Moonwalker Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 (edited) Jasta, biju ako nece. Edited July 7, 2022 by Moonwalker
duda Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 18 minutes ago, Milošica said: Mislim da ovo sa Porfirijem ipak jeste malo drugacija prica. E moj Milošice 1
gospa buba Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 troluje dete [emoji38]ol:@moon. pa uvek ima neki neovozemaljski, kao nad-razlog, neshvatljiv prostom choveku sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 1
pasha Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 Posle ovih saznanja sam odlucio da upisem vecernju skolu veronauke i sve nadokadim. Gresam sam bio, misliom sam da tamo nesto pojaju a ono rnr, ludilo. Kako je to napredno, svaka cast za patrijarha.
morgana Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 33 minutes ago, gospa buba said: izgleda dadoshe palmi opet neki orden. valjda moraju sent from bash mnogo dobar novi bubamoto ali je išao rok u pozadini, tako da je ok 2
pbg12345 Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 i bez ovih vladika i patrijarha ima li sta gore od kombinacije roka i pravoslavlja? ne znam kad je to tacno uzelo maha, ali mi je uvek bilo bas gadno nema tu rnr, a cini mi se ni pravoslavlja 1
Filozof manijak Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 Grešiš, treći album Bjesova je odličan, iako sam ateista. 2
pasha Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 Posve zanimljivo da ovaj izuzetno napredni patrijarh nije spomenuo da slusa cuveni album "Iznad Istoka i Zapada" 2001 na kojem su ucestvovali muzicari od Darkwooda, Bjesova, Goblina, Revolt, Sunshine, Orgazam... Powerslavlje, Mo
pasha Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 Znate li drugari da je Darkwood imao tu epizodu Powerslavlja.... Mada ja vise preferiram ovu tezinu,
pasha Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 (edited) A u Jagodinskaru veliki buda krenuo u povorku, Budizam, ta divna vera. Edited July 7, 2022 by pasha
pasha Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 (edited) Inace u Minehnu pre par nedelja lokalni Crkveni odbor odlucio da ne ugosti izaslanike ni Porfirija, ni Gligorija jer im se gadi sta se radi u SPC. Posle su crkvu posecivale odredjene cike...Ali dobro Minhen je uvek bio specificna crkvena sredina sto se tice SPC iz istorijskih razloga. Bas pocetkom Juna, proslavjeno 75 godina postojanja crkvene opstine Minhen... Edited July 7, 2022 by pasha
dragance Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 Zašto ne Gligorija?? Ne znam zaista kakva je to osebujonst Minhenskog crkvenog odbora?
Filozof manijak Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 (edited) prave odlične miropomazane bavarske kifle! Edited July 8, 2022 by Filozof manijak
Recommended Posts