April Posted November 21, 2020 Posted November 21, 2020 Da umem, otvorio bih poll koliko ljudi dolazi sutra...ako ispred Hrama bude više od 5k sečem gde sam najtanjiOtkazane dve slave na koje sam bio pozvan, a na treću se ide po smenama, na svaka dva satap.s. U smenama po četvoro 1
Anonymous Posted November 21, 2020 Posted November 21, 2020 34 minutes ago, gospa buba said: jebeni pagani. Upravo. Veze ovo sa hrišćanstvom nema.
munze Posted November 21, 2020 Posted November 21, 2020 Da umem, otvorio bih poll koliko ljudi dolazi sutra...ako ispred Hrama bude više od 5k sečem gde sam najtanjiOtkazane dve slave na koje sam bio pozvan, a na treću se ide po smenama, na svaka dva satap.s. U smenama po četvoroSecnuces se Послато са SM-J530F помоћу Тапатока 1
gospa buba Posted November 21, 2020 Posted November 21, 2020 pa dobro. sigurno ima i gore od ovog gde ce biti zvani, neka vezbaju snagu volje i odanost. vezbe nikad dosta sreca te se onog tita reshismo sent from bubamoto
InvisibleLight Posted November 21, 2020 Posted November 21, 2020 jel ikada naslov topika delovao smesnije? btw vrtim stanice u kolima i naidjem na bosansku bobar ide regular muzika, nemaju dan zalosti u rs?
April Posted November 21, 2020 Posted November 21, 2020 Secnuces se Послато са SM-J530F помоћу ТапатокаPozivanje je dokaz da ne mogu da nahvataju dovoljnoSent from fav toy 1
BWA Posted November 21, 2020 Posted November 21, 2020 1 hour ago, InvisibleLight said: jel ikada naslov topika delovao smesnije? btw vrtim stanice u kolima i naidjem na bosansku bobar ide regular muzika, nemaju dan zalosti u rs? Ima, u trajanju od tri dana, ali ne kontam u čemu se to sastoji. Muzika po kafanama, radio stanicama...sve uobičajeno. 1
Dankan Ajdaho Posted November 21, 2020 Posted November 21, 2020 https://nova.rs/vesti/drustvo/vlada-odlucila-jos-2-miliona-evra-za-spc/ Evo makar saznadosmo cenu novog Patrijarha.
Tsai Posted November 21, 2020 Posted November 21, 2020 (edited) umro Artemije upravo dodushe, on nije spc Edited November 21, 2020 by Tsai
Popular Post aram Posted November 21, 2020 Popular Post Posted November 21, 2020 Šta smo dosad imali: - njegova SVETLOST - protojerej STAFORD - prenos MOŠTIJU - njegovo telo je IZNOŠENO - gradjani se upisuju u KNJIGU ŽALBI - nad ODRONOM - gde će počivati POKOJNI PREMIJER pratite nas za još recepata 3 2 14 1
Recommended Posts