Milosh76 Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Cuo sam da ima neka fora sa ofline igranjem, za 500 kinti lik ti preko teamviewera instalira sa svog steam naloga FM17, jedina je fora sto se ne igra online, nego samo ofline. Ne znam nikakve detalje, niti ko to radi... da se odmah ogradim. Mislim da na KP ima par oglasa tog tipa...
MancMellow Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 mislis, da nekom nepoznatom dam da mi preko timvjuera udje na komp?
Milosh76 Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Da, to je najveci problem u celoj prici... :D
MancMellow Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 nisam igrao ima...ne secam se. mozda i kupim ovaj novi cisto vidim dokle je to doslo :D
189- Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 izgleda da je izasao valjan crack. ali prvo morate imati odgovarajuci procesor. lista onih procesora za koje je pravljen crack.
MancMellow Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 (edited) Tu je moj. ???? Edited December 19, 2016 by MancMellow
189- Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 ah da, nisam rekao ostalo. ako ste nasli onda nadjite igru na tpb i ukucajte football manager 2017 i tu vam pise sta trebate uraditi kada skinete igru. ako vam procesor nije na listi onda mozete otici na discord mkdev-a i tu zatraziti da vam naprave crack za vas procesor. link za discord je skroz dole kod ove liste procesora.
Milosh76 Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 RADI!!! Skinuo sam sa tbp i odgovarajuci lekic... Kad sam prebacio samo lekic nije radilo, a onda sam prebacio fajl koji u sebi ima DLL oznaku u folder gde sam raspakovao igru i PRORADILO JE! Tek sam uzeo Zvezdu i podesi par stvari, nisam jos odigrao nijedan mec, tako da ne garantujem da nema bagova i sl.
189- Posted December 20, 2016 Posted December 20, 2016 onaj ko nema crack za svoj procesor (kao npr ja ;D) nek ide na discord mkdev-a i tamo od 17:00 se moze zatraziti crack, tako sto se napise procesor racunara.
copkillah Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 Stigla igra i do mene, uzeo Liverpul i uzeo titulu u prvoj sezoni Imao isti broj bodova kao i Siti, ali bolju gol razliku. Staridž bio prvi strelac sa 24 gola. Doveo sam Promesa i Ruganija koji nisu odigrali neku spec ulogu, pogotovo Rugani. U drugoj sezoni, koju sam tek krenuo, doveo Batlenda i Muniaina, zavaljao Lovrena Kinezima (ide tek u januaru) i pokušavam da prodam Lalanu jer mu ističe ugovor i često se povređivao.
MancMellow Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 jbt sve sam zaboravio na koji fajl se uopste instalira igra? posle cu sa komplikovanijim pitanjima...
Pokojni Ruxin Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 Stigla igra i do mene, uzeo Liverpul i uzeo titulu u prvoj sezoni Imao isti broj bodova kao i Siti, ali bolju gol razliku. Staridž bio prvi strelac sa 24 gola. Doveo sam Promesa i Ruganija koji nisu odigrali neku spec ulogu, pogotovo Rugani. U drugoj sezoni, koju sam tek krenuo, doveo Batlenda i Muniaina, zavaljao Lovrena Kinezima (ide tek u januaru) i pokušavam da prodam Lalanu jer mu ističe ugovor i često se povređivao. A teško uzeti titulu sa brendanovom armijom
copkillah Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 A teško uzeti titulu sa brendanovom armijom Inače, Konte je brzo popio otkaz, nasledio ga LvG. Od interesantnijih momenata, Čelsi kupio Rašforda za 80m, što može da naraste i do 128! Lukaku došao kao zamena, a Dijego Kosta je u Sitiju, a Azar u Realu.
John Coltrane Posted January 5, 2017 Author Posted January 5, 2017 Jel Danilo presao u Chelski za 4-5mil £? Sent from my iPhone using Tapatalk
copkillah Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Jel Danilo presao u Chelski za 4-5mil £? Sent from my iPhone using Tapatalk Nije, probao ja da ga kupim za te pare ali ne daju Inače, u drugoj sezoni ponovo šampion, ponovo na bolju gol razliku u odnosu na Totenhem i uzeo Ligu šampiona, dobio u finalu PSŽ na penale posle 3-3 (2-2, pa 3-3 u produžecima), logično. Ostao u finišu sezone bez Staridža koji je sipao golove kao od šale, ali ga je Ings (!!!) uspešno zamenio i onda se prodao u Olimpik za 25+ (dao preko 20 golova u svim takmičenjima). Batlend je bio vrhunska kupovina iako sam u jednom trenutku sezone ostao i bez njega i bez Karijusa u periodu od skoro mesec dana.
Recommended Posts