Saturday at 10:102 days Ama čitavo jutro bacam šegu šalu i pošalicu- u toj prirodi je i celi post, sa spomenicom (to je jedino bilo ozbiljno), spominjanje namenskog, jer sam prati fajt, kao i želja da me ne zamrziš.
Saturday at 10:282 days 8 minutes ago, pariah said:Ama čitavo jutro bacam šegu šalu i pošalicu- u toj prirodi je i celi post, sa spomenicom (to je jedino bilo ozbiljno), spominjanje namenskog, jer sam prati fajt, kao i želja da me ne zamrziš. Dobar je prilog o spomenici. Potaklo me je da razmisljam imaju li moji nesto od tih memorabilija, mada mislim da ne, ali pitacu dok imam koga.
Sunday at 05:181 day Ima tu dosta stihokaza, npr. kad je Panonski Mornar video titamarshala 3Xlegendu tu pa mu se zakleo na vernost iako, pazi - “sviramo rok”, “al negde je u nama bitaka plam” - jeste u ‘91.
Sunday at 07:421 day 2 hours ago, Bud Stonebraker said:Ima tu dosta stihokaza, npr. kad je Panonski Mornar video titamarshala 3Xlegendu tu pa mu se zakleo na vernost iako, pazi - “sviramo rok”, “al negde je u nama bitaka plam” - jeste u ‘91.Ja sam tek pre neki dan saznala da pljuni i zapevaj moja Jugoslavijo ('86) ima sekvencu koju peva Tempo.
Sunday at 07:571 day 14 minutes ago, Mel said:Ja sam tek pre neki dan saznala da pljuni i zapevaj moja Jugoslavijo ('86) ima sekvencu koju peva Tempo.To se znalo jos kad je izasao taj album.
Sunday at 09:271 day Jer je pisalo na kutiji.Dva puta čitam Satan Panonski umesto Panonski Mornar i ništa mi nije jasno...
Sunday at 09:411 day Sejo voli Hanku i ŠabanaNervira ga ono A po zidovimaSejo je sinoc razbio hipikaSejo ne junak sa Vratnika
Sunday at 09:431 day Pelagija 14-15 godina, a Josip 27-28 godina. Brak prvi.Sa tim sklonostima verovatno bi sada bio priključen eliti na ostrvu. Ne Golom otoku.
Sunday at 10:241 day 15 minutes ago, Hamlet Strašni said:Age of consent je 14 godinaJesi siguran? Jel nema nekih limia tipa koliko starija muska osoba moze da bude?Pitam jer mi u glavi stoji da je jednom komsiji neke moje drugarice sudjeno za neku devojcicu od 15-ak?
Sunday at 10:481 day Siguran sam. Može da bude sudjeno nekome ko je iskoristio svoj polozaj za seks sa maloletnikom. Ali jedino je seks sa osobom mladjom od 14 godina kažnjiv sam po sebi.
Sunday at 10:531 day 6 minutes ago, Mel said:Jesi siguran? Jel nema nekih limia tipa koliko starija muska osoba moze da bude?Pitam jer mi u glavi stoji da je jednom komsiji neke moje drugarice sudjeno za neku devojcicu od 15-ak?Nije to toliko bitno,Tito je bio patološki narcis (sa četiri braka i kratkim, ljubavnim vezama i u poznijim godinama). Šarmantni zavodnik, a posle toga prazni lažnjak. A žene mu nisu umirale ( osim Lucije- 22 godine mlađa pod sumnjivim okolnostima u čistkama), pa da se eto ponovo ženi zbog nesreće.Takve ljude čovek privatno izbegava prirodno za bilo kakvu dubinu odnosa.Tu nema prijateljstva i uzdizanja međusobne povezanost korak po korak na obostranu dobrobit.Bio je bez prijatelja iz detinjstva / mladosti (kad se sklapaju ona večna, čista prijateljstva).
Sunday at 11:591 day 1 hour ago, alkibijad said:Nije to toliko bitno,Tito je bio patološki narcis (sa četiri braka i kratkim, ljubavnim vezama i u poznijim godinama). Šarmantni zavodnik, a posle toga prazni lažnjak.A žene mu nisu umirale ( osim Lucije- 22 godine mlađa pod sumnjivim okolnostima u čistkama), pa da se eto ponovo ženi zbog nesreće.Takve ljude čovek privatno izbegava prirodno za bilo kakvu dubinu odnosa.Tu nema prijateljstva i uzdizanja međusobne povezanost korak po korak na obostranu dobrobit.Bio je bez prijatelja iz detinjstva / mladosti (kad se sklapaju ona večna, čista prijateljstva). Pa vlast privlaci takav soj ljudi, i Tito i svi oko njega bili su ljudi niskih do nepostojecih moralnih kocnica. Vagabundi, adrenalinci, jak narcisizam, nula respekta za vrednost ljudskog zivota. On a positive note, deluje da se pobrinuo za svoju decu i da nije bio bas totalno odlepljen od recimo nekog minimuma porodicnih obaveza prema deci makar.O tome kakva su prijateljstva u komunistickoj partiji zalobijao je i Djilas svojevremeno, u tom smislu on je svesno napravio izbor da se priblizi Beckovicu kad se nasao malo usamljen i solidno ostrahovan nakon robije.