Hamlet Strašni Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 U Parizu sam gledao F4 Evrolige, nešto si pomešao... @Miralem, ne čudi me sto ti je pišač super atrakcija. Ma bre ono kada si se napio pa seo na pogrešan voz.
Hamlet Strašni Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Ne sećaš se kad si se napio i promašio voz :o Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Milosh76 Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Ako imaš vremena, skokni do Briža, nije čini mi se mnogo daleko. Ja sam vozom išao. Hamlete, ne zezaj coveka, nego ga poslusaj. Briz je bajkovit, super gradic, ostace ti u super secanju.
Milosh76 Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 E pa sad moras da odes. Em si na toj temi, em si napao coveka da je promasio voz. Brzo u Belgiju, `odma! :)
Amelija Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 aj stvarno, šic u Belgiju :) bwt dobra je Belgija, odlična je Belgija, i može se kvalitetno obići svašta za kratko vreme jedino se ne mogu isprobati sva piva :(
B_B Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Ja bio, vidio i jeo jeo jeo... Vrijeme bilo super. Parkirali na nekom p+r parkingu u Vulvi ili sl. (materini?!), pa odatle metroom do atomiuma. Atomium je impresivna gradjevina Mala Evropa zatvorena do polovine marta. Posle toga opet metroom u centar grada na sightseeing i klopu. Sightseeing se svodio na preporuke ljudi sa interneta - do pola sam pratio sta gledam, a kasnije samo slikavao jedva cekavsi kada ce sledeca pauza za jelo. Gomila impozantnih gradjevina, dok pisonju ne kapiram...mislim da u shopovima okolo imaju vecih suvenira pisonje... Hrana: 2x pomfrit - jednom po dolasku, jednom po polasku - iako je ovaj drugi put bilo previse. Mjesta nisu bila specijalna (valjda), samo smo gledali da ispred stoji mnogo ljudi. Cokolada: opet vodjeni preporukama ljudi sa interneta prvo u P. Marcolini na toplu cokoladu i neke sitnice, a onda u Neuhaus, isto na neke sitnice - bilo fenomenalno Waffles: u Dandoy - jednu Brussels, jednu Liege style - obje fenomenalne, meni Brussels bolja... Bio super dan, hvala na svim preporukama. Bilo bi ok da smo imali nekoliko sati vise, al ok. Eto tu mi je Brisel ispred nosa, 2-3 sata voznje, a bio sam prvi put. Sta cu kad su mi, sto rek'o Kuduz, Ieper i Kotrijk zadnjih 20 godina bili glavni gradovi Belgije ;).
B_B Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Sutra idemo opet u Belgiju, ovoga puta u Briz. Jednodnevni trip, tamo smo vjerovatno oko 11h. Sta se mora vidjeti/uraditi u Brizu? Hvala unaprijed.
beyoncé Posted November 11 Posted November 11 @Boksi izvini na čekanju! (slike su iz nekoliko poseta) matonge Spoiler pisovi Spoiler flagey Spoiler milošicina kuća? Spoiler wisteria lane Spoiler i pogled s 23. sprata neke zgradurine gde sam imala sastanak poslednji put Spoiler 2
Boksi Posted November 11 Posted November 11 @beyoncé beskrajno hvala!!! Provela sam neko vreme tamo, a nisam bila ima 10 godina. Toliko lepih sećanja su ove fotke probudile… A nije da ne mogu da odem opet, ali bih ta secanja da ostanu takva kakva jesu. Srce si! 1
beyoncé Posted November 11 Posted November 11 @boksi nema na čemu, drago mi je ako te raduju slike evo i gentić, on više podseća na briž 1 1 1
Recommended Posts