Jump to content

Football Manager 09

Featured Replies

ha, a ja sam vec skinuo i ucitao na par minuta, cisto da vidim kako su ga sad smislili.Slicno je, ali je drugacije organizovano. U svakom slucaju sutra cu se detaljnije pozabaviti FM12, a ti cekaj alternativu :P

krenuo sam da skidam u 8 i jos je na 42%, brzina 20 kbs, jebo mu pas mater. i steamu i mom kompu. <_<

meni je tako bilo dok nisam pauzirao i iskljucio i ukljucio net. Posle toga je otislo na 600 i brzo je zavrsilo.

• Author

Obrni okreni moram chekati full verziju + prvi patch koji izbacuje 3D i koji mi uopste omogucava da igram FM na mojoj kanti.

milose daj neke skrinsotove

Skidam preko pare™, kontam da ću tek ujutro moći nešto da kažem.

Ipak sam ugrabio malo prilike, ukratko, u par crta, na prvi utisak:- drugačija organizacija gotovo svih ekrana, čini mi se da je sada daleko efikasnije- kada se klikne na igrača otvara se tzv profil stranica gde se nalaze svi atributi i podaci na jednom mestu, ono staro se kao i pre nalazi po tabovima- notifikacije su podeljene na one standardne vesti i na transfer ponude, što je veoma zgodno, tj lakše nalazite ono što vam treba- nova 'režiser' kamera koja prati akcijuSvakako deluje kao korak dalje u odnosu na prethodnu verziju, ali ovo je utisak samo na prvih pola sata igre.

Ja ne mogu da daunloudujem, kaze mi "This item is currently unavailable in your region" :(Ups, ipak radi, skida se :)

Edited by gervasius twinkleminkleson

I meni je to napisalo prvobitno, ali sam uspeo.Samo u browser ubaci steam://install/71280 (moraš naravno da imaš instaliran Steam) i bez problema je instalirao.

kakav je 3d? jel i dalje deluje kao neka lejm beta "sledece godine cemo da pokidamo" Fifa 99 ili ... ?

Sličan je, osim što su igrači u toj director cam zumirani pa to izgleda za nijansu bolje (mada je meni lično i ono bilo sasvim okej).

Skinuo demo via Steam, iš'o download odmah 450kB/s... Lepo izgleda glede napretka u GUI-ju, svi meniji su urađeni tako da možete raspoređivati stvari kako vam se dopada. Nisam se igrao duže od pola sata, ima samo glupi quick start, a ne normalnu bazu, pa znam da tako sakatu igru neću hteti da nastavljam tipa ikad.

pizon.jpg :lol: Igra li neko ili svi cekamo ful verziju?

Ja narucio oridjinal.