gospa buba Posted September 25, 2021 Posted September 25, 2021 zive taj jedan neki zivot prepun avantura sent from novi mnogo jak bubamoto.
foto Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 3 hours ago, Frank Pembleton said: https://rs.n1info.com/region/vladika-jovan-se-spustio-padobran-u-manastir-djurdjevi-stupovi/ Vladika pakračko-slavonski Jovan Ćulibrk spustio se padobranom u manastir Đurđevi stupovi, gde će sutra biti ustoličen vladika budimljansko-nikšićki Metodije. ... Shiit has hit the fan trazio sam emotikon koji ostavlja bez teksta. nema medju onih 5 glavnih. ima u editoru onaj covek/sportista neki/ sto se cudi iskolacenih ociju ali ne znam za sta se on koriristi pa da ne izazovem neko sportsko sranje. neka ostane ovako pisano ' FOTO JE OSTAO BEZ TEKSTA NA VELJIN POST O VLADIKI KOJI JE DOLETEO PADOBRANOM ' boze me sacuvaj i sakloni?!?!?
Ros Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 vladika je bio u cuvenoj 63. padobranskoj. ima preko 300 skokova. nebeski covek
pbg12345 Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 jel imamo kakav manastir na ostrvu pa da neki od vladika dodje podmornicom to mi se cini jos nismo imali
adam Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 (edited) ovo onaj sto je premlatio onu zenu nedavno? super tip. @pbg12345 hilandar? moze podmornicom a moze i da ronja. pa u bond maniru da skine ronilacko odelo a ispod mantija. il jos bolje purpurna aljina za svecane prilike sa svim propratnim nakitom. e, to bi bio nastup! Edited September 27, 2021 by adam 3
Lord Protector Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 (edited) Kod nas je zastupljeno primitivno shvatanje monaštva i svešteničkog poziva, nije ovo srednji vek i vreme konjskih zaprega. Normalno je da među njima ima ljudi koji znaju da voze avione, podmornice, da skaču padobranom, da poseduju razne diplome i sertifikate, koji su imali uspešne karijere pre nego što su postali sveštena lica. Ja znam jednog sveštenika koji je bio profesionalni pilot. Bespotrebno sablažnjavanje...da ne kažem sviranje qrtzu Edited September 27, 2021 by slow 1
Leia Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 Propustili smo da vidimo Amfilohijev dolazak na neki sabor - u amfibiji, e to bi bila vest
adam Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 52 minutes ago, slow said: Kod nas je zastupljeno primitivno shvatanje monaštva i svešteničkog poziva, nije ovo srednji vek i vreme konjskih zaprega. Normalno je da među njima ima ljudi koji znaju da voze avione, podmornice, da skaču padobranom, da poseduju razne diplome i sertifikate, koji su imali uspešne karijere pre nego što su postali sveštena lica. Ja znam jednog sveštenika koji je bio profesionalni pilot. Bespotrebno sablažnjavanje...da ne kažem sviranje qrtzu da, da, sigurno... vladika moze da se bavi padobranstvom u svoje slobodno vreme a ne da se kurci kad kurcenju mesto nije i od ozbiljnog crkvenog obreda pravi komediju. pa jebote, vi vernici bi prvi trebali da ga iznabadate za ovo. on ladno ripa s padobranom u manastirsko dvoriste na ustolicenje novog vladike. k0omedija! doduse, mozda bi i taj tvoj prijatelj pilot mogao da nabavi bar neku polovnu cesnu pa da njom slece u crkveno dvoriste na nedeljnu sluzbu. da, sve ugledajuci se na vladiku, i on malo poradi na tome da se promeni narodno primitivno shvatanje svestenickog poziva. a sad imamo i ubermodernog patrijarha. nije ni mator, mozda bi i on trebao da odradi neki kurs letenja, ronjenja, pentranja i statijaznamstajos.... pa da nas primitivce svojim pojavljivanjima uvede u 21vi vek.
foto Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 shvatam ja da je mnogo njih imalo profesije pre nego su se zamonasili, ali skakanje padobranom iz ispravnog aviona je cisto zadovoljstvo. nije tjelovezba. to nije u skladu sa monaskim zivotom. ne skace on da bi odrzavao zdravlje vec da bi zadovoljio sebe. ima tu i gordosti pomalo. da je uskocio u cetinjski manastir pa da kazemo da je iskoristio svoje vestine u crkvene svrhe, pa ajde. ovako... 1
James Marshall Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 Ovo je baš cirkus, realno više se priča o tome nego o pravom razlogu sastajanja, koje su takođe podigli na nivo cirkusa u prethodnom periodu A kapiram da što se troškova tiče da su to čuveni "prijatelji" isfinansirali
gospa buba Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 ja sam prvo pomislila koshta li to shtogod, i koga, al kao hajde, da ne bude sent from novi mnogo jak bubamoto.
ToniAdams Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 58 minutes ago, foto said: shvatam ja da je mnogo njih imalo profesije pre nego su se zamonasili, ali skakanje padobranom iz ispravnog aviona je cisto zadovoljstvo. nije tjelovezba. to nije u skladu sa monaskim zivotom. ne skace on da bi odrzavao zdravlje vec da bi zadovoljio sebe. ima tu i gordosti pomalo. da je uskocio u cetinjski manastir pa da kazemo da je iskoristio svoje vestine u crkvene svrhe, pa ajde. ovako... jbt lik ladno prica kako skokne do londona da pogleda koncert, o cemu pricamo
Recommended Posts