Jump to content

Liberalizacija SPC

Featured Replies

aha, znači homoseksualizam je zlo i treba da se liječi. Dobro™

ali ..ali slusa mejdene i cepeline

1 minute ago, Tsai said:

Uzas.

i brejkerse :fantom:

ali ali  :D,

sta ste ocekivali od prvog coveka crkve, kakvo saopstenje?

nikakvo (tj ovakvo). on je vojnik svoje partije pre svega. shta se zezao po zagrebu zezao se.

Edited by gospa buba

Da pomene Pahomija i Kačavendu :fantom:

Hoce, kako nece. Evo samo da odlikuje Vucelica i Orbana.

https://www.slobodnaevropa.org/amp/milorad-vucelic-orden-spc/31499824.html

Uručio mu ga je lično patrijarh SPC Porfirije, u zgradi Patrijaršije u Beogradu u četvrtak, 7. oktobra 2021. U obrazloženju koje se uz zajedničku fotografiju Vučelića, patrijarha i još četvorice crkvenih čelnika, nalazilo duže od 24 sata na udarnom mestu internet portala SPC, navodi se da je priznanje zaslužio, između ostalog, "zbog afirmacije hrišćanskih vrednosti i vrlina"

D3510DC7-05A4-4FD3-BB15-29B77CD6DBA4.gif.d64e2a9beb99dc2874d7d68da93e3c60.gif

Edited by Moonwalker

patrijarh govnar, sokirana sam

1 hour ago, Tsai said:

Sta ima veze, Brbana vole Dipes Moud i Maleni Ded Kenediz, to su cestiti, dobri i posteni ljudi, sto se kod nas kaze 1 narod kurcevit 

a kakvo saopštenje je trebalo crkva da izda?

ja ne znam šta je ovde iznenađujuće i šokantno. pa jasno je da crkva ima takav pogled, imala ga je i ranije i imaće ga narednih 500 godina. tu barem nema nikakve neizvesnosti. takav stav ima i debela većina građana. i isto tako, imala ga je i ranije, a sa vrlo malim stepenom neizvesnosti može da se tvrdi da će ga imati narednih 500 godina.

šta, sutra ćemo da se izneneđujemo što je svanulo jutro?

2 minutes ago, Ted said:

a kakvo saopštenje je trebalo crkva da izda?

ja ne znam šta je ovde iznenađujuće i šokantno. pa jasno je da crkva ima takav pogled, imala ga je i ranije i imaće ga narednih 500 godina. tu barem nema nikakve neizvesnosti. takav stav ima i debela većina građana. i isto tako, imala ga je i ranije, a sa vrlo malim stepenom neizvesnosti može da se tvrdi da će ga imati narednih 500 godina.

šta, sutra ćemo da se izneneđujemo što je svanulo jutro?

Ko se iznenadjuje?

Malo su njima komunjare jebale mater u odnosu na ono koliko su trebali.

@Ted

uopste ne mora da ima i narednih 500 godina, pogledaj npr sta papa prica o lgbt temama

Edited by Tsai