gone fishing Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 nema ništa od toga dok se ne završi onaj beli slon na vračaru, a i nakon toga, bratija samo štancuje nove crkve i manastire, gde god nađeš zgodno brdo ti manastir posadi
namenski Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 (edited) Nedajboze, aii cuvam/cuvaj mesto u tom paklu; ja sam verovatno krug nize buduci da sam zaglavio i jednu islamsku @ToniAdams Edited June 2, 2019 by namenski
Lord Protector Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 10 hours ago, ToniAdams said: Ja zimus operisan u katoličkoj bolnici, i bas mi je to palo na pamet. Nisam uspeo pronaći bilo sta slično unas. Elem ocu sad u pakao? Nećeš, kakav pakao, to je jedna Firma, SPC npr priznaje krštenje u Katoličkoj crkvi, ne bi morao ponovo da se krstiš, samo bi imao dodatan obred miropomazanja.
Lord Protector Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 U prevodu, u pravoslavnoj klinici ne bi ponovo operisali pacijenta koji je već operisan u katoličkoj klinici, već bi mu samo uradili malu estetsku korekciju.
gospa buba Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 (edited) takoe. priznali bi mu katolichku operaciju. u stvari mislim da mu ne bi radili nishta, ako je uradio sve katolichke operacije Edited June 2, 2019 by gospa buba
ToniAdams Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 Samo da kažem da sam doživeo diskriminaciju. Pitali su me za veroispovest i nisu prihvatili agnostik kao odgovor. Na kraju sam reko da sam naš.
radisa Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 2 hours ago, ToniAdams said: Samo da kažem da sam doživeo diskriminaciju. Pitali su me za veroispovest i nisu prihvatili agnostik kao odgovor. Na kraju sam reko da sam naš. Nisi probao sa ateista?
ToniAdams Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 Pa to je suvise jednostavno. Zao mi sad samo sto nisam rekao da verujem u Svaroga, Peruna i družinu.
hazard Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 19 hours ago, ToniAdams said: Pa to je suvise jednostavno. Zao mi sad samo sto nisam rekao da verujem u Svaroga, Peruna i družinu. Trebalo je da kažeš Serbon, bog rata
nera Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 To je ta tradicija kojoj tezimo... kaze kacitelj da ovo dele u crkvi Sv. Nikole u Zemunu
Recommended Posts