gospa buba Posted October 10, 2022 Posted October 10, 2022 pa najbolje da im se pare odlivaju u crnu goru, kad je tamo stalno neka drama pa moraju u tashnama da vracaju, preko brda, shta li 2
Frank Pembleton Posted October 10, 2022 Posted October 10, 2022 Pisao sam ranije.Taj manastir je bukvalno određen da spreči "odliv para" u Ostrog.Imaju i zoološki vrt tamo, grade hotal praktično...Business as usual ....shiit has hit the fan. 2
Time Crisis Posted October 10, 2022 Posted October 10, 2022 Quote SPC odlikovala haškog osuđenika Vladimira Lazarevića U okviru proslave 690 godina postojanja manastira Svetog Nikole u Vranju, episkop vranjski vladika Pahomije odlikovao je haškog osuđenika Vladimira Lazarevića.
salerokada Posted October 10, 2022 Posted October 10, 2022 Baš im ide ovih dana sa odlikovanjima. Kao da je neka rasprodaja. A ne tako davno: https://rs.n1info.com/vesti/patrijarh-porfirije-2019-svaki-drugi-mafijas-u-srbiji-dobio-orden-spc/
Profesionalac Posted October 11, 2022 Posted October 11, 2022 18 hours ago, Svemir Zeka said: Kako ispromovisati neoostrog Omiljeni manastir @James Marshall Jel ovo prequel ili spin-off Svete Petke u pustinji? Srpski Marvel - u bioskopu uskoro i film sa vašim omiljenim svecem 1 1
Svemir Zeka Posted October 11, 2022 Posted October 11, 2022 Just now, Profesionalac said: Jel ovo prequel ili spin-off Svete Petke u pustinji? Srpski Marvel - u bioskopu uskoro i film sa vašim omiljenim svecem Ne znam, meni su ovakvi filmovi debeli krindž. Ideš u sinestar da gledaš u 4D o ocu Tadeju i kakve su ti misli 1
Profesionalac Posted October 11, 2022 Posted October 11, 2022 15 minutes ago, Svemir Zeka said: Ne znam, meni su ovakvi filmovi debeli krindž. Ideš u sinestar da gledaš u 4D o ocu Tadeju i kakve su ti misli Šta znam, meni je Sveta Petka bila veome (bobo)ugodan događaj u bioskopu. Čekam da mi se slegnu svi utisci pa da napišem review na srpskom filmu Spoiler normalno da je za krinđ topik, ali sa ovim štancovanjem radova - mogu da se posmatraju i fenomenološki, kao najnoviji projekat SPC 1
munze Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 nije spc al ne znam gde da stavim nadbiskup beogradski stanislav hocevar otisao u penziju.
gospa buba Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 chika stanko! valjda ce mu chestitati u ponedeljak u kristu kralju! [emoji38]ol:i sam sebi da chestita sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
vememah Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 (edited) "joga apsolutno nespojiva sa pravoslavnom hrišćanskom verom i da joj nema mesta u životima hrišćana" "veliki broj telesnih poremećaja i rizika po zdravlje koji mogu nastupiti dugotrajnim vežbanjem joge" Edited January 18, 2023 by vememah 1
Frank Pembleton Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 "joga apsolutno nespojiva sa pravoslavnom hrišćanskom verom i da joj nema mesta u životima hrišćana" "veliki broj telesnih poremećaja i rizika po zdravlje koji mogu nastupiti dugotrajnim vežbanjem joge" Reci ne jogi, reci da pilatesu! ... Shiit has hit the fan
munze Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 21 minutes ago, vememah said: "joga apsolutno nespojiva sa pravoslavnom hrišćanskom verom i da joj nema mesta u životima hrišćana" "veliki broj telesnih poremećaja i rizika po zdravlje koji mogu nastupiti dugotrajnim vežbanjem joge" ovo bockaju grigorija. pre neki dan je imao objavu na insta o jogi https://www.instagram.com/p/CneOMjRo4sV/ 1
levi Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 jesu oni to počeli da snimaju savete za svakodnevni život dobrog pravoslavca, po ugledu na one islamske učitelje, ono musliman može da ide na plažu, u januaru i februaru 2
gospa buba Posted January 19, 2023 Posted January 19, 2023 pilates je napisao madzar. samo kazem sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
Recommended Posts