Taihoskopija Posted September 13, 2021 Posted September 13, 2021 Ovo je druga lažna vest o Severini ovih dana koja kreće od Kurira, a skoro je povratila starateljstvo nad detetom, nešto tu ima zabavno.
Krošek Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 Nije uopste lazna vest, otkud taj zakljucak?
James Marshall Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 Meni je jače pitanje kako je ovo došlo do nas, ako nije fejk. Je li to Porfirije forvardovao medijima ili neko čita patrijarhov fon, na bilo koji način
Filozof manijak Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 Moja 4 centa, kralj bakra je inicijator. 1
ArleKino Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 14 hours ago, gospa buba said: otac njenog deteta zloupotrebljava popa za neshto? Zašto mi redoslijed riječi u ovoj rečenici izgleda ispreturan?
levi Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 17 minutes ago, Krošek said: Nije uopste lazna vest, otkud taj zakljucak? ne mora da bude sasvim lažna, ali ako je ona u sred spora za starateljstvo sa čovekom koji ima pare i kontakte u vrhu crkve/države/tabloida, onda je ako ništa drugo sumnjivo i smrdi odatle 1
gospa buba Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 Zašto mi redoslijed riječi u ovoj rečenici izgleda ispreturan?zato shto je zivot raznovrstan bratemoj! [emoji38]ol:sent from novi mnogo jak bubamoto.
April Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 Pravo pitanje je da li je Porfirije prilikom venčanja priveo Severinu veri pravoslavnoj I ako jeste, kako se ona sad zove - Svetlana? 1
munze Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 ja, gresna mi dusa , prvo pomislio da ga je popa met o severini, pa ga ona sad smara. 2
Frank Pembleton Posted September 24, 2021 Posted September 24, 2021 http://www.spc.rs/sr/episkop_sergije_put_majke_srbije_aleksandar_vuchitsh_srpske_stranputice... Shiit has hit the fan
ultra plasticni Posted September 24, 2021 Posted September 24, 2021 Po onim dzepnim crkvenim kalendarcicima tamo pred kraj ima odeljak valjda crkvene zapovesti jedna od njih je moli se za onoga ko je na vlasti
Milošica Posted September 24, 2021 Posted September 24, 2021 Свака власт је од Бога, али није свака власт по вољи Божијој, већ по допуштењу Божијем. Каквог је морала народ, такву власт и добија. Pa vi tumačite kako hoćete
levi Posted September 24, 2021 Posted September 24, 2021 Каквог је морала народ, такву власт и добија сада и увијек и у вијекове вијековa амин 1
Frank Pembleton Posted September 25, 2021 Posted September 25, 2021 https://rs.n1info.com/region/vladika-jovan-se-spustio-padobran-u-manastir-djurdjevi-stupovi/Vladika pakračko-slavonski Jovan Ćulibrk spustio se padobranom u manastir Đurđevi stupovi, gde će sutra biti ustoličen vladika budimljansko-nikšićki Metodije.... Shiit has hit the fan 1
Recommended Posts