Jump to content
IGNORED

The Boss

Mp40

Recommended Posts

Posted

Ako mislis na Steel Mill, to bas i nije mjetal a nije ni Bossov band... Vise je neki classic rock...

Posted
Ako mislis na Steel Mill, to bas i nije mjetal a nije ni Bossov band... Vise je neki classic rock...
Jeste Brucov bend , bio
Posted

To je bio vise hard rock band, cak se pominjalo da lice na Zeppelin. A nije Danny primarno svirao harmoniku nego klavijature svih vrsta, uglavnom one na struju...

Posted

Da dodam da je Steel Mill Bruceov band isto koliko i Dannyjev, posto su obojica bili clanovi grupe Child, koja je kasnije preimenovana u Steel Mill. Navodno, Bruce je cuo da postoji band pod tim imenom i da svira negde na obali Jerseya, pa su odlucili da promene ime.Ja mislim da je Danny bio osnivac Child.

Posted

Pocetak evropske turneje se priblizava.Jos 32 dana .

Posted

A ja imam karte u dzepu. Zao mi je zbog Dannyja, jbg, propala sansa da vidimo ceo E-street.

Posted

Evo jos malo zabave za Boss-ove fanove:http://slatev.com/player.html?id=1509297894Jeste da je u pitanju neka mizerna lokalna televizija, a ne drzavna za koju je obavezno placanje pretplate, ali je utesno videti da stoke vanserijskog kalibra ima jos negde, recimo u maloj, smrdljivoj, zabacenoj, americkoj selendri... (mada, kad malo bolje razmislim nema tu mnogo utehe, ne za one na malom, smrdljivom, zabacenom Balkanu...).

Posted

Ovo bas podseca na Srbiju, samo sto se ovde smece uglavnom pojavljuje u novinama. Ala boli sto je Bruce podrzao Obamu.

• 2 weeks later...
Posted (edited)
Razgovarao sam danas sa Rakom Maricem i on mi je rekao da uopste nije razmisljao o dovodjenju Springsteena jer je zauzet i velika zvezda. Kazem mu ja da je on malo veci zalogaj, na sta je Raka odgovorio - jeste.Inace, dovodi Bon Jovija sigurno.
A kada ce biti koncert??? Edited by veljaGB
Posted

11. jula na Uscu, valjda.

Posted

Kod mene je sve spremno.Kofer spakovan a vize u pasosu.Sutra idem za Zagreb pa odatle za London.U Londonu zagrevanje - Willie Nelson 4. red Hammersith Apollo.Odatle za Dablin preko Belfasta.Vidimo se u Milanu u Junu.

Posted

Srecan put, majstore, i pozdravi Bossa.