November 21, 20204 yr Da umem, otvorio bih poll koliko ljudi dolazi sutra...ako ispred Hrama bude više od 5k sečem gde sam najtanjiOtkazane dve slave na koje sam bio pozvan, a na treću se ide po smenama, na svaka dva satap.s. U smenama po četvoro
November 21, 20204 yr 34 minutes ago, gospa buba said: jebeni pagani. Upravo. Veze ovo sa hrišćanstvom nema.
November 21, 20204 yr Da umem, otvorio bih poll koliko ljudi dolazi sutra...ako ispred Hrama bude više od 5k sečem gde sam najtanjiOtkazane dve slave na koje sam bio pozvan, a na treću se ide po smenama, na svaka dva satap.s. U smenama po četvoroSecnuces se Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
November 21, 20204 yr pa dobro. sigurno ima i gore od ovog gde ce biti zvani, neka vezbaju snagu volje i odanost. vezbe nikad dosta sreca te se onog tita reshismo sent from bubamoto
November 21, 20204 yr jel ikada naslov topika delovao smesnije? btw vrtim stanice u kolima i naidjem na bosansku bobar ide regular muzika, nemaju dan zalosti u rs?
November 21, 20204 yr Secnuces se Послато са SM-J530F помоћу ТапатокаPozivanje je dokaz da ne mogu da nahvataju dovoljnoSent from fav toy
November 21, 20204 yr 1 hour ago, InvisibleLight said: jel ikada naslov topika delovao smesnije? btw vrtim stanice u kolima i naidjem na bosansku bobar ide regular muzika, nemaju dan zalosti u rs? Ima, u trajanju od tri dana, ali ne kontam u čemu se to sastoji. Muzika po kafanama, radio stanicama...sve uobičajeno.
November 21, 20204 yr https://nova.rs/vesti/drustvo/vlada-odlucila-jos-2-miliona-evra-za-spc/ Evo makar saznadosmo cenu novog Patrijarha.
November 21, 20204 yr Popular Post Šta smo dosad imali: - njegova SVETLOST - protojerej STAFORD - prenos MOŠTIJU - njegovo telo je IZNOŠENO - gradjani se upisuju u KNJIGU ŽALBI - nad ODRONOM - gde će počivati POKOJNI PREMIJER pratite nas za još recepata