đorđe geprat Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 jbt, ko sve danas ne živi, ima uticaj i ima ugled. ivide ga naivni kao progresivu.
Filozof manijak Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 IMao sam priliku da lično prodivanim s Porfijem po koju, dok je bio iguman i vladika manastira Kovilj. Ako se monah i svešteno lice može nazvati progresivnim, onda je to on. Jbg, ne znam šta očekujete od jednog popa koliko da bude progresivan. 1
đorđe geprat Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 recimo, papa franja je progresivniji od prethodnih. 2
Svemir Zeka Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 3 hours ago, Filozof manijak said: Jbg, ne znam šta očekujete od jednog popa koliko da bude progresivan. Bukvalno. Ni meni nije jasno kakva i na osnovu čega ljudi imaju očekivanja od sveštenika. A budući šta im je sve prethodilo, na primer svetac portparol mizoginije, šta je fejk a šta je pi ar, valjda i forma prezentacije vere nešto govori o trenutku.
pasha Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 On 8.7.2022. at 10:08, Ros said: @pasha jesi li posetio logor u dahau? Jesam.
vememah Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 (edited) Ovo je bilo pre desetak dana, je l' neko primetio neku reakciju crkve ili tužilaštva? Quote Episkop [banatski] Nikanor je tokom besede praktično govorio o predstojećem Europrajdu koji će se u septembru održati u Beogradu. Deo obraćanja posvetio je premijerki Brnabić koju nije eksplicitno imenovao, ali je sasvim jasno na koga je mislio. - Ako (njeno) ime izgovorim, onda ne mogu ime božije izgovarati. Dozvolila je da njezin rođeni brat bude otac njenog sina! Hoćemo li to, tu prihvatiti, a vi znate o kome ja govorim to. Nit je naše vere, nit je našega porekla, nego neprijatelj! Njezini deovi i roditelji su bili koljači srpskoga naroda! I ona danas da nam propoveda, da nema ni oca, ni majke, nema dece... Čija su to deca? - izgovorio je Nikanor. Nikanor je zatim otvoreno pozvao na oružani obračun sa LGBT populacijom na predstojećem Europrajdu. - Ustaćemo svi protiv toga. Ja prvi ovog momenta ustajem, već sam ustao! Ustajem i kunem! Prokleću sve one koji budu učestvovali u tako nečemu. Ja toliko mogu, da imam oružje, i to bi upotrebio, i tu silu bi upotrebio, samo da ga imam, ali ga nemam - rekao je Nikanor, dodavši da mu sada oružje "verovatno neće dati, kada čuju da bi izašao sa oružjem, a izašao bi". blic.rs/vesti/politika/stravicne-kletve-episkopa-nikanora-roditelje-ane-brnabic-nazvao-koljacima-srpskog/k730v56 Spoiler Edited August 21, 2022 by vememah
Hamlet Strašni Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 https://rs.n1info.com/vesti/nova-rs-krivicna-prijava-protiv-nikanora-tuzilastvo-ispituje/ 1 1
gospa buba Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 umesto da kune u svoja 4 zida.sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 1
Filozof manijak Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 Ne mož više ni da se kune pošteno na svojim stepenicama
gospa buba Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 ne moze.sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
salerokada Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 Jel dao Porfirije neku izjavu posle sastanka sa Vučićem?
Reaktor Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 1 hour ago, salerokada said: Jel dao Porfirije neku izjavu posle sastanka sa Vučićem? "amin"
vememah Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 (edited) Trodnevni spektakl u najavi na oglasnim tablama oko HN. Edited August 24, 2022 by vememah
Lord Protector Posted August 25, 2022 Posted August 25, 2022 (edited) To nije spektakl radi spektakla, to je team building... Edited August 25, 2022 by slow
bradilko Posted August 25, 2022 Posted August 25, 2022 2 hours ago, slow said: To nije spektakl radi spektakla, to je team building... klasicna demonstracija moci. pokazivanje misica svima onima koji bi da ruse temeljnoga
Recommended Posts