Cane Vukic Prebranac Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 FM 2016 review - The Guardian The result is that you feel less like someone wrangling with a number generator and more like a football manager. The information you need to run your team is at your fingertips, even if you aren’t a data obsessive. That complexity is there, of course, but the streamlining of the playing experience hands the advantage ever so slightly back towards the casual Football Manager player.
John Coltrane Posted November 15, 2015 Author Posted November 15, 2015 Izasao Demo, sad ga svlacim sa steama (dok se ne skupe pare za oridjinal :( )
Milosh76 Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 Izasla je full igra, ceka se lekic, uvek se prehladi par dana nakon sto izadje
gervasius twinkleminkleson Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 Neam pojma, meni je 2015 bio dobar. Mislim, meni je svaki dobar, al rjetko koji u zadnjih 6-7 godina sam igrao vise od par navrata po 20 dana. Vjerovatno cu i ovaj tako. Javite kad se pojavi na dobro snabdjevenim trafikama.
189- Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 upravo igram demo. velikih promena bas i nema. skoro je sve isto kao '15. malo je estetski lepsi i ima promena kod pravljenje taktika. olaksano je.
John Coltrane Posted November 22, 2015 Author Posted November 22, 2015 Opet isto sranje sa povredama, golovima iz kolena sa 30m, otimanjem igraca koje kupujete (Stons ode u Arsenal za 15k nedeljno manju platu) i svakom tekmom sa 4+ golova. I ja pikam Demo, pa cu mu se posvetiti tek kad izadje 2-3 dobra patcha. Sent from my iPhone using Tapatalk
Milosh76 Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Gde osim na stimu moze da se skine demo? Moze i link na pp ako nije problem
189- Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 ne znam gde moze, ali i na steamuje je besplatno. posle samo unisntaliras kada izadje krek
Cane Vukic Prebranac Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 This season’s Premier League has been criticised for its lack of believability compared to the computer game Football Manager. FM aficionados have turned on the long-running Premier League series, now in its 24th edition, thanks to its entirely unrealistic depiction of a wide-open title race, a struggling Chelsea, and the unlikely presence of Jurgen Klopp at Liverpool.
189- Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 izasli neki preliminarni, beta crackovi ali nastaje problem fake nameova. ocekuje se u narednim danima da izadje neki patch fix ili neki novi crack sa solucijom
John Coltrane Posted December 2, 2015 Author Posted December 2, 2015 Meni to sve kilavo, zato sam i odlucio da se isprsim jednom godisnje za original. Nema goreg sranjeta nego kad ne snimis, uhvatis dobar niz i onda te nesto samo izbaci iz igre (ne pricam o obicnom Crush dump-u)
ArleKino Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Ima neki video na Arsenalovoj sluzbenoj FB-stranici, igraju FM Walcott, Ox i ostali. Komentari ih ubivaju, sve u stilu: "Breaking news: Arsenal players injured after using laptop."
Sandens Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Meni to sve kilavo, zato sam i odlucio da se isprsim jednom godisnje za original. +1. a FM je ionako jedina igrica koju igram.
John Coltrane Posted December 2, 2015 Author Posted December 2, 2015 a FM je ionako jedina igrica koju igram. +1 :) Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts