November 13, 20159 yr FM 2016 review - The Guardian The result is that you feel less like someone wrangling with a number generator and more like a football manager. The information you need to run your team is at your fingertips, even if you aren’t a data obsessive. That complexity is there, of course, but the streamlining of the playing experience hands the advantage ever so slightly back towards the casual Football Manager player.
November 15, 20159 yr Author Izasao Demo, sad ga svlacim sa steama (dok se ne skupe pare za oridjinal :( )
November 22, 20159 yr Neam pojma, meni je 2015 bio dobar. Mislim, meni je svaki dobar, al rjetko koji u zadnjih 6-7 godina sam igrao vise od par navrata po 20 dana. Vjerovatno cu i ovaj tako. Javite kad se pojavi na dobro snabdjevenim trafikama.
November 22, 20159 yr upravo igram demo. velikih promena bas i nema. skoro je sve isto kao '15. malo je estetski lepsi i ima promena kod pravljenje taktika. olaksano je.
November 22, 20159 yr Author Opet isto sranje sa povredama, golovima iz kolena sa 30m, otimanjem igraca koje kupujete (Stons ode u Arsenal za 15k nedeljno manju platu) i svakom tekmom sa 4+ golova. I ja pikam Demo, pa cu mu se posvetiti tek kad izadje 2-3 dobra patcha. Sent from my iPhone using Tapatalk
November 23, 20159 yr ne znam gde moze, ali i na steamuje je besplatno. posle samo unisntaliras kada izadje krek
November 24, 20159 yr This season’s Premier League has been criticised for its lack of believability compared to the computer game Football Manager. FM aficionados have turned on the long-running Premier League series, now in its 24th edition, thanks to its entirely unrealistic depiction of a wide-open title race, a struggling Chelsea, and the unlikely presence of Jurgen Klopp at Liverpool.
November 30, 20159 yr izasli neki preliminarni, beta crackovi ali nastaje problem fake nameova. ocekuje se u narednim danima da izadje neki patch fix ili neki novi crack sa solucijom
December 2, 20159 yr Author Meni to sve kilavo, zato sam i odlucio da se isprsim jednom godisnje za original. Nema goreg sranjeta nego kad ne snimis, uhvatis dobar niz i onda te nesto samo izbaci iz igre (ne pricam o obicnom Crush dump-u)
December 2, 20159 yr Ima neki video na Arsenalovoj sluzbenoj FB-stranici, igraju FM Walcott, Ox i ostali. Komentari ih ubivaju, sve u stilu: "Breaking news: Arsenal players injured after using laptop."
December 2, 20159 yr Meni to sve kilavo, zato sam i odlucio da se isprsim jednom godisnje za original. +1. a FM je ionako jedina igrica koju igram.
December 2, 20159 yr Author a FM je ionako jedina igrica koju igram. +1 :) Sent from my iPhone using Tapatalk