Jump to content
IGNORED

The Boss

Mp40

Recommended Posts

Posted (edited)

EKSKLUZIVA!Bilo je kontakata izmedju Rake Marica i Springsteena, tj. verovatno njegovog menadzmenta, ali stvar je propala jer su ovi trazili 1,5 milona necega unapred. O ovome vise zna Peca Popovic, pa cu da vidim sa njim sta se tacno dogadjalo.Raka mi je rekao da nije ni razmisljao o Bossu, ali sad ne znam da li je bilo kontakta posle naseg razgovora.

Edited by The Ghost
Posted

Evo i prave informacije:Maksa Catovic jer zapravo hteo da organizuje koncert, ali je trebalo da se namakne 1,5 miliona dolara. Boss je planirao da na ovoj turneji ode u neke zemlje gde do sada nije svirao.Steta.

Posted

There are bands, there are stars, there are singers, there are songwriters. And there's Bruce Springsteen...Pocetak teksta Telegrapha posle koncerata u Dublinu... :Hail:

Posted
Evo i prave informacije:Maksa Catovic jer zapravo hteo da organizuje koncert, ali je trebalo da se namakne 1,5 miliona dolara. Boss je planirao da na ovoj turneji ode u neke zemlje gde do sada nije svirao.Steta.
Jel ce ici negde gde nije jos? Mislim da nece.
  • 1 month later...
Posted

Na raznim mestima se može čitati o živim nastupima u zemlji i svetu, koji su bili osrednji, odlični, fenomenalni... Mislim da je ovo pravo mesto da napišem jedan statistički podatak, koji u sklopu cele te priče o kvalitetnim koncertima, nije bez značaja.Bruce Springsteen, star bezmalo 59 godina je 25.06.2008. održao rasprodati koncert u Milanu, na stadionu San Siro, u trajanju od 2h i 59min, na kome je izveo 29 pesama.Uz prihvatanje mišljenja onih koji Bruce-ove pesme ne vole i kojima je sve jedno da li on svira tri minuta ili tri sata, moram da konstatujem: bio je, jeste i biće najveći! THE BOSS IS ALIVE! LONG LIVE THE BOSS!

Posted

joj sto bi bilo leeepoooo da i nas poseti... :wub:

Posted
joj sto bi bilo leeepoooo da i nas poseti... :wub:
Ali to se neće dogoditi. Nikada.Za tebe, evo par slika.bruce-springsteen-dropout-400a062207.jpgspringsteenfenway.jpgreneamsterdam_4.jpg1reneamsterdam52008lh0.jpg
Posted
Ali to se neće dogoditi. Nikada.Za tebe, evo par slika.
hvala za slicice :) a za ove fatalne reci angry.gif ''to se nece dogoditi. nikada.''- nada umire poslednja!!! :inn:
Posted (edited)

Ljudi, pozdrav iz Milana! Bili smo Born to run i ja na koncertu na San Siru. Nemam reci da opisem kakav je to dozivljaj bio, malo trenutaka u mom zivotu moze da se meri sa tih 179 minuta. Da nisam ovako strasan baja, priznao bih da sam i plakao u pojedinim trenucima...Nemam sad mnogo vremena, ali samo da odam priznanje za Borna, koji je putovao po Evropi sa Bruceom, a kad mi je pokazao snimak iz foto-aparata sa koncerta u Antverpenu samo sto nisam pao. Covek je bio u prvom redu - bukvalno!!! Znaci, dotakao ga je i "svirnuo " malo po Telecasteru. Bice tih fotki sigurno, samo malo kasnije, posto on sad ide u Pariz i Barselonu...Ono sto je jos bitno, drzao je srpsku zastavu dole svaki put na Long walk home... Inace, sreli smo ovde neke ludacke fanove, a jedan Englez gledao je svaki koncert sa ove turneje.

Edited by The Ghost
  • 2 months later...
Posted

Hej Bruce srećan ti rodjendan ! želim ti novi album i turneju sledeće godine kao i da sviraš finale Super bowl-a 1. februara (sto će i biti :lol: )

Posted

Turneja je za nama.Kako neki kažu jedna od najboljih.U svakom slučaju moja prva ESB turneja i prvih 14 ESB koncerta.Prvobitni planovi da vidim koncerte u Dablinu , u Mancesteru i Parizu su se brzo promenili , jer svi su hteli da pomognu Brucovom fanu koji ga prati po Evropi. Tako da sam pratio Boss-a od početka do kraja - od Dablina do Barcelone. Preko 20 gradova , 9 zemalja , stopiranje , spavanje na plaži , klopa iz konzerve (jebi ga) , ilegalni ulazak u Irsku ... the time of my lifeIz Zagreba do Londona za 35 eu wizzairom.Onda do cambridge-a za 5 funti , rekoh da vidim Cambridge u svojim studentskim danima , pa stopom do Stansted-a gde sam imao avion za Belfast.Iz Severne Irske sam usao takodje stopom u Irsku jer nisam imao Irsku vizu-a a pasoske kontrole nema v eventualna policijska kontrola .Tu sam ustopirao lika koji je svirao u Bruce Springsteen tribute band-u i kad je cuo sta radim imao sam smestaj u Dablinu :)U svakom slučaju prvi put u Dablinu RDS arena 22 maj.Imao sam kartu za sedenje tako , prilično dobro mesto.Krenula je kiša i bilo je jebeno hladno ... rekao sam jebo me Bruce i Irska i koji sam kurac dolazio i onda je krenuo intro ... i ja sam zaplakao Promised Land .Sedeo sam tokom celog koncerta i nisam disao trudeći da ne propustim ni jedu rec ni jednu notu.Slike govore vise od reci

Posted

I za sledeća dva Dablinska koncerta sam imao karte za sedenje ali sam lako uspeo da se uvučem na teren.RDS 23 maj

post-714-1222206538.jpg