Frank Pembleton Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 Uhhh blago tebi... Ja propustih ovu turneju... Na žalost, cenim da nas čeka još jedna mooožda dve turneje i to je to... U septembru izlazi autobiografija i neki prateći disk sa par neobjavljenih stvari.... ....shit has hit the fan...
Ravanelli Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 annie leibovitz uradila session sa bruceom za vanity fair. nista posebno. gazda nesto namrsten http://www.vanityfair.com/magazine/photos/2016/09/bruce-springsteen-annie-leibovitz-portraits
Frank Pembleton Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 Jbga, izlazi knjiga: Bruce Springsteen Talks Throat Surgery, Depression, New Music Musician opens up about his troubled relationship with his father, family's history of mental illness ahead of new autobiography ....shit has hit the fan...
Frank Pembleton Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 (edited) Jel to samo u Hrvatskoj ili ce biti i kod nas? Edited September 25, 2016 by Frank Pembleton
notenoughreasonsforclaire Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Kažu da za sada ne planiraju distribuciju u Srbiji.
Papovac Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 kapiram da ce u oktobru moci da se nadje na sajmu
Frank Pembleton Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Kažu da za sada ne planiraju distribuciju u Srbiji.Eee Srbijo nabijem te na...
notenoughreasonsforclaire Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 I meni je logična priča za Sajam, ali ko će ih znati. Siguran sam da bi imali dobru prodaju ovde, ali ko zna koji se sve problemi moraju rešiti da bi knjiga ušla u redovnu distribuciju po našim knjižarama.
Papovac Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 I meni je logična priča za Sajam, ali ko će ih znati. Siguran sam da bi imali dobru prodaju ovde, ali ko zna koji se sve problemi moraju rešiti da bi knjiga ušla u redovnu distribuciju po našim knjižarama. mene zivo interesuju tirazi onih laguninih muzickih biografija. pretpostavljam da se kit ricards dobro prodavao.
Frank Pembleton Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 mene zivo interesuju tirazi onih laguninih muzickih biografija. pretpostavljam da se kit ricards dobro prodavao.Ja sam se začudio, kad sam od 3-4 ortaka čuo da su na more nosili te biografije , sećam se da je jedna bila Ričardsova...
Ravanelli Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 da, tu ričardsovu sam viđao po tuđim domovima i hvališe je čak.
The Ghost Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Na štandu Lagune mi je rečeno da Born to Run očekuju otprilike za mesec dana. Na srpskom. Ne znam ko će prevoditi.
Frank Pembleton Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Na štandu Lagune mi je rečeno da Born to Run očekuju otprilike za mesec dana. Na srpskom. Ne znam ko će prevoditi.Sad mi kažeš, kad sam poručio ;-)...Nema veze, dobro bi bilo...
Recommended Posts