Jump to content

Liberalizacija SPC

Featured Replies

nema ništa od toga dok se ne završi onaj beli slon na vračaru, a i nakon toga, bratija samo štancuje nove crkve i manastire, gde god nađeš zgodno brdo ti manastir posadi

Nedajboze, aii cuvam/cuvaj mesto u tom paklu; ja sam verovatno krug nize buduci da sam zaglavio i jednu islamsku :D

@ToniAdams

Edited by namenski

10 hours ago, ToniAdams said:

Ja zimus operisan u katoličkoj bolnici, i bas mi je to palo na pamet. Nisam uspeo pronaći bilo sta slično unas.

Elem ocu sad u pakao?

Nećeš, kakav pakao, to je jedna Firma, SPC npr priznaje krštenje u Katoličkoj crkvi, ne bi morao ponovo da se krstiš, samo bi imao dodatan obred miropomazanja.

Jes!

U prevodu, u pravoslavnoj klinici ne bi ponovo operisali pacijenta koji je već operisan u katoličkoj klinici, već bi mu samo uradili malu estetsku korekciju.

:D

takoe. priznali bi mu katolichku operaciju.

u stvari mislim da mu ne bi radili nishta, ako je uradio sve katolichke operacije :hihi:

Edited by gospa buba

Samo da kažem da sam doživeo diskriminaciju. Pitali su me za veroispovest i nisu prihvatili agnostik kao odgovor. Na kraju sam reko da sam naš.

2 hours ago, ToniAdams said:

Samo da kažem da sam doživeo diskriminaciju. Pitali su me za veroispovest i nisu prihvatili agnostik kao odgovor. Na kraju sam reko da sam naš.

Nisi probao sa ateista?

Pa to je suvise jednostavno. Zao mi sad samo sto nisam rekao da verujem u Svaroga, Peruna i družinu.

19 hours ago, ToniAdams said:

Pa to je suvise jednostavno. Zao mi sad samo sto nisam rekao da verujem u Svaroga, Peruna i družinu.

Trebalo je da kažeš Serbon, bog rata :fantom:

• 3 weeks later...

Ono brt ima smisla

shta je reko? za nas bez ochiju...

Osvešto rejting.

• 2 months later...

To je ta tradicija kojoj tezimo... kaze kacitelj da ovo dele u crkvi Sv. Nikole u Zemunu

EEE496A7-1922-44F6-A402-95F154A3AAA5.jpeg

3A3F513E-9ECD-4E46-9E5E-A712484093CD.jpeg

D37D7463-D7D1-4232-84FA-D0C31C34D3C6.jpeg