Jump to content
IGNORED

Domaci bendovi

sherman

Recommended Posts

Posted

ima neki dodatni smisao/poruku. u pitanju je Zavojsko jezeru, koje je u sebi krilo i potopljeno selo. sada je deo jezera ispušten, ako razumem zbog situacije sa nedostatkom struje, pa se deo sela pojavio.

• +1 2
  • Hvala 1
Posted
25 minutes ago, Svarog said:

Nastavak Vranjković dominacije.

• +1 1
Posted
7 minutes ago, Svarog said:

ima neki dodatni smisao/poruku. u pitanju je Zavojsko jezeru, koje je u sebi krilo i potopljeno selo. sada je deo jezera ispušten, ako razumem zbog situacije sa nedostatkom struje, pa se deo sela pojavio.

impresivno. mislila sam da je neko inostranstvo.

Posted

Malo domaćeg prženija

Posted (edited)

dobro je! a prvo sam mislio da nije kad sam pustio :sad: :D

Edited by Svarog
  • Haha 1
Posted

Novosadisti ovdašnji, pratim ih par godina. Na svakoj njihovoj svirci se vrhunski provozam

Posted (edited)

jebse @Filozof manijak, čitav dan slušam Velar.

jeste nekako jednoličan album, ali je odličan.

poslušaj Consecration, ako već nisi.

naročito u ranijim albumima ima sličnosti sa Velar.

Edited by Svarog
Posted (edited)

E nek sam još nekog navukao da ih sluša. Aferim :D

Slušam Consecration još od kad su izbacili Cimet.

Edited by Filozof manijak
  • +1 1
Posted

Danilo iz Consecration svira sa Vranjkovićem

Posted
39 minutes ago, napadaj said:

Danilo iz Consecration svira sa Vranjkovićem

A Vranjkovic sa Bajagom. Baba za dedu, deda za repu...

NIKOLA VRANJKOVIĆ POSTAJE GITARISTA BAJAGINIH INSTRUKTORA!
Poznati muzičar i autor Nikola Vranjković, dugogodišnji tonac na koncertima Bajage i Instruktora, ubuduće će, kao gitarista, biti punopravan član benda, na bini! Vranjković će, na taj način, još učvrstiti gitarsku postavu u grupi, uz vođu, Momčila Bajagića, Marka Nježića Kiću i Žiku Milenkovića, pa pojedinci, do kojih je ova vest već došla i pre neko što je zvanično objavljena, konstatuju da će „Instruktori sada biti žešći i od Iron Maidena“, benda čuvenog po trojici gitarista u sastavu. Vranjković je, podsetimo, već dao svirački doprinos zvuku "Instruktora" kao gost, u pesmama "Vreme" i "Rekla si".
Ovo će, kako se najavljuje, doneti i neke novine u koncertnoj set-listi Bajage i Instruktora.
-Izvodićemo i neke Nidžine stvari, one malo veselije, što da ne – otkriva Bajaga. – Rado bih da sviramo, iz repertoara Vranjkovićevog bivšeg benda Block Out, „Godinu sirotinjske zabave“, „Manastir“ ili „Veži me“, kao i „Tri korne penal“. Njegov dolazak će nam omogućiti da se okrenemo ka malo težem, mraćnijem zvuku, i sviramo pomalo zapostavljene naše pesme, kao što su „Gde si“, „Ovo je Balkan“, „Otrov“, „Kap po kap“...
Za pridruživanje Vranjkovića Instruktorima na bini u dobroj meri je zaslužan lucidni Živorad Žika Milenković, Bajagina desna ruka u bendu od samog početka. Žika i Nikola, koje povezuje to što su se iz Beograda preselili u vojvođansku ravnicu, te sad žive u Perlezu, odnosno, Krčedinu, priču o Vranjkovićevom priključivanju Instruktorima zapodenuli su – na pecanju. Ova novost povlači još jednu. Tonac Bajage i Instruktora će ubuduće biti svestrani Ivan Kiza Zoranović koji, između ostalog, dugo sarađuje sa Vranjkovićem, kao klavijaturista i gitarista.
-Možda nam se i on, u pojedinim trenucima, pridruži na bini. Imaćemo tada petoricu gitarista, što je, ja mislim, svetski rekord – radosno će Vranjković.
  • Haha 1
Posted

Ja sam za.

I da se Momčilo opet navuče na dop.

Bila bi to vrhunska sinergija :fantom: