Jump to content

Football Manager 09

Featured Replies

FM 2016 review - The Guardian

The result is that you feel less like someone wrangling with a number generator and more like a football manager. The information you need to run your team is at your fingertips, even if you aren’t a data obsessive. That complexity is there, of course, but the streamlining of the playing experience hands the advantage ever so slightly back towards the casual Football Manager player.
  • Author

Izasao Demo, sad ga svlacim sa steama (dok se ne skupe pare za oridjinal :( )

Izasla je full igra, ceka se lekic, uvek se prehladi par dana nakon sto izadje

Neam pojma, meni je 2015 bio dobar. Mislim, meni je svaki dobar, al rjetko koji u zadnjih 6-7 godina sam igrao vise od par navrata po 20 dana. Vjerovatno cu i ovaj tako. 

Javite kad se pojavi na dobro snabdjevenim trafikama.

upravo igram demo. velikih promena bas i nema. skoro je sve isto kao '15. malo je estetski lepsi i ima promena kod pravljenje taktika. olaksano je.

• Author

Opet isto sranje sa povredama, golovima iz kolena sa 30m, otimanjem igraca koje kupujete (Stons ode u Arsenal za 15k nedeljno manju platu) i svakom tekmom sa 4+ golova. I ja pikam Demo, pa cu mu se posvetiti tek kad izadje 2-3 dobra patcha.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gde osim na stimu moze da se skine demo? Moze i link na pp ako nije problem

ne znam gde moze, ali i na steamuje je besplatno. posle samo unisntaliras kada izadje krek

izasli neki preliminarni, beta crackovi ali nastaje problem fake nameova. ocekuje se u narednim danima da izadje neki patch fix ili neki novi crack sa solucijom

• Author

Meni to sve kilavo, zato sam i odlucio da se isprsim jednom godisnje za original.

Nema goreg sranjeta nego kad ne snimis, uhvatis dobar niz i onda te nesto samo izbaci iz igre (ne pricam o obicnom Crush dump-u)

Ima neki video na Arsenalovoj sluzbenoj FB-stranici, igraju FM Walcott, Ox i ostali. Komentari ih ubivaju, sve u stilu: "Breaking news: Arsenal players injured after using laptop."

Meni to sve kilavo, zato sam i odlucio da se isprsim jednom godisnje za original.

+1. a FM je ionako jedina igrica koju igram.

• Author

a FM je ionako jedina igrica koju igram.

+1

:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 4 weeks later...

Ima li negde linka za, hm, znate vec...?