October 10, 20222 yr pa najbolje da im se pare odlivaju u crnu goru, kad je tamo stalno neka drama pa moraju u tashnama da vracaju, preko brda, shta li
October 10, 20222 yr Pisao sam ranije.Taj manastir je bukvalno određen da spreči "odliv para" u Ostrog.Imaju i zoološki vrt tamo, grade hotal praktično...Business as usual ....shiit has hit the fan.
October 10, 20222 yr Quote SPC odlikovala haškog osuđenika Vladimira Lazarevića U okviru proslave 690 godina postojanja manastira Svetog Nikole u Vranju, episkop vranjski vladika Pahomije odlikovao je haškog osuđenika Vladimira Lazarevića.
October 10, 20222 yr Baš im ide ovih dana sa odlikovanjima. Kao da je neka rasprodaja. A ne tako davno: https://rs.n1info.com/vesti/patrijarh-porfirije-2019-svaki-drugi-mafijas-u-srbiji-dobio-orden-spc/
October 11, 20222 yr 18 hours ago, Svemir Zeka said: Kako ispromovisati neoostrog Omiljeni manastir @James Marshall Jel ovo prequel ili spin-off Svete Petke u pustinji? Srpski Marvel - u bioskopu uskoro i film sa vašim omiljenim svecem
October 11, 20222 yr Just now, Profesionalac said: Jel ovo prequel ili spin-off Svete Petke u pustinji? Srpski Marvel - u bioskopu uskoro i film sa vašim omiljenim svecem Ne znam, meni su ovakvi filmovi debeli krindž. Ideš u sinestar da gledaš u 4D o ocu Tadeju i kakve su ti misli
October 11, 20222 yr 15 minutes ago, Svemir Zeka said: Ne znam, meni su ovakvi filmovi debeli krindž. Ideš u sinestar da gledaš u 4D o ocu Tadeju i kakve su ti misli Šta znam, meni je Sveta Petka bila veome (bobo)ugodan događaj u bioskopu. Čekam da mi se slegnu svi utisci pa da napišem review na srpskom filmu Spoiler normalno da je za krinđ topik, ali sa ovim štancovanjem radova - mogu da se posmatraju i fenomenološki, kao najnoviji projekat SPC
November 5, 20222 yr nije spc al ne znam gde da stavim nadbiskup beogradski stanislav hocevar otisao u penziju.
November 6, 20222 yr chika stanko! valjda ce mu chestitati u ponedeljak u kristu kralju! [emoji38]ol:i sam sebi da chestita sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
January 18, 20232 yr "joga apsolutno nespojiva sa pravoslavnom hrišćanskom verom i da joj nema mesta u životima hrišćana" "veliki broj telesnih poremećaja i rizika po zdravlje koji mogu nastupiti dugotrajnim vežbanjem joge" Edited January 18, 20232 yr by vememah
January 18, 20232 yr "joga apsolutno nespojiva sa pravoslavnom hrišćanskom verom i da joj nema mesta u životima hrišćana" "veliki broj telesnih poremećaja i rizika po zdravlje koji mogu nastupiti dugotrajnim vežbanjem joge" Reci ne jogi, reci da pilatesu! ... Shiit has hit the fan
January 18, 20232 yr 21 minutes ago, vememah said: "joga apsolutno nespojiva sa pravoslavnom hrišćanskom verom i da joj nema mesta u životima hrišćana" "veliki broj telesnih poremećaja i rizika po zdravlje koji mogu nastupiti dugotrajnim vežbanjem joge" ovo bockaju grigorija. pre neki dan je imao objavu na insta o jogi https://www.instagram.com/p/CneOMjRo4sV/
January 18, 20232 yr jesu oni to počeli da snimaju savete za svakodnevni život dobrog pravoslavca, po ugledu na one islamske učitelje, ono musliman može da ide na plažu, u januaru i februaru