Jump to content
IGNORED

Football Manager 09

John Coltrane

Recommended Posts

Posted (edited)
Samo da se pohvalim da sam sa sa Zvezdom u sezoni 2010/2011 osvojio Lš.Najbolji igrac Igor Burzanovic :naughty: .29 golova u sezoni,u svim takmicenjima
Da li su i kod tebe najbolji igraci u Ligi grobari, a ti osvajas bukvalno svake godine duplu krunu?Da li ti je neki strani klub ponudio ugovor?Sta si uradio u sledecoj sezoni? Koga si prodao i za koliko?P.S. ja sam u istoj sezoni usao u 1/2 LS i igram protiv Arsenala, izbacio sam Milan 1:3 i 4:1 i Valensiju 2:0 i 1:1 Edited by Milosh76
Posted

pushim za titulu, osvajam LS, dovodim Benzemu, prodajem Berbatova...

Posted
Da li su i kod tebe najbolji igraci u Ligi grobari, a ti osvajas bukvalno svake godine duplu krunu?Da li ti je neki strani klub ponudio ugovor?Sta si uradio u sledecoj sezoni? Koga si prodao i za koliko?P.S. ja sam u istoj sezoni usao u 1/2 LS i igram protiv Arsenala, izbacio sam Milan 1:3 i 4:1 i Valensiju 2:0 i 1:1
Prve sezone nisam osvojio titulu,ispusio sam za 2 boda al sam ih zato druge dve sezone sam ih ostavljo po10-15 bodova.Nije mi zasad neko nudio ugovor al nesto razmisljam da posto mi jos nije pocela sezona da dam otkaz i ono odem u velikom stilu.Nakon osvajanja Lš prodao sam samo Aroucu Arsenalu za 22 miliona,njega sam doveo odma prve sezone iz Fluminensea za nekih 3 miliona,znao sam da decko rastura jer sam ga dovodio i na prethodnom menadzeru.Od mojih pojacanja moram pohvaliti jos Armanda Carilla i Darwina Quintera,obojica Kolumbijci i napadaci.
Posted (edited)

Ja sam pocetkom maja odbio novi ugovor, a glupo mi da apliciram za Bari posto su me Italijeani vec odbijali. Najbolji strelac LS je Poljak.. Levandovski ili kako vec, najbolji asistent LS je Komazec, Aleksica sam kupio za ispod milion, kao i Tadica iz Vose, Misan iz OFK nije los... imam neke talentovane Spance, i nemam igraca iznad 24-25 godina u timu :) Od nasih mi igraju Tomovic, Pejcinovic i Komazec u prvom timu, ostalo su stranci, Rusi, Ukrajinci, Poljak, Spanac, Ganac, Italijan...Ispao sam iz 1/2 LS od Arsenala i to 1:3 na Marakani i 3:3 u Londonu ! :) Ispustio sam Kup al sam odbranio titulu.

Edited by Milosh76
Posted (edited)

I ja uvijek obavezno na pocetku dovedem Tadica i Pejcinovica,to sam radio i na prethodnom menadzeru.obavezno nakon svake sezone pogledam ko je proglasen za najboljeg mladog igraca nase lige i odmah ga dovedem..Od stranaca se uglavnom oslanjam na juznoamerikance,narocito Kolumbijce koji su ekstra talentovani a mogu se dovesti za smijesnu cijenu,u Brazilu takodje redovno kupujem a mogu reci da je i Istocna Evropa rasadnik talenata.Moram pohvaliti Marvina Angula,Kostarikanac,lijevi bek,doveo sam ga za manje od milion a nakon jedne sezone Mancester mi je za njega nudio 10 miliona.edit:takodje forsiram mlade igrace,mislim da je ekipi prosjek godina 23

Edited by clever bastard
Posted

Prijavio sam se za posao u Parmi, Zvezda mi je ponudila ugovor pocetkom juna od 2500 sto sam ja odbio. Krajem juna su mi ponudili 4200, ja trazio 5000 oni prihvatili, ja odbio. Ako me Parma odbije i ja ne nadjem brzo posao, vraticu se nazad i prihvatiti ili otici u penziju i u novoj igri uzeti recimo Fiorentinu.

Posted

Benzema odlican na startu, dao je gol Liverpulu u SuperKupuEvrope, onda je usledilo 1:1 u ligi sa Liverom i trijumf protiv Chelskija 2:1 na Stamfordu...Benzema je doshao za 60mil.funti a Berbatova sam uvalio Sitiju za 20mil.funti (inace Vila i josh neki PL klubovi su nudili ne vishe od 12-12.5) a cak im nije ni na klupi...Hildebrant je otishao u M'boro za 3.5mil.funti, Fostera sam pustio na pozajmicu u Vigan i dobio 500k...inace doveo sam i pun qrac nekih klinaca, napravicu sshot i okaciti mrzi me da ih sve "imenujem"...btw evo Keirrisona koji mi je prvi igrac sa 5 golova na novom FM...liga kup sa Derbijem...keirri1.jpg

Posted

Dakle dobio sam posao u Parmi, u Seriji B sam i cilj je Serija A. naravno. Konacno malo motiva... :)

Posted

jel neko pocinjao kao nezaposlen i koliko vam je vremena trebalo da nadjete posao?...

Posted
jel neko pocinjao kao nezaposlen i koliko vam je vremena trebalo da nadjete posao?...
Je li bre, je l' vi igrate fudbal menadžer ili Second Life? :mellow:
Posted
Je li bre, je l' vi igrate fudbal menadžer ili Second Life? :mellow:
jbg, posle 15 godina igranja, uglavnom, samo Menadzera sve je moguche...ja nisam pokushavao ovu opciju, zato i pitam...
Posted
Ja to ne praktikujem ali moj drugar voli poceti nezaposlen pa mi je pricao da je njemu trebalo nekih 2 mjeseca da nadje angazman i da mu posao uglavnom nude engleski drugoligasi ali i uvijek mozes cekati da neko iz interesantnijih klubova dobije otkaz pa da se prijavis za posao i nadas se najboljem,ali opet napominjem ne govorim iz licnog iskuskustva ali otprilike je tako.U svakom slucaju meni je draze izabrati neki klub nego cekati neciji kiks ili milost drugoligasa da bih nasao posao.
Posted
Krajem juna su mi ponudili 4200, ja trazio 5000 oni prihvatili, ja odbio.
:pera:
Posted

Sta se cudis... snimio sam poziciju pre nego sto sam odbio i da me je Parma ispalila, vratio bih se i prihvatio ili se penzionisao. Posle 3 uzastopne titule, polufinala LS i stanja u kome svi zele da mi odu jer nemaju motiva i meni je besmisleno da ostajem.. Ovako imam Parmu u drugoj ligi i zelju i motiv da nastavim da igram. Posto mi dolazi novi komp sutra, moguce je da cu krenuti od nule sve... Hteo sam da vidim, da li je moguce da trenera iz nase lige zeli da angazuje bilo ko van nase lige i dokazao da moze. To je to. Zvezda je zivot, a lova je lova :)

Posted

evo ih "klinci" koje sam doveo na pocetku 4. sezone...ovaj holandjanin Van Bureen je must have igrac, a od ostalih cemo videti obzirom da sam ih poslao na "kaljenje" u filijale...klinci1.jpga ovo je 1 od najbolje ocenjenih klinaca od strane skauta, poz. DC i odlicne ocene za svoje godine (17 godina)...u Osasuni je standardan odigrao je 10 tekmi u polusezoni, a kod mene stize u januaru... Iraiarte1.jpg