bezvoljno silujem rime iz pera cure mučne figure nikad im dosta crnine ova se pesma lako otkriči kad naiđe turoban ton zagrobno nem smisao njen leži pod kamenom Teško da ćemo ikada čuti bolji domaći bend od Kamena.
Ratamahatta Posted July 14, 2022 Posted July 14, 2022 https://glidemagazine.com/278016/phil-anselmo-rex-brown-to-reunite-as-pantera-in-2023/ Mora se, skupoća... IMO, baš je sranje što ovo sad rade. 1
napadaj Posted July 14, 2022 Posted July 14, 2022 Užasna ideja, ali izgleda da je Anselmu baš ponestalo para, pa nije dovoljno da taljiga s onom ekipom s kojom je došao na Egzit, nego mora i Rexa da uvuče u priču. Od Downa očigledno nema više leba, drugi projekti su mu uglavnom užasni, pa će da se vucara po svetu i reciklira.
Ratamahatta Posted July 15, 2022 Posted July 15, 2022 Zek Vajld + Carli Benante Bas sam neki dan pisao na temi za bubnjeve - tacno na ovakve stvari sam mislio, nece liciti ni na sta ovo
goofs Posted July 15, 2022 Posted July 15, 2022 Dajte mali digest - sto mislite da je uzasna ideja? Obicno svi pisaju od srece kad se ovako nesto desi, a bendovi to dobrano naplate.
Ratamahatta Posted July 15, 2022 Posted July 15, 2022 Ova dvojica su polivali govnima big time Dajmbega i Vini Pola dok su bili zivi, obojica su batalili bend da bi svirali drugo sta A sad je moguce i da se bankrotiralo pa se lizu rane i mora se + gledao sam Anselma i ove njegove na EXIT-u, on ne moze da peva nista, samo skripi Trebalo je ostati kako je i bilo, ovo su sad vec poluraspale dede jbg, a i sere mi se od 'legacy, tribute, new generation deserves to experience this' sranja AIC reunion sam progutao jer mi se dopada materijal s Duvalom
napadaj Posted July 15, 2022 Posted July 15, 2022 Šibanje mrtvih konja je generalno besmisleno i gadno, a kad se bend raspao onako kako se Pantera raspala i nakon toga dvojica članova izgubila život pre pomirenja sa Anselmom, ovakva turneja je gotovo morbidna. 1
igoraki Posted July 15, 2022 Posted July 15, 2022 Baš ste se usplahirili, koga briga šta radi Anselmo i koliko je teško ignorisati takve dogođaje kao što je ponovo okupljanje jednog nekad uspešnog benda ?
Recommended Posts