Jump to content
IGNORED

Liberalizacija SPC

ObiW

Recommended Posts

Posted

May be an image of 4 people, beard and text that says 'porfirije porfirije_patrijarh Herceg Novi ATLA 16,972 likes porfirije_patrijarh митрополит JoaHиkиje, MOj брат, организовао je да од тивта до херцег новог стигнемо најбрже удобним глисером. захвалуем давору лакичевипу и неговој породици, власницима глисера.'

lol, nova generacija popova baš se loži na ovu neku skarfejs estetiku

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Sta se bruka ovaj Davor sa kradenim casama za espreso sa benzinskih pumpi

• +1 1
Posted

ćelavi zaskočio popu ko Marijana Mateus

Posted

rent-a-odlikovanje

Srpski patrijarh Porfirije uručio je u Budimpešti predsedniku Vlade Mađarske Viktoru Orbanu najviše odlikovanje Srpske pravoslavne crkve, orden Svetog Save prvog stepena.

Kako je saopštila SPC, svečanosti su prisustvovali epsikopi bački Irinej i budimski Lukijan, na čiji je predlog visoko odlikovanje dodeljeno premijeru Orbanu.

Patrijarh Porfirije uručio Orbanu najviše odlikovanje Srpske pravoslavne crkve (n1info.com)

• Wub 1
  • Tužno 1
Posted
8 minutes ago, Lezilebovich said:

Holy hell, on njega odlikova praktično za unazađivanje prava ljudi u 21. veku prema nekoj zastareloj religiji, svaka čast, ljubim ruke. Ono sitno što znam nekih koji su drugi ili treći red u svojim familijama dobijali sve bilo za dobrotvorstvo, za osnivanje škola i to, ali za prvi nisam znao šta treba.

• +1 2
Posted

u budimpeshti, pa to je ogromna parohija, dal ce da stigne da se vrati kuci pre prajda, ili mora i u rumuniju  :hihi:

Posted

Ne da branim, ali vrlo često je prvi red, tj. najviši stepen ordena, rezervisan za sefove država i vlada. 

Posted

Npr. kada Francuska dodeljuje legiju časti stranim predsednicima (ili supružnicima) automatski se dodeljuje najviši stepen, za koji državljani Francuske moraju da se oderu…

• +1 1
Posted
3 hours ago, Vapad said:

Holy hell, on njega odlikova praktično za unazađivanje prava ljudi u 21. veku prema nekoj zastareloj religiji, svaka čast, ljubim ruke. Ono sitno što znam nekih koji su drugi ili treći red u svojim familijama dobijali sve bilo za dobrotvorstvo, za osnivanje škola i to, ali za prvi nisam znao šta treba.

Pritom svaka rečenica je nespretni eufemizam za rasizam i versku netrpeljivost. Kakav rat? Protiv koga? Kakve vrednosti? Šta je Orban to hrišćanski uradio?

Povraća mi se od "progresivnog" Profyja pankera.

• +1 4
Posted
21 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Ne da branim, ali vrlo često je prvi red, tj. najviši stepen ordena, rezervisan za sefove država i vlada. 

ne napadam, a jel mora da se da po svaku cenu? jel imaju kvotu, iju prodje godina nikog nismo odlikovali?

• +1 3
Posted
46 minutes ago, Hamlet Strašni said:

to sam i ja pomislio al onda vidim da ovo je dobio palma, kusturica, novak...

Posted

Je li njemu Orban uzvratio sa mapom 64 varmeđe, zna li se šta?

• +1 1
Posted
53 minutes ago, James Marshall said:

Je li njemu Orban uzvratio sa mapom 64 varmeđe, zna li se šta?

A ne sad smo prijatelji, sad ta napa ima manje županija... :fantom:

Kakvi su idioti na vlasti,  na kraju će priznati da je Srbija okupirala jug Madjarske i ugnjetavala jadne Madjare... Spomenike ubicama već dižemo, samo da počnemo da sklanjamo žrtvama i sve ok...  Put popločan...

Posted
A ne sad smo prijatelji, sad ta napa ima manje županija... :fantom:

Kakvi su idioti na vlasti,  na kraju će priznati da je Srbija okupirala jug Madjarske i ugnjetavala jadne Madjare... Spomenike ubicama već dižemo, samo da počnemo da sklanjamo žrtvama i sve ok...  Put popločan...
sa njihove strane istina izgleda tachno tako. sva sreca pa nije uporediva sa drugim istinama, nego neshto sasvim novo i nikad nevidjeno.

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto