Jump to content

Liberalizacija SPC

Featured Replies

pa najbolje da im se pare odlivaju u crnu goru, kad je tamo stalno neka drama :hihi:

pa moraju u tashnama da vracaju, preko brda, shta li :s_w:

• Replies 8.2k
  • Views 603.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Šta smo dosad imali: - njegova SVETLOST - protojerej STAFORD - prenos MOŠTIJU - njegovo telo je IZNOŠENO - gradjani se upisuju u KNJIGU ŽALBI - nad ODRONOM  - gde će

• s tim sto ce se sad tesko ici negde napolje, vise ce se okrenuti unutrasnjem neprijatelju.    ja sam se poslednji put iznenadila kad sam videla koliko foruma navija za ruse podrazumeva da ag

• Promovisanje jedne religije u državnim ustanovama nespojivo je sa ustavom deklarisanim svetovnim karakterom države.

Posted Images

Pisao sam ranije.
Taj manastir je bukvalno određen da spreči "odliv para" u Ostrog.
Imaju i zoološki vrt tamo, grade hotal praktično...
Business as usual

....shiit has hit the fan.

:ph34r:

SPC odlikovala haškog osuđenika Vladimira Lazarevića

U okviru proslave 690 godina postojanja manastira Svetog Nikole u Vranju, episkop vranjski vladika Pahomije odlikovao je haškog osuđenika Vladimira Lazarevića.

18 hours ago, Svemir Zeka said:

Kako ispromovisati neoostrog 

Omiljeni manastir @James MarshallFB_IMG_1665405724795.thumb.jpg.1b0d5fe385788a989b5c3b59ce2b77d4.jpg

Jel ovo prequel ili spin-off Svete Petke u pustinji? :fantom:

Srpski Marvel - u bioskopu uskoro i film sa vašim omiljenim svecem :unsure:

Just now, Profesionalac said:

Jel ovo prequel ili spin-off Svete Petke u pustinji? :fantom:

Srpski Marvel - u bioskopu uskoro i film sa vašim omiljenim svecem :unsure:

Ne znam, meni su ovakvi filmovi debeli krindž. Ideš u sinestar da gledaš u 4D o ocu Tadeju i kakve su ti misli :isuse:

15 minutes ago, Svemir Zeka said:

Ne znam, meni su ovakvi filmovi debeli krindž. Ideš u sinestar da gledaš u 4D o ocu Tadeju i kakve su ti misli :isuse:

Šta znam, meni je Sveta Petka bila veome (bobo)ugodan događaj u bioskopu. Čekam da mi se slegnu svi utisci pa da napišem review na srpskom filmu 

Spoiler

:Jova:

normalno da je za krinđ topik, ali sa ovim štancovanjem radova - mogu da se posmatraju i fenomenološki, kao najnoviji projekat SPC

• 4 weeks later...

nije spc al ne znam gde da stavim

nadbiskup beogradski stanislav hocevar otisao u penziju.

Čika Stanko u Kristu Kralju😁

chika stanko! valjda ce mu chestitati u ponedeljak u kristu kralju! [emoji38]ol:

i sam sebi da chestita hihi.gif

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

• 2 months later...

"joga apsolutno nespojiva sa pravoslavnom hrišćanskom verom i da joj nema mesta u životima hrišćana"

"veliki broj telesnih poremećaja i rizika po zdravlje koji mogu nastupiti dugotrajnim vežbanjem joge"

Edited by vememah

"joga apsolutno nespojiva sa pravoslavnom hrišćanskom verom i da joj nema mesta u životima hrišćana"
"veliki broj telesnih poremećaja i rizika po zdravlje koji mogu nastupiti dugotrajnim vežbanjem joge"

Reci ne jogi, reci da pilatesu!

... Shiit has hit the fan

21 minutes ago, vememah said:

ovo bockaju grigorija. pre neki dan je imao objavu na insta o jogi

https://www.instagram.com/p/CneOMjRo4sV/

jesu oni to počeli da snimaju savete za svakodnevni život dobrog pravoslavca, po ugledu na one islamske učitelje, ono musliman može da ide na plažu, u januaru i februaru

pilates je napisao madzar. samo kazem :hihi:

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto