Jump to content
IGNORED

Football Manager 09

John Coltrane

Recommended Posts

Posted (edited)

Skinite patch 11.3 (najnoviji) i imacete odmah Evandra i Borhu (Tejga i Adiju kod grobara) u ekipi :D Cosica jos nema, ali tek sam poceo igru :D I ostali su, jos uvek, Slavoljub, Trufunovic i joa par amatera.Sad je igra potpuno nerealna :lol: , a sve sto je trebalo da urade je da taj transfer unapred zakazu za januar, bez mogucnosti da igrac menja te odluke. Ali dobro, igre i tako nisu realne, zar ne?

Edited by Milosh76
Posted

ja igrao sa malagom. nakon dvije solidne sezone u kojima su promovisani brojni talentovani mladici, a prikazana sjajna igra sa ubitacnom kontrom, gosn silvio berlusconi je procjenio da sam bash ja pravi chovjek koji ce milan da vrati na staze stare slave. i prihvatio sam ponudu, sad se spremam za novu sezonu :)samo da se dovede ziga, i dominacija moze da pocne

Posted

Milan je jedan od najzanimljivijih velikana za igranje u FM11, posto im je potreban kompletan remont skvadre a imaju dovoljno visoku reputaciju da mogu da privuku neka zvucnija imena. Jedino sto ne stoje najbolje s kintom.

Posted

s obzirom da sam im se prikljucio u trecoj sezoni, htjeo ne htjeo moram ih renovirati jer se jedno 5-6 igraca povukose na pocetku sezone, a josh par ce sledece godine. to mi, doduse, oslobadja mnogo prostora za plate. nisu puno mjenjali ekipu u ove 2 sezone, imam prakticno samo marcella jansena i maxi lopeza od novih igraca, plus neka 2 rezervna golmana. doveo sam defoura da pomalo mjenja penzionere na sredini, a moram pod hitno naci nekog segsi desnog beka. tomovic mi je jedan od prvih pikova :)

Posted

Uh, ja sam uzeo Srnu posle sezone i po sa free transfera, tu se omrsih ko nikada :DA gotovo nikad nisam prelazio iz kluba u klub u toku iste igre, sta bude sa tvojim asistentom, trenerima i skautima? Jel ostaju u starom klubu ili idu sa tobom? I sta bude sa scouting reportima, jel ti ostaju dostupni iako skauti vise ne rade za tebe?Btw, ako ti je Ambrosini jos uvek u ekipi, chatuj s njim i predlozi mu da postane trener nakon zavrsetka karijere, a ako pristane kick-startuj ga odmah. Najbolje coaching ocene od aktivnih igraca koje sam video u igri.

Posted

ni ja obicno [tj, nikad do sad nisam, osim kad me, jelte, otpuste pa sam primoran] ne prelazim iz kluba u klub, al reko' sta ima veze, realno bi bilo da mlad, media-friendly menadjer prihvati poziv veceg kluba...dvojica trenera su posla sa mnom, asistent nije [on je ionako bio u klubu i prije nego sto sam ja dosao]. nestu sam vec uzeo za trenera, zambrotta i seedorf su postali treneri ali u cagliariju. taman cu i ambrosinija da promovisem cim bude prihvatio. elem, kad sam vec vodio malagu, da pomenem da ima i tu par talenata. npr, ovaj mali juanmi sto ga sad i stvarno traze veliki klubovi. ima nekih 17 godina, i prve sezone sam ga poslao na pozajmicu, a vec druge je bio solidan. za nekih 2 miliona moze da se dovede, a posle par sezona je sigurno odlican. takodje, i rondon je dobar. venecuelanac, u pocetku malo kosta, sad posto sam ja otisao, malaga ga prodala juventusu za 14 miliona. dao je neka 23-24 gola u drugoj sezoni.

Posted

Prodao sam Slavoljuba za 2.3 miliona :lol: Ziveo FM11 :Hail:

Posted

Ja nastavio sa Zvezdom, prosao grupu u kojoj sam bio sa AEKom, Stutgartom i Besiktasem. U ligi prvi sa 9 bodova prednosti u odnosu na Partizan, a 5 u odnosu na Rad. Najveci problem su mi napadaci, tacnije realizacija napadaca. Ko vama igra u spicu? Jel i kod vas Kaludjerovic daje gol iz svake pete sanse? U drugom delu sezone mi je najbolji strelac Cosic, koga sam doveo na pozajmicu, ali nece da potpise ugovor za stalno... Vilotica sam zaboravio da registrujem, ali u odbrani nemam nikakvih problema, najvise me muci napad, a i Lazovic, Vesovic i Koroman lose igraju. Blazic dosta dobar.

