November 20, 20204 yr 2 hours ago, salerokada said: od svega napravi cirkus i rialiti. covid weekend show maestro Edited November 20, 20204 yr by zmanic
November 20, 20204 yr 44 minutes ago, pt 2.0 said: ja imam osećaj da će novi patrijarh značiti zaokret u SPC, i ne mislim da će Zvončica imati kontrolu nad njim. meni deluje da ce sve ostati po starom jer zaokret kosta. mozda sluzba ne moze da se oporezuje al prodavnica, kafana i ulaznica u manastir i te kako moze.
November 20, 20204 yr Posle svega ovoga vidim logiku zbog čega Rasim nije u Vladi Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
November 20, 20204 yr 3 minutes ago, adam said: sad mi nesto pade na pamet... ova korona ladno moze da slozi kockice pahomiju. mislish da moze, kvalifikovan je? kako bi to bilo kul. lom mozgova Edited November 20, 20204 yr by gospa buba
November 20, 20204 yr Pravda za Kačavendu, da nije stao na žulj Sarumanu i da ovaj nije dobio pomoć službe da ga nagazi, sad bi Pablo bio patrijarh.
November 20, 20204 yr 5 minutes ago, gospa buba said: mislish da moze, kvalifikovan je? kako bi to bilo kul nije da se razumem al vladika je neki. a bio je i u sinodu. sto da ne moze. od sinoda nece ostati ni dugmici ako izljube kako treba. Edited November 20, 20204 yr by adam