korindjar Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 stavite jedan drugog za 'in relationship with'
Zli Gli Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Moze, ako prestane da pije i da se drogira.
korindjar Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 mocima koje mi dajeinternet proglasavam vas fejbuk parom
Feindouno Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 *** became a fan of Verujem u Bogahttp://www.facebook.com/pages/Verujem-u-Bo...3.2603579722..1wtf
расејан Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 *** became a fan of Verujem u Bogahttp://www.facebook.com/pages/Verujem-u-Bo...3.2603579722..1 Некако су ми били симпатичнији док су у школске клупе урезивали имена ликова из Градића Пејтона... јер то прође.
Zli Gli Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Evo kako sam veceras pozvan na maskenbal-docek nove godine u stanu kod drugarice :D Umesto da izvodim striptiz odma' posle ponoci, sto je prvobitno planirano, treba da budem jebac :o Ono dalje je bilo nekulturno pa nisam savatao skrinshot
*edited by mod Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Kod jedne poznanice iz Bosne videh za redom ovo"Write a comment...Ana became a fan of STOP ismijavanju i vrijeđanju Isusa Krista i vjere po facebooku! Ana became a fan of OBOZAVAM SE SMIJATI :)))))))). "A drugi biser koji me je bas nasmejao je od mog zadnjeg statusa gde stavih "And I'm sorry some of us Given you bad name Cause without you Nothing is the same And you know that I'll pick up Every time you call Just to thank you one more time alcohol!"A posle dodje mrtav ozbiljan odgovor na to "Pavle I knew it was to good to be true..I thought u were talking to Jesus..."
Milosh76 Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 (edited) Evo kako sam veceras pozvan na maskenbal-docek nove godine u stanu kod drugarice :D Umesto da izvodim striptiz odma' posle ponoci, sto je prvobitno planirano, treba da budem jebac :o Ono dalje je bilo nekulturno pa nisam savatao skrinshot :lol: Privedi ti to ranije, da se ne predomisli do NG, a u medjuvremenu proveri da li ima mladjeg brata koji voli da joj koristi FB i zaje*va okolinu :) Edited November 23, 2009 by Milosh76
Аврам Гојић Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 sta je to palija? cuo sam za krivak, bananu, kobas, lamelu, ali ne za paliju
betty Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 sta je to palija? cuo sam za krivak, bananu, kobas, lamelu, ali ne za palijuprvi hit na google images:
Recommended Posts