Posted
post-4456-13016696783841.png :lol: Kakvo odusevljenje.. I onda sam se smorio za desetku..
  • 2 weeks later...
Posted

krenuo u ozbiljnu partiju sa Fiorentinom. Imaju dobru ekipu, malo tanku u napadu. Ali nikada do sada me nije ovoliko frustirala neka partija kao ova - igram 442 - raskantam Romu u gostima 4:1, dobijem još jednu tekmu i onda izgubim od 16oplasiranog Leccea. Saberem se, još malo sredim taktiku, remiziram u Udinama, raskantam prejaki Inter 4:2 ( i to primim oba gola sa preko 20 metara, 2 bombe koje bi Frey odbranio da nije bio bolestan) i onda... onda izgubim od Cesene 4:1. ej, cesene, koja ni Čuku ne bi dobila.Trenutno sam 5. na tabeli, dakle, iznad očekivanja. Gillardino-Mutu tandem odličan, sredina terena solidna. U odbrani dosta dobrih igrača, ali nikako da krenu dobro svi da igraju. Realno je da se plasiram u evropu, i dalje se borim za to CL mesto, pošto su mi prva 2 mesta van domašaja.

Posted
krenuo u ozbiljnu partiju sa Fiorentinom. Imaju dobru ekipu, malo tanku u napadu. Ali nikada do sada me nije ovoliko frustirala neka partija kao ova - igram 442 - raskantam Romu u gostima 4:1, dobijem još jednu tekmu i onda izgubim od 16oplasiranog Leccea. Saberem se, još malo sredim taktiku, remiziram u Udinama, raskantam prejaki Inter 4:2 ( i to primim oba gola sa preko 20 metara, 2 bombe koje bi Frey odbranio da nije bio bolestan) i onda... onda izgubim od Cesene 4:1. ej, cesene, koja ni Čuku ne bi dobila.Trenutno sam 5. na tabeli, dakle, iznad očekivanja. Gillardino-Mutu tandem odličan, sredina terena solidna. U odbrani dosta dobrih igrača, ali nikako da krenu dobro svi da igraju. Realno je da se plasiram u evropu, i dalje se borim za to CL mesto, pošto su mi prva 2 mesta van domašaja.
forisraj Babacara :)
Posted

Babacar igra više kao Baba, a manje kao Car. Mislim, kada igra, odličan je, ali se povredi na svake 3 tekme. Mislim da ću ga upariti sa Mutuom, sad kad se vratio. Možda mu Mutu da malo koksa, pa babacar dobije neke nadčovečanske sposobnosti.Doveo Bierhoffa za asst managera, i Prosinečkog kao trenera :D

Posted
barcelonavredstarinform.pngbarcelonavredstarstatsp.pngUploaded with ImageShack.usOno sto je Robi zamislio, ja sam ispunio. :D Stavise, imao sam i neke sanse koje nisu iskoristili Jankovic i Rosenberg. Ali Cosic je zmaj, jebe me sto nece da potpise ugovor... I u prvoj sezoni sam ga uzeo na pozajmicu sa opcijom kupovine i nije hteo da potpise ugovor i evo sad mi se isto desava... Bas bezvezna situacija, ne znam kako da ga nateram da potpise.
Posted
Babacar igra više kao Baba, a manje kao Car. Mislim, kada igra, odličan je, ali se povredi na svake 3 tekme. Mislim da ću ga upariti sa Mutuom, sad kad se vratio. Možda mu Mutu da malo koksa, pa babacar dobije neke nadčovečanske sposobnosti.Doveo Bierhoffa za asst managera, i Prosinečkog kao trenera :D
bio treći u Seria A, u solidnoj grupi u LŠ. Tek krećem u drugu sezonu, malo sam pauzirao.Doveo sam jednog DCa, 22 godine, žabar, ne mogu da mu se setim imena i Roque Santa Cruza na pozajmicu. DC igra kao lud, SAnta Cruz solidan sa klupe.Bidovao za Nanija i Valenciu, oba na tranfer listi za po 6 miliona, neće da potpišu za mene :(