Jump to content
IGNORED

Football Manager 09

John Coltrane

Recommended Posts

Posted

ha, a ja sam vec skinuo i ucitao na par minuta, cisto da vidim kako su ga sad smislili.Slicno je, ali je drugacije organizovano. U svakom slucaju sutra cu se detaljnije pozabaviti FM12, a ti cekaj alternativu :P

Posted

krenuo sam da skidam u 8 i jos je na 42%, brzina 20 kbs, jebo mu pas mater. i steamu i mom kompu. <_<

Posted

meni je tako bilo dok nisam pauzirao i iskljucio i ukljucio net. Posle toga je otislo na 600 i brzo je zavrsilo.

Posted

Obrni okreni moram chekati full verziju + prvi patch koji izbacuje 3D i koji mi uopste omogucava da igram FM na mojoj kanti.

Posted

Skidam preko pare™, kontam da ću tek ujutro moći nešto da kažem.

Posted

Ipak sam ugrabio malo prilike, ukratko, u par crta, na prvi utisak:- drugačija organizacija gotovo svih ekrana, čini mi se da je sada daleko efikasnije- kada se klikne na igrača otvara se tzv profil stranica gde se nalaze svi atributi i podaci na jednom mestu, ono staro se kao i pre nalazi po tabovima- notifikacije su podeljene na one standardne vesti i na transfer ponude, što je veoma zgodno, tj lakše nalazite ono što vam treba- nova 'režiser' kamera koja prati akcijuSvakako deluje kao korak dalje u odnosu na prethodnu verziju, ali ovo je utisak samo na prvih pola sata igre.

Posted (edited)

Ja ne mogu da daunloudujem, kaze mi "This item is currently unavailable in your region" :(Ups, ipak radi, skida se :)

Edited by gervasius twinkleminkleson
Posted

I meni je to napisalo prvobitno, ali sam uspeo.Samo u browser ubaci steam://install/71280 (moraš naravno da imaš instaliran Steam) i bez problema je instalirao.

Posted

kakav je 3d? jel i dalje deluje kao neka lejm beta "sledece godine cemo da pokidamo" Fifa 99 ili ... ?

Posted

Sličan je, osim što su igrači u toj director cam zumirani pa to izgleda za nijansu bolje (mada je meni lično i ono bilo sasvim okej).

Posted

Skinuo demo via Steam, iš'o download odmah 450kB/s... Lepo izgleda glede napretka u GUI-ju, svi meniji su urađeni tako da možete raspoređivati stvari kako vam se dopada. Nisam se igrao duže od pola sata, ima samo glupi quick start, a ne normalnu bazu, pa znam da tako sakatu igru neću hteti da nastavljam tipa ikad.

Posted
pizon.jpg :lol: Igra li neko ili svi cekamo ful verziju